IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз Бъфет не съм го стигнал ама недей пак да казваш че използва стопове че ставаш смешен

Коментар

• по....по отношение стопове и такива неща...
      зависи...лично аз търгувам без стопове ако кисна пред монитора и следя сделката (интра-дневно търгуване с голям левъридж)...ако обаче реша да търгувам по-дългосрочно смятайки че дадена двойка има потенциал за някво движение, тогава слагам стопове по-отдалеч...и двете стратегии лично за мен са успешни....мнение....

Коментар

• Първоначално изпратено от Vlad1mir
        Караиванов нещо не мога да хвана логиката в тези изречения може ли по конкретно моля!!!
        Логиката ми е много ясно изразена - кликни върху къщичката под името ми и ще отидеш право при погиката изразена в много постове и графики.

Коментар

• Караиванов нещо не мога да хвана логиката в тези изречения може ли по конкретно моля!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Първоначално изпратено от segar
            За тези,които пишат срещу Дона-колеги не сте прави. За разлика от много от вас тои е в този занаят и форум преди много от вас да са чували за форекс. Добрата система без стопове е един от малкото начини да имаш успех в този бизнес. Лично мнение.
            http://<br /> <br /> Няма по-добра...ично<br />
            По-добрата система е като използваш стопове.Пак казвам трябва голяма сметка и добра система. Безразборното добавяне към губещи позиции не е вариант.
            П.С. Честито ново дъно на USA/CAD

Коментар

• Първоначално изпратено от segar
              За тези,които пишат срещу Дона-колеги не сте прави. За разлика от много от вас тои е в този занаят и форум преди много от вас да са чували за форекс. Добрата система без стопове е един от малкото начини да имаш успех в този бизнес. Лично мнение.
              Segar, не пиша срещу Карлос, а срещу мнението му, което е доста погрешно и подвеждащо. Това за добрата система без стопове... какво да ти кажа... ПРОСТО НЯМА СИСТЕМА БЕЗ СТОПОВЕ, КОЯТО ДА НЕ ДОВЕДЕ ДО ФАЛИТ! Рано или късно (по- скоро рано). Начините за успех в този бизнес не зависят от системи, индикатори, граали и тн... Айде да не се заблуждаваме!

Нямам нищо против Дон Карлос като човек, но понеже ме провокираш (а това го обичам ), ще ти кажа следното - спомням си мненията му от преди няколко години тук, чел съм и в другия форум какво пише и, повярвай ми, май още не е почнал да го чува форекс-а, хехе...

Първоначално изпратено от Vlad1mir
              Защо пък със стопове като си имаш достатъчно пари да доливаш когато не е в твоита посока?
              Защото, ако приемем, че имаш наистина МНОГО пари, ще върви срещу теб, докато доливаш, хехе!

Първоначално изпратено от Vlad1mir
              Да не би Бъфет да използва стопове хаха
              Ти откога стигна Бъфет, че да се сравняваш с него?!? Пък и кой ти каза, че не използва стопове?!? Естествено, че използва!

Коментар

• Първоначално изпратено от Vlad1mir
                Защо пък със стопове като си имаш достатъчно пари да доливаш когато не е в твоита посока?
                А защо си мислиш че хората с пари имат пари ? - Защото не обичат да ги ГУБЯТ.

И един въпрос - знаеш ли кога ще спре да бъде в твоята посока?

Коментар

• Първоначално изпратено от segar
                  http://<br /> <br /> Няма по-добра...лжава ;-)

Коментар

• Златото за 2 дни направи 16-17 долара. Банкерите много ги е шубе от
                    златцето и може да се случат случки с лихвите дето да станат исторически. Хехе, вече продаването на тънки пазари не помага.

Коментар

• Да не би Бъфет да използва стопове хаха

Коментар

• Защо пък със стопове като си имаш достатъчно пари да доливаш когато не е в твоита посока?

Коментар

• За тези,които пишат срещу Дона-колеги не сте прави. За разлика от много от вас тои е в този занаят и форум преди много от вас да са чували за форекс. Добрата система без стопове е един от малкото начини да имаш успех в този бизнес. Лично мнение.

Коментар

• А, продължавало да се трие! Кой казва че не се трие ?

Коментар

• Първоначално изпратено от sorento
                              нормално е да гърмят стопове при канадеца,има написани правила-всички ги знаем,игра по тренда ,тренда е твой приятел,ит.н. и т.н...но ,много хора обичат да се правят на врачки,сякаш някой ще каже-еййй,тоя мнооого ги разбира! и това им струва кинти.докато няма причина за обръщане на тренда -си е лов на вещициили докато няма тренд обръщаща фигура -всичко е ташаци на рояци
                              Да ти кажа ... фигури за обръщане нелипсваха - на 1,14 на 1,09 на 1,0660 - все прилични фигури се образуваха ... но ...
                              не е само фигурите sorento

Коментар

• Има и друг трик - важното е да си дълъг в долара и да си от Левски!

Коментар

Working...
                                X