IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма да споря. За мен изглежда така ти как би го обяснил. Лесно е отстрани кажи как виждаш ти нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от svilengg
      Ми доста бърза отскочи от 239,70-,239,9 с си върна 120 пипса. На дневна графика се виждат две свещи с иднакви размери една празна и една пълна, е че това ме води до мисълта за завръщане.По време на вчерашните новини от евро зоната и САЩ. Освободилите се средства са насочени насочени на към покупката на нещо което е изглеждало привлекателно на тази стойност и възможнст за реализиране на печалба вместо тези пари да седят в пазар на с слаба волативност. При нераздвижване на EUR/USD в 15,30 бих влязал на дълга GBP/JPY.

Лично мое мнение но до голяма степен обяснява слабата волативност за вчера на двете най-циркулирани валути. Лично мое мнение и обяснение на вчершната ситуация.

Айксчо ти как би го обяснил ни е атака към теб а просто ако може да споделиш твоето мнение.
      Без да се засягаш,но този пост ме накара да се смея от сърце около 5 мин.
      Пишеш за завръщане - кой и от къде се завръща?
      Бинаги свободните средства се насочват на някъде,но ти как установи че са се насочили именно в този крос, а не в покупката на акции или на бондове?
      И ако можеш да обясниш какво разбираш под "най-циркулирани" валути, защото явно аз някъде нещо съм пропуснал явно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
        доста е спокоет пазара до момента като за петък...това ме навява на мисли че след 15:30 може да настане едно ислно трендово движение...но да видим
        Аз съм си в моята позиция една къса и една дълга на където и та тръгне го хващам търся само да е с голямо напрежение за да може да върне достъчно. Това си ми е любимо.

Коментар

• доста е спокоет пазара до момента като за петък...това ме навява на мисли че след 15:30 може да настане едно ислно трендово движение...но да видим
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Ми доста бързо отскочи от 239,70-,239,9 и си върна 120 пипса. На дневна графика се виждат две свещи с иднакви размери - една празна и една пълна, е че това ме води до мисълта за завръщане.По време на вчерашните новини от евро зоната и САЩ. Освободилите се средства са насочени насочени на към покупката на нещо което е изглеждало привлекателно на тази стойност 239,70-239,9 и възможнст за реализиране на печалба вместо тези пари да седят в пазар със слаба волативност. При нераздвижване на EUR/USD в 15,30 бих влязал на дълга GBP/JPY.

Лично мое мнение но до голяма степен обяснява слабата волативност за вчера на двете най-циркулирани валути. така изглежда в моите очи вчершната ситуация.

Айксчо ти как би го обяснил ни е атака към теб а просто ако може да споделиш твоето мнение.

Едит123: сега обърнах внимание какво си имал предвит, хихи не бъди чак толкова дребнав, мисля е важен смисъла. При смяна на фонетиката се получават такива работи. Извинявам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от svilengg
              GPY/JPY доста бързо завърна биковете си мисля не успяха да се наклонят нещата достатъчно.
              ?????
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• GBP/JPY доста бързо завърна биковете си мисля не успяха да се наклонят нещата достатъчно.

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"][quote="snow55"]
                  Първоначално изпратено от Facts
                  Първоначално изпратено от snow55
                  Нядавам се да няма стресове
                  Форекс без стресове е като айрян без мляко! Гола вода...

Едно 95% от участниците използват форекса за да получават дневната си доза адреналин. Те вече са наркомани и за тях няма значение дали печелят или губят. Ако лост от 1:100 не им осигурява Ще си позволя да ти дам един съвет.
                  В момента в който изгасиш РС се научи да забравяш за графики,валути кросове и всичко.Само така ще си съхраниш психиката, личния живот и обективното и безпристрастно отношение към пазара.Това е много просто - трябва само да имаш стопове.
                  Разбира,че слагам stop,може би понеже съм на старта и анализирам това'което съм направила/или ненеправила.Психиката ми е стабилна,даже и да загубя не би ме извадило от равновесие.Засега търгувам повече от скромно

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Първоначално изпратено от XY
                    И аз предпочита големия ливъридж! Няма абсолютно нищо общо с риска - можеш да си купиш примерно 5000 долара както с 1:10, така и с 1:1000000 и рискът е еднакъв - ти си си купил 5000. Разликата е , че с по-големия ливъридж можеш да си ги купиш с по-малко пари
                    И да ги загубиш за много по-малко време в същите пропорции !
                    Ти кажи какво ще да става с еврою/швейцар? Аз до 1.6532 мисля да почакам и ще ги затварям щото нагоре ще ми е тъпо да гледам такъв голям минус
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Благодаря за насочването svilengg

Коментар

• Първоначално изпратено от snow55
                        Първоначално изпратено от snow55
                        Нядавам се да няма стресове
                        Форекс без стресове е като айрян без мляко! Гола вода...

Едно 95% от участниците използват форекса за да получават дневната си доза адреналин. Те вече са наркомани и за тях няма значение дали печелят или губят. Ако лост от 1:100 не им осигурява достатъчно адреналин търсят някъде 1:500, важното е да са в играта. Колкото по-евтино (с по-малка загуба) си осигуряват адреналина толкова по на кяр са!
                        Да така е , адреналина го има ,ама сънувам графики и стопове LOL
                        Значи си на СТАРТА ! Пожелавам ти успешен старт защото от него много зависи къде ще бъдеш на Финала.

Ще си позволя да ти дам един съвет.
                        В момента в който изгасиш РС се научи да забравяш за графики,валути кросове и всичко.Само така ще си съхраниш психиката, личния живот и обективното и безпристрастно отношение към пазара.Това е много просто - трябва само да имаш стопове.

Коментар

• Re: audusd

Първоначално изпратено от dinobot
                          Първоначално изпратено от radar3330
                          Моля познавачите на AUDUSD да коментират мнението ми ,че е време за продажба с цел 8220.
                          Много си прав, цел обаче ще дойде 0.8180

:-)
                          Скоро имаше интерисни новини придружени с коментар, което дават ми дават прична да не скасяв при Аудито но при подходящ момент за дълга позиция бих влязал на драго сърце.
                          Ако ще скъсяв ще е евро/усд около 1,349 с добавка на 1,3515 защото не виждам излизане в близките седмици от този цикъл. В момента не намирам добра позиция за влизане.

http://www.forex.investor.bg/?cat=8&id=51152

Коментар

• Re: audusd

Първоначално изпратено от radar3330
                            Моля познавачите на AUDUSD да коментират мнението ми ,че е време за продажба с цел 8220.
                            Много си прав, цел обаче ще дойде 0.8180

:-)

Коментар

• audusd

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                                Едно 95% от участниците използват форекса за да получават дневната си доза адреналин. Те вече са наркомани и за тях няма значение дали печелят или губят. Ако лост от 1:100 не им осигурява достатъчно адреналин търсят някъде 1:500, важното е да са в играта. Колкото по-евтино (с по-малка загуба) си осигуряват адреналина толкова по на кяр са!
                                Освен тези с адреналина има и много комплексарчета. Дървени философчета. И Социолози. Но най-много са сериозните лонг-долар трейдъри.
                                Забелязах (защото съм много нова) ,но има няколко човека много точни.

Коментар

Working...
                                X