IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от Ironhorse
    Facts, за кабела те разбрах че ще се пльосне яко 1.9770), а би ли ми казал къде да го търсим еврото
    Ами и то е за корекция, но за да е по-съществена ще трябва да започне от корекции в евро/йена и паунд/йена. Това са валутните двойки които формират пробивите на ключови нива през последните месеци!
    Това означава, че до понеделник нищо няма да правим...
    Утре японците почиват, а не съм убеден че без тях ще има нещо съществено. Поне така си мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
      Първоначално изпратено от Ajax4o
      Първоначално изпратено от denislav_iliev
      Ajax4o това въпрос ли е или укор. Това "по дяволите" не го разбирам сигурно си много загрижен за моята позиция Радвам се ако е така.
      Боли ме кура за твоята позиция. Опитвам се да ти набия в главата да не търгуваш без сигнал, защото живота е това което става между очакванията и надеждите ни. Пък ти точно очакваш и се надяваш да стане нещо...
      Не се надявам на нищо просто съм поел премерен риск и чакам да видя какво ще стане и те моля да не използваш такива думи като "кура" като ми пишеш нещо, не за друго защото като няма реален контакт не знам какво имаш предвид пък и за форума не е приятно. Ако искаш да ме поучаваш кажи каква е твоята стратегия и т.н. по -полезен ще си както на мен така и на другите. Пък и не си някакъв страшен авторитет , че да ми набиваш нещо в главата.
      прав си, за разнообрзие от тук на татъка ще контактувам само с ЛС-та. Няма да се опитвам да ви набивам нищо. А ако не си разбрал какво искам да ти кажа, събирай от сега пари за втора сметка.
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от Ajax4o
        Ajax4o това въпрос ли е или укор. Това "по дяволите" не го разбирам сигурно си много загрижен за моята позиция Радвам се ако е така.
        Боли ме кура за твоята позиция. Опитвам се да ти набия в главата да не търгуваш без сигнал, защото живота е това което става между очакванията и надеждите ни. Пък ти точно очакваш и се надяваш да стане нещо...
        Aiaks4o, tova 4e te boli onaia rabota ne e dobre - da ne si imal nereglamantirani kontakti s momi fenove na kabel i da si hvanal neshto sramno i te e sram da si kajesh, otpusni malko parata hehe i az sam kas i mi ide da mu takovam takovata na vseki koito ne misli kato men - ina4e mnogo verni neshta kaza za prostite sistemi - v prirodata vsi4ko e prosto, a nazdrave parva obikolka i ne se nervi verno tolkova
        CHEEEEERZZZZ
        коко, нямам позиции никакви. В изчакване съм на делтата да пуснат ДЗР върху петрол и злато. Учил съм се да търгувам акции и така и не свикнах с валутния пазар. Гледам австралиеца, ако пробием вчерашния лоу, ще влезна къс, но дотогава чакам.

Извинявам се на модератора на форума, че ми поправи предния пост. Вече аз ще се цензурирам без нужда от чужда намеса!
        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
          Не се надявам на нищо просто съм поел премерен риск и чакам да видя какво ще стане и те моля да не използваш такива думи като "кура" като ми пишеш нещо, не за друго защото като няма реален контакт не знам какво имаш предвид пък и за форума не е приятно. Ако искаш да ме поучаваш кажи каква е твоята стратегия и т.н. по -полезен ще си както на мен така и на другите. Пък и не си някакъв страшен авторитет , че да ми набиваш нещо в главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
            Facts, за кабела те разбрах че ще се пльосне яко 1.9770), а би ли ми казал къде да го търсим еврото
            Ами и то е за корекция, но за да е по-съществена ще трябва да започне от корекции в евро/йена и паунд/йена. Това са валутните двойки които формират пробивите на ключови нива през последните месеци!

Коментар

• Здравейте и от мене .

Тъй като виждам че гледат някои канадеца -ще ви кажа аз какво виждам и мисля .За мен е сигурно че 1.0970 е целта .Така че там трябва да се чака .!

GL

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                Aiaks4o, tova 4e te boli onaia rabota ne e dobre - da ne si imal nereglamantirani kontakti s momi fenove na kabel i da si hvanal neshto sramno i te e sram da si kajesh, otpusni malko parata hehe i az sam kas i mi ide da mu takovam takovata na vseki koito ne misli kato men - ina4e mnogo verni neshta kaza za prostite sistemi - v prirodata vsi4ko e prosto, a nazdrave parva obikolka i ne se nervi verno tolkova
                CHEEEEERZZZZ

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                  Боли ме к*ра за твоята позиция. Опитвам се да ти набия в главата да не търгуваш без сигнал, защото живота е това което става между очакванията и надеждите ни. Пък ти точно очакваш и се надяваш да стане нещо...
                  България Над Всичко

Коментар

• Facts, за кабела те разбрах че ще се пльосне яко 1.9770), а би ли ми казал къде да го търсим еврото

Коментар

• Коко, браво на пича, аз се радвам че успява с тие вълни а не заради това колко печели, важно е ноу-хау-то както във всеки друг занаят

Коментар

• Ajax4o това въпрос ли е или укор. Това "по дяволите" не го разбирам сигурно си много загрижен за моята позиция Радвам се ако е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                          Първоначално изпратено от Ironhorse
                          Аде, кабела пак пощуря
                          Затваряй дългата докато загубата е символична че отиваме на 1,9770.
                          Благодаря,
                          по-рано днес затворих и гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
                            Аде, кабела пак пощуря
                            Затваряй дългата докато загубата е символична че отиваме на 1,9770.

Коментар

• Аде, кабела пак пощуря

Коментар

• forexov namerih edna snimka ot domashniat mu komp - kato se pribera shte ti pratia ot ofisa mu da vidish za kakvo ide re4 http://forexmasters.hit.bg/wqq.png

Коментар

Working...
                                X