IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А относно фиботата,защото четох днес,че сте обсъждали - видяхме като по учебник откат от 50% фибо на спада 1.3681 до 1.3262

Коментар

• Добре че не си бях в къщи. Щях да объркам всичко. Клъвнал ми е лимита но 3447. Но поне компенсирах загубите от паунда през седмицата. За днес толкоз!!!
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• US 10yr 5.20% ---> нещата за фондовата борса започват да изглеждат все по-лоши.
        Колеги аз си мисля,че другата седмица ще видим пропадане минимум 2-3 фигури при керитата.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          След 8 минути да не видим старт на едно връщане при евро/долар под 1.3430 ? Интересно ще е днеска как ще затворим
          Мдааааааааа американците ни върнаха,където ни беше мястото :-)

Коментар

• добър вечер гледам днес еврото стигнало почти 1.3470 а там е низходящата линия прокарана по върховете на спада за което писах миналата седмица логично би било да има лека корекция от тази низходяща линия но дали ще се получи 1,2,,3 формация или двоино дъно е рано да се каже имам предвид дневна графика
            Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              :lol: :lol: :lol:

"Моя ксерокс" е квартала...да не издаваме конкретни данни че агентурата ше ни подпука :lol:
              Не предвиждам подобни екскурзии до средата на Юли...
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• :lol: :lol: :lol:

"Моя ксерокс" е квартала...да не издаваме конкретни данни че агентурата ше ни подпука :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Когато си близо покрай моя ксерокс, стига аз да съм в София, непременно ще дегустираме.

:lol:

Поздрави!
                  Копеле... този израз ме притеснява... нямам приятелка, ама не искам и аз да ставам нечия ops:
                  А иначе ако идваш към Пле'ен или ВТ... кажи.
                  България Над Всичко

Коментар

• Когато си близо покрай моя ксерокс, стига аз да съм в София, непременно ще дегустираме.

:lol:

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      без правилен пример никога няма да пораснат и да се държат както трябва, а ти вместо да покажеш добрия тон се принизяваш към тях и обиждаш макар и меко. Но за да стане така както го описваш трябва да поддържаме нивото а тези които си личи че говорят глупости и простотии времето или ще ги промени ( с наша полза и влияние) или ще си заминат и може би ще дойдат нови...кръговрат...предполагам и ти някога си бил от тези дето се нервят и псуват...
                      [code]Дъ пауър ис нотинг уйдаут контрол.[/code]
                      Така се казваше в една реклама... тук е същото - примера е нищо без първите седем и капка уважение към губещия. Тук щом някой загуби е момент на величие за друг ... да си повдигне самочувствието разбираш ли!
                      Иначе не съм бил така! Когато съм се учил съм гледал и съм писал писма на хора, на които много пъти съм благодарил в тази тема и не само! Писал съм им грамотно и в демо състезанията съм се състезавал с тях, а малко по-късно и побеждавал!
                      За да има това за което си говорим, трябва да има модератор и администратор на място и да трие постовете извън добрия дух.
                      Първоначално изпратено от Ксерокс Ксероксов
                      наздраве, брато, закопа ги всичките ...
                      Колега Ксероксов, с теб кога ще лющим бири не разбрах... стига с това сухо "наздраве"!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Happy68, стойности на графиките, завършващи на 00 и 50 са естрествени нива на съпротива и подкрепа ( поради психологически, не технически причини ) и обикновено едно импулсно движение достига такива стойности.

Именно затова имах лимит на дългите паунди близо до 2.0000, но впоследствие на 1.9993 закрих позицията, тъй като в момента 2.000 се явява психологическа бариера...пък и утре е ден. Това че днес припомних една вчерашна графика не беше с цел "Вижте кой съм я", както си помисли Ганьо Балкански, а с цел някой по-наблюдателен да извлече полза за себе си, както ти като по-наблюдателна си забелязала "моя" лимит там.

Киоси Ито, не можеш да спреш хората да се карат, или да казват това, което мислят свободно. Ако форума спре да се пълни с тъпанарщини, то ще е в резултат на доброволното спиране на тъпанарите да пишат, не заради твой или нечии друг апел.

Коментар

• Класацията : http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=8146&r=0

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                            Цял ден спортите... вие малоумнили сте бе?
                            Баси комплексарите!!!

П.С.
                            Митак, прав си... откривам позиция с резерва на БНБ!!! Някой да ме контрира с резерва на ФЕД???

наздраве, брато, закопа ги всичките ...

Коментар

• Happy68, за бид или аск говориш като е на кръглото ниво...
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                                Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                                Мисля че обидите са последното нещо от което има нужда всеки изнервен...кой от загуби, кой от жега (като мен)...това е по-конкретно към аяксчо... без лоши чуства просто все едно крадеца вика дръжте крадеца хем искаме да е приятно за четене и писане тук, хем псуваме и се обиждаме като каруцари и си мерим постоянно комплексите
                                Препорачвам изключване на комповете и стабилна почивка през уикенда!
                                Приятна почивка!
                                Киоси, тоя форум е за да си пуснеш отиграването и да обясниш защо така мислиш. Ако някой не е съгласен да каже "Ей, виж туй и туй, кара ме да мисля, че бъркаш". Първия може да прецени и по-вероятно да не съобрази с втория. Ако втория е бил прави първия се е вслушал да каже "Имаш една бира/водка/мастика от мен".
                                Излизал съм на трейдърски срещи в Плевен... забавно е... смеем се обсъждаме визия за нещата комплексираме сервитьорките и прочие...
                                А тук, ооооооооо ТУК САМО СЕ НЕРВЯ!!! Невежи ти разправят, че си нещастник, че нямаш право да играеш това...
                                Деца... дано посраснат!
                                без правилен пример никога няма да пораснат и да се държат както трябва, а ти вместо да покажеш добрия тон се принизяваш към тях и обиждаш макар и меко. Но за да стане така както го описваш трябва да поддържаме нивото а тези които си личи че говорят глупости и простотии времето или ще ги промени ( с наша полза и влияние) или ще си заминат и може би ще дойдат нови...кръговрат...предполагам и ти някога си бил от тези дето се нервят и псуват...
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X