Аз Бъфет не съм го стигнал ама недей пак да казваш че използва стопове че ставаш смешен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
по....по отношение стопове и такива неща...
зависи...лично аз търгувам без стопове ако кисна пред монитора и следя сделката (интра-дневно търгуване с голям левъридж)...ако обаче реша да търгувам по-дългосрочно смятайки че дадена двойка има потенциал за някво движение, тогава слагам стопове по-отдалеч...и двете стратегии лично за мен са успешни....мнение....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от segarЗа тези,които пишат срещу Дона-колеги не сте прави. За разлика от много от вас тои е в този занаят и форум преди много от вас да са чували за форекс. Добрата система без стопове е един от малкото начини да имаш успех в този бизнес. Лично мнение.
П.С. Честито ново дъно на USA/CAD
Коментар
-
Първоначално изпратено от segarЗа тези,които пишат срещу Дона-колеги не сте прави. За разлика от много от вас тои е в този занаят и форум преди много от вас да са чували за форекс. Добрата система без стопове е един от малкото начини да имаш успех в този бизнес. Лично мнение.
Нямам нищо против Дон Карлос като човек, но понеже ме провокираш (а това го обичам), ще ти кажа следното - спомням си мненията му от преди няколко години тук, чел съм и в другия форум какво пише и, повярвай ми, май още не е почнал да го чува форекс-а, хехе...
Първоначално изпратено от Vlad1mirЗащо пък със стопове като си имаш достатъчно пари да доливаш когато не е в твоита посока?
Първоначално изпратено от Vlad1mirДа не би Бъфет да използва стопове хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от segarЗа тези,които пишат срещу Дона-колеги не сте прави. За разлика от много от вас тои е в този занаят и форум преди много от вас да са чували за форекс. Добрата система без стопове е един от малкото начини да имаш успех в този бизнес. Лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sorentoнормално е да гърмят стопове при канадеца,има написани правила-всички ги знаем,игра по тренда ,тренда е твой приятел,ит.н. и т.н...но ,много хора обичат да се правят на врачки,сякаш някой ще каже-еййй,тоя мнооого ги разбира! и това им струва кинти.докато няма причина за обръщане на тренда -си е лов на вещициили докато няма тренд обръщаща фигура -всичко е ташаци на рояци
не е само фигурите sorento
Коментар
Коментар