IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бляяяя... гадният брокер ми удари стопа... хехе...

Айде стига толкова. Сега има варианти за бай от 3540 и 3515/20, ама без мене. Довечера ще го обмисля на спокойствие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      ...то нормално е при множество насрещни позиции човек да получи раздвояване и разтрояване на личността!
      Факт! Не се прави това, освен ако целта не е самостоятелна шумоизолирана стая на четвърти километър след няколко години.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimy
        Първоначално изпратено от Facts
        Първоначално изпратено от dimy
        Za sega vsi4ko si varvi normalno niama nikva greshka kolega :-)
        Ами щом смяташ че пазара ще върви нагоре и си купи на 1,3575 защо преди това затвори дългата от 1,3549??
        -A zashto pak ne da ne zatvariam ,prosto taka sam smetnal za dobre i taka! :-)
        Поради простата причина, че плащаш двоен спред!
        Ако брокера ти котира със спред 3-4 пипса между курс купува и продава, с тези упражнения ти всъщност му плащаш 6-8 пипса! Ако търгуваш на минутна графика добре... ама явно не е така щом си държал позиция от 1,3549 до днес...

Ама виж сега... то нормално е при множество насрещни позиции човек да получи раздвояване и разтрояване на личността!

Коментар

• Първоначално изпратено от atmanpg
          Не смятам, че тези резултати отговарят да големината на движението, а освен това движението надолу започна още към 9:15 часа.

Просто се чудя дали по някакъв начин не бих могъл да го предвидя.
          Явно съм още доста назад с материала.

Имаше голяма разпродажба на EURJPY след като проби support 162,95

Коментар

• Не смятам, че тези резултати отговарят да големината на движението, а освен това движението надолу започна още към 9:15 часа.

Просто се чудя дали по някакъв начин не бих могъл да го предвидя.
            Явно съм още доста назад с материала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от dimy
              Ами щом смяташ че пазара ще върви нагоре и си купи на 1,3575 защо преди това затвори дългата от 1,3549??
              -A zashto pak ne da ne zatvariam ,prosto taka sam smetnal za dobre i taka! :-)

Коментар

• Завършени:

Текущи:

Пък да видим какво ще стане.

П.С.: Новини?! Не се шегувайте, момчета!

Коментар

Някой ще ми обясни ли на какво се дължи този рязък спад на еврото?
                  В смисъл имаше ли някаква новина, която да го породи?
                  13.00 Германия Индустриално производство м/м Март -0.1% 0.0% 0.9%
                  13.00 Германия Индустриално производство г/г Март 7.7% 8.2% 7.7%

Коментар

Някой ще ми обясни ли на какво се дължи този рязък спад на еврото?
                    Да в 13:00 часа...

Коментар

• Някой ще ми обясни ли на какво се дължи този рязък спад на еврото?

Коментар

Коментар

• Za sega vsi4ko si varvi normalno niama nikva greshka kolega :-)

Коментар

• затвам вчерашната поръчка с +50п дане изгорим неочаквано би трябвало да слезне до 1.3523 но дане бъдем лакоми

Коментар

- Kvo iskash da kajesh ne te razbiram !?
                              Не ми е ясно и на мен... какво казваш ти:
                              zatvorih dalga ot petak na 1,3580 ot 1,3549
                              Vse oshte v deistvie e poziciata mi sas sredna ot 1,3615 no mislia da ia zatvariam ve4e na 1,3575
                              Кое от двете е грешка?
                              Имал си дълга от 1,3549 и къса от 1,3615 и двете ги затваряш сега на 1,3575/80??? А казваш че пазара ще върви нагоре...
                              Tuk na 1,3575 ima goliama podkrepa i e vajno nivo za badeshtoto dvijenie na Eur/usd-no pak az probvah edna dalga ot tuk
                              Нещо май...

Коментар

• Първоначално изпратено от svilengg
                                Здравейте, Дими имам въпрос ако я затвориш то в такъв случай затваренето на дългата от петък не е ли било грешка. Лично аз миля да обърна на дълга позиция за няколко часа, имам къса позиция от 3605 отвчера. какво би ме посъветвал че съм новак в реалната търговия.
                                - Kvo iskash da kajesh ne te razbiram !?

Коментар

Working...
                                X