If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Facts, за кабела те разбрах че ще се пльосне яко 1.9770), а би ли ми казал къде да го търсим еврото
Ами и то е за корекция, но за да е по-съществена ще трябва да започне от корекции в евро/йена и паунд/йена. Това са валутните двойки които формират пробивите на ключови нива през последните месеци!
Това означава, че до понеделник нищо няма да правим...
Утре японците почиват, а не съм убеден че без тях ще има нещо съществено. Поне така си мисля
Ajax4o това въпрос ли е или укор. Това "по дяволите" не го разбирам сигурно си много загрижен за моята позиция Радвам се ако е така.
Боли ме кура за твоята позиция. Опитвам се да ти набия в главата да не търгуваш без сигнал, защото живота е това което става между очакванията и надеждите ни. Пък ти точно очакваш и се надяваш да стане нещо...
Не се надявам на нищо просто съм поел премерен риск и чакам да видя какво ще стане и те моля да не използваш такива думи като "кура" като ми пишеш нещо, не за друго защото като няма реален контакт не знам какво имаш предвид пък и за форума не е приятно. Ако искаш да ме поучаваш кажи каква е твоята стратегия и т.н. по -полезен ще си както на мен така и на другите. Пък и не си някакъв страшен авторитет , че да ми набиваш нещо в главата.
прав си, за разнообрзие от тук на татъка ще контактувам само с ЛС-та. Няма да се опитвам да ви набивам нищо. А ако не си разбрал какво искам да ти кажа, събирай от сега пари за втора сметка.
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Ajax4o това въпрос ли е или укор. Това "по дяволите" не го разбирам сигурно си много загрижен за моята позиция Радвам се ако е така.
Боли ме кура за твоята позиция. Опитвам се да ти набия в главата да не търгуваш без сигнал, защото живота е това което става между очакванията и надеждите ни. Пък ти точно очакваш и се надяваш да стане нещо...
Aiaks4o, tova 4e te boli onaia rabota ne e dobre - da ne si imal nereglamantirani kontakti s momi fenove na kabel i da si hvanal neshto sramno i te e sram da si kajesh, otpusni malko parata hehe i az sam kas i mi ide da mu takovam takovata na vseki koito ne misli kato men - ina4e mnogo verni neshta kaza za prostite sistemi - v prirodata vsi4ko e prosto, a nazdrave parva obikolka i ne se nervi verno tolkova
CHEEEEERZZZZ
коко, нямам позиции никакви. В изчакване съм на делтата да пуснат ДЗР върху петрол и злато. Учил съм се да търгувам акции и така и не свикнах с валутния пазар. Гледам австралиеца, ако пробием вчерашния лоу, ще влезна къс, но дотогава чакам.
Извинявам се на модератора на форума, че ми поправи предния пост. Вече аз ще се цензурирам без нужда от чужда намеса!
България Над Всичко
Не се надявам на нищо просто съм поел премерен риск и чакам да видя какво ще стане и те моля да не използваш такива думи като "кура" като ми пишеш нещо, не за друго защото като няма реален контакт не знам какво имаш предвид пък и за форума не е приятно. Ако искаш да ме поучаваш кажи каква е твоята стратегия и т.н. по -полезен ще си както на мен така и на другите. Пък и не си някакъв страшен авторитет , че да ми набиваш нещо в главата.
Facts, за кабела те разбрах че ще се пльосне яко 1.9770), а би ли ми казал къде да го търсим еврото
Ами и то е за корекция, но за да е по-съществена ще трябва да започне от корекции в евро/йена и паунд/йена. Това са валутните двойки които формират пробивите на ключови нива през последните месеци!
Aiaks4o, tova 4e te boli onaia rabota ne e dobre - da ne si imal nereglamantirani kontakti s momi fenove na kabel i da si hvanal neshto sramno i te e sram da si kajesh, otpusni malko parata hehe i az sam kas i mi ide da mu takovam takovata na vseki koito ne misli kato men - ina4e mnogo verni neshta kaza za prostite sistemi - v prirodata vsi4ko e prosto, a nazdrave parva obikolka i ne se nervi verno tolkova
CHEEEEERZZZZ
Боли ме к*ра за твоята позиция. Опитвам се да ти набия в главата да не търгуваш без сигнал, защото живота е това което става между очакванията и надеждите ни. Пък ти точно очакваш и се надяваш да стане нещо...
България Над Всичко
forexov namerih edna snimka ot domashniat mu komp - kato se pribera shte ti pratia ot ofisa mu da vidish za kakvo ide re4 http://forexmasters.hit.bg/wqq.png
Коментар