IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито на всички скъсили долар/йена и дълги в евро/долар :-)
    Аз съм готов за тази седмица.
    Приятна почивка

Коментар

• Лимит сел еур ама яко 1.3640 стоп над върхът който ще заформи - цел 300п поне

Коментар

• Време е да се продват индексите.

Коментар

• 1.3 лелле плюс 4.0 инфлация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
            Ти ми напомняш за приказката: Ти за лудото не питай, то само ще се обади.
            А за сметките не се притеснявай. Имам няколко, дразни ли те
            Има ли смисъл въобще да ти казвам колко печеля.
            А разпечатка от сметките, вярвам и ти няма да показваме.
            Щото някой ще изквичи
            :lol: Добре казано.
            От този форум вярвам на двама човека, че ечелят Форексов и блябля, първия по наблюдения, а втория защото го познавам лично. Обаче ти ... определено ми се струваш от най-губещите, което разбира се не ме интересува, стига да не ме дразнеше с тъпите си постове в опити да правиш ТА.
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Оня ден стигна 66

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Първоначално изпратено от PLP
                Чисто технически на моята платформа СТС имам нов връх 1.3664 но е несериозно многомесечен връх да се бие само с 2-3-5 п .
                Върхът беше бит за 1п според мен, беше 65 а ходихме сега 66
                Коко аз нямам такава котировка .

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                  Чисто технически на моята платформа СТС имам нов връх 1.3664 но е несериозно многомесечен връх да се бие само с 2-3-5 п .
                  Върхът беше бит за 1п според мен, беше 65 а ходихме сега 66

Коментар

• Чисто технически на моята платформа СТС имам нов връх 1.3664 но е несериозно многомесечен връх да се бие само с 2-3-5 п .

Коментар

• [quote="Ajax4o"]
                      Първоначално изпратено от Ironhorse
                      Ей какво сте се умълчали.
                      Не разбрахте ли, че е взето решение на високо ниво да не ни развалят празниците.
                      В 15:30 пак малко игра и приключваме с минимални печалби или загуби.
                      Е, сигурно ще се появи някой дето ще твърди че всичко е предвидил през тези два дена и е много напред с парите, жив и здрав, Аз му вервам...
                      Това че ти не разбираш нищо от технически анализ, не значи че всички са така. Вместо да се изцепваш само, по-добре хвани попрочети и открии още една демо сметка, защото тая май си я занулил съдейки по тона!
                      PLP и за сляп е ясно, че ще пробият върхът! Ти дане би сериозно да очакваш да оставят върхът непробит за 2 пипса ?
                      Може да не е днес, но ще го пробият другата седмица!

Ти ми напомняш за приказката: Ти за лудото не питай, то само ще се обади.
                      А за сметките не се притеснявай. Имам няколко, дразни ли те
                      Има ли смисъл въобще да ти казвам колко печеля.
                      А разпечатка от сметките, вярвам и ти няма да показваме.
                      Щото някой ще изквичи

Коментар

• Чисто технически еврото трядва да пробие върха дори и с малко но ако бвп излезе 2 или над 2 тогава спускането трябва да е яко и влизаме в друга кофигурация. Ако излезе според консенсуса та дори си мисля и 1.9 то тогава днес ще имаме нов връх. Друг е въпроса че освен бвп много сериозно ще се следи и дефлатора заради фед и това прослувуто намаляване на лихвата дето го дъвчат от сумати време и все така си остава за не толкова близкото бъдеще, така че
                        Успех на всички на ролокостера в 15.30.

Коментар

• SHORT GBP/JPY 238.55 TP OPEN STOP 239

Коментар

• Otnovo promiana w plana. Wsicko Stop na 2.0035.
                            Target 1.9745.
                            Spriamo razwitiento na situaciata wyzmoznost za manual exit EARLYer!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                              Ей какво сте се умълчали.
                              Не разбрахте ли, че е взето решение на високо ниво да не ни развалят празниците.
                              В 15:30 пак малко игра и приключваме с минимални печалби или загуби.
                              Е, сигурно ще се появи някой дето ще твърди че всичко е предвидил през тези два дена и е много напред с парите, жив и здрав, Аз му вервам...
                              Това че ти не разбираш нищо от технически анализ, не значи че всички са така. Вместо да се изцепваш само, по-добре хвани попрочети и открии още една демо сметка, защото тая май си я занулил съдейки по тона!
                              PLP и за сляп е ясно, че ще пробият върхът! Ти дане би сериозно да очакваш да оставят върхът непробит за 2 пипса ?
                              Може да не е днес, но ще го пробият другата седмица!

П.С.
                              Ебати статуетката ... 150$
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

• Колеги на мен ми се струва че каквито и да са данните за БВП на американците еврото просто си иска да го пробие този връх.При новинарски ден техниката не е на мода но да видим днес как ще е.Аз лично очаквам добри данни за БВП и за долара .

Коментар

Working...
                                X