Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dimyПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от dimyZa sega vsi4ko si varvi normalno niama nikva greshka kolega :-)
Ако брокера ти котира със спред 3-4 пипса между курс купува и продава, с тези упражнения ти всъщност му плащаш 6-8 пипса! Ако търгуваш на минутна графика добре... ама явно не е така щом си държал позиция от 1,3549 до днес...
Ама виж сега... то нормално е при множество насрещни позиции човек да получи раздвояване и разтрояване на личността!
Коментар
-
Първоначално изпратено от atmanpgНе смятам, че тези резултати отговарят да големината на движението, а освен това движението надолу започна още към 9:15 часа.
Просто се чудя дали по някакъв начин не бих могъл да го предвидя.
Явно съм още доста назад с материала.
Имаше голяма разпродажба на EURJPY след като проби support 162,95
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от dimyZa sega vsi4ko si varvi normalno niama nikva greshka kolega :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy- Kvo iskash da kajesh ne te razbiram !?
zatvorih dalga ot petak na 1,3580 ot 1,3549Vse oshte v deistvie e poziciata mi sas sredna ot 1,3615 no mislia da ia zatvariam ve4e na 1,3575
Имал си дълга от 1,3549 и къса от 1,3615 и двете ги затваряш сега на 1,3575/80??? А казваш че пазара ще върви нагоре...
Tuk na 1,3575 ima goliama podkrepa i e vajno nivo za badeshtoto dvijenie na Eur/usd-no pak az probvah edna dalga ot tuk
Коментар
-
Първоначално изпратено от svilenggЗдравейте, Дими имам въпрос ако я затвориш то в такъв случай затваренето на дългата от петък не е ли било грешка. Лично аз миля да обърна на дълга позиция за няколко часа, имам къса позиция от 3605 отвчера. какво би ме посъветвал че съм новак в реалната търговия.
Коментар
Коментар