If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Петър имам въпрос към теб :
В началото си мислех , че този форум ти си го започнал ама вече не съм сигурен. Така ли е? Напиши само едно "да" или "не" за разяснение ако обичаш.
Добре де, не се ли замисляте защо все начинаещите играят без стоп? Помислете другия път, когато занулите поредната сметка. Ясно е, че говоря на вятъра, но пак е файда, ако поне един-двама се усетят от цялата работа...
Владимир, много ми е интересно защо според теб Бъфет не слага стопове? Къде си я чел тая глупост?!? Естествено, че има ниво на пределно допустима загуба (стоп). Иначе поздравления - от форекс може и да не вдяваш много- много, но поне си надъхан, а това е важно условие, ако искаш някой ден да се поздравиш с успех.
Петър Караиванов, за канадеца от един поглед си мисля следното. Понеже май само го купуват (аз не го играя), то тези, които са купили около фигурата с премерен стоп и разумен лимит, ще вземат някой друг пипс. А тези, които са купили от майната си, ще стискат и ще се молят, хехе...
амх идея за дълги УСД/КАД от 1,0635 но като се върнах и видях как леко се е движело промених от 1,0625 с все още имам идея дълги но местя поръчката през 10 пипса от 30 минути все някъде трябва да свършат хората поръчките. Мисля за 1,0585 в момента е добро място за покупка с стоп на 1,0570 и цел около 1,0650 това продължително сриване е по скоро от поръчки който се изпълняват но като удари ордери на 1,0600 да се види кой настроения са повече би било по ясно. Затворин дълги GPY/JPY от 241,50 на 241,72 токущо. Бях писал порано че ако няма голям крос по еур/усд ще провбам там.
Движението в када е показателно. Подобни примери за силен тренд са рядкост Всеки ден (с малки изклщчения) от началото на април имам ново дънце (пробив на лоу-а на предишния бар). Всички очаквахме подобно нещо я при еврото я при кабела, я при двете и се готвехме за бой а то какво стана...изненада пазара винаги ни хваща "неподготвени" и ни изтисква до край, именно затова не всеки (а още повече пък и с малко пари) става за тази работа...
Караиванов, защо си се разписал толкова? емоция ли има или ниска посещаемост и няма с кой да правиш лаф
Който няма позиции да гаси компютъра и да пие по едно голямо
Който има позиция, да гаси компютъра и да пие 2 големи
Следващите исторически стойности се очакват при всичко що е йена
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
канадеца се издължава..и то защо....ми в щатите нямат достатъчно петрол да си покрият нуждите за лятото....вижте цената на петрола...и ако продължи цяло лято така..................само чудо може да стане за обръщане на тренд там...
Аз Бъфет не съм го стигнал ама недей пак да казваш че използва стопове че ставаш смешен
Ако знаеш само колко хора са ме наричали като теб - смешен, но сега не им е до смях.....няма ги защото ги няма сметките им.
Един съвет от мен - стани богат колкото Бъфет и тогава да те видя да ли ще играеш без стопове или казано по друг начин - ПОРАСНИ.
Когато пораснеш ще си натрупал опит , а като си понатрупал опит ще можеш по ясно да гледаш на нещата.
Това не беше за тебе но щом го приемаш толкова лично ...
Аз Бъфет не съм го стигнал ама недей пак да казваш че използва стопове че ставаш смешен
Ако знаеш само колко хора са ме наричали като теб - смешен, но сега не им е до смях.....няма ги защото ги няма сметките им.
Един съвет от мен - стани богат колкото Бъфет и тогава да те видя да ли ще играеш без стопове или казано по друг начин - ПОРАСНИ.
Когато пораснеш ще си натрупал опит , а като си понатрупал опит ще можеш по ясно да гледаш на нещата.
Гърмят стопове при канадеца като за световно! Даже и да върне 2-3 фигури ще изкара много време между 1,04 и 1,09. Може би месеци.
НАпълно съм съгласен . Обръщането на такъв тренд не става на 4Н или дори и на дневна. Който мисли да влиза за дългосрочни дълги да изчака да мине лятото и виж тогава може да сме направили някаква графическа конфигурация за обръщане на тренд. Вижте на седмична какви движения е имало на юг 2000 - 3000 пипа. дано не са много влезлите на 300-400 пипа движение с надеждата да обърне. А за играта без стопове - съм съгласен с дон карлос , че е възможна, ама ако си екстрасенс или ако просто затваряш ръчно. А това да имаш само печеливши сделки е някаква илюзия Успех
Коментар