If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти ми напомняш за приказката: Ти за лудото не питай, то само ще се обади.
А за сметките не се притеснявай. Имам няколко, дразни ли те
Има ли смисъл въобще да ти казвам колко печеля.
А разпечатка от сметките, вярвам и ти няма да показваме.
Щото някой ще изквичи
:lol: Добре казано.
От този форум вярвам на двама човека, че ечелят Форексов и блябля, първия по наблюдения, а втория защото го познавам лично. Обаче ти ... определено ми се струваш от най-губещите, което разбира се не ме интересува, стига да не ме дразнеше с тъпите си постове в опити да правиш ТА.
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Ей какво сте се умълчали.
Не разбрахте ли, че е взето решение на високо ниво да не ни развалят празниците.
В 15:30 пак малко игра и приключваме с минимални печалби или загуби.
Е, сигурно ще се появи някой дето ще твърди че всичко е предвидил през тези два дена и е много напред с парите, жив и здрав, Аз му вервам...
Това че ти не разбираш нищо от технически анализ, не значи че всички са така. Вместо да се изцепваш само, по-добре хвани попрочети и открии още една демо сметка, защото тая май си я занулил съдейки по тона!
PLP и за сляп е ясно, че ще пробият върхът! Ти дане би сериозно да очакваш да оставят върхът непробит за 2 пипса ?
Може да не е днес, но ще го пробият другата седмица!
Ти ми напомняш за приказката: Ти за лудото не питай, то само ще се обади.
А за сметките не се притеснявай. Имам няколко, дразни ли те
Има ли смисъл въобще да ти казвам колко печеля.
А разпечатка от сметките, вярвам и ти няма да показваме.
Щото някой ще изквичи
Чисто технически еврото трядва да пробие върха дори и с малко но ако бвп излезе 2 или над 2 тогава спускането трябва да е яко и влизаме в друга кофигурация. Ако излезе според консенсуса та дори си мисля и 1.9 то тогава днес ще имаме нов връх. Друг е въпроса че освен бвп много сериозно ще се следи и дефлатора заради фед и това прослувуто намаляване на лихвата дето го дъвчат от сумати време и все така си остава за не толкова близкото бъдеще, така че
Успех на всички на ролокостера в 15.30.
Ей какво сте се умълчали.
Не разбрахте ли, че е взето решение на високо ниво да не ни развалят празниците.
В 15:30 пак малко игра и приключваме с минимални печалби или загуби.
Е, сигурно ще се появи някой дето ще твърди че всичко е предвидил през тези два дена и е много напред с парите, жив и здрав, Аз му вервам...
Това че ти не разбираш нищо от технически анализ, не значи че всички са така. Вместо да се изцепваш само, по-добре хвани попрочети и открии още една демо сметка, защото тая май си я занулил съдейки по тона!
PLP и за сляп е ясно, че ще пробият върхът! Ти дане би сериозно да очакваш да оставят върхът непробит за 2 пипса ?
Може да не е днес, но ще го пробият другата седмица!
П.С.
Ебати статуетката ... 150$
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Колеги на мен ми се струва че каквито и да са данните за БВП на американците еврото просто си иска да го пробие този връх.При новинарски ден техниката не е на мода но да видим днес как ще е.Аз лично очаквам добри данни за БВП и за долара .
Коментар