IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега разбрахте ли защо е слаб доларът?

Коментар

• не си свалям стопа, но отбелязвам че е правилно да бъде на 1.4790 щото много стопове малк има ситуирани на 1.48 и може да ги приберат , но като цяло се целят в тия под 1.4775 . ако не ми изпълни целта сега на 1.4845 ще удължавам при 2 ри неуспешен тест на 1.4740-50 нивото . ако ми я изпълни ще мога да си позволя едни 20-30 пипа риск за директно удължаване от 1.4541
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
        Първоначално изпратено от Han Krum
        Първоначално изпратено от kritelin
        Колеги аз си накупих евро от 1.4811 стоп 1.4801 и таргет 1.4860/70 :-)
        Да видим
        Губиш стоп, но той като гледам е плитак...
        Gledajte po BTV, decata da wi kajat zashto e slab dolaryt
        и аз удължих от 1.4820 със с топ на 1.4800 и цел обаче 1.4845 . после селл с цел 1 фугура 1.4745 . може и да ми удари стопа докато пиша но това е форекса

Успех
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Да видим
          ми то и аз така само че пускам един плаващ на 25 пипона да търчи след цената пък колкото повече толкова повече и те така

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от kritelin
            Да видим
            Gledajte po BTV, decata da wi kajat zashto e slab dolaryt

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
              Да видим

Коментар

• Колеги аз си накупих евро от 1.4811 стоп 1.4801 и таргет 1.4860/70 :-)
                Да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                  Пламене, това че две явления са се случили по едно и също време както пада на златото при кризата през август не означава че има логична причинно-следствена връзка, корелация, на едното с другото.

Затова аргументите които даваш са напълно неоснователни, точно като специалистът от У-Би-Съ дето чакаше долара да се вдигне заради проблеми в кредитната система. Виж сега $USD и питай Кьосето как така взе долара че падна още?
                  Може да си прав но аз използвам логиката която описах преди да търгувам златото.
                  W dobavka ne sym kazal che njama da skochi nad 835 no pone za sega ne dawa indikacija da e skoro.

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                    въобще дайте препоръка какви индикатори да компилирам за спалп търговия на 5 мин тайм фрейм. Насложил съм си МА 10 и 20, РСИ на 14, стохастика 5,3,3, но се колебая дали не трябва да е 5,5,5.
                    Кажете препоръки, моля!
                    На първо време махни всички индикатори и гледай графиката-там пише всичко!

Коментар

• vhk

Така е но е на семична на целите си , затова над тях ще е яко далечна целта , някакви съмнения имам че ще бъдат обири сега.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• USD/CAD ми се струва че се готви да пробие дневния флаг нагоре с доста далечна цел.

Коментар

• Пламене, това че две явления са се случили по едно и също време както пада на златото при кризата през август не означава че има логична причинно-следствена връзка, корелация, на едното с другото.

Затова аргументите които даваш са напълно неоснователни, точно като специалистът от У-Би-Съ дето чакаше долара да се вдигне заради проблеми в кредитната система. Виж сега $USD и питай Кьосето как така взе долара че падна още?

Коментар

• Plamen1967

Златото 859 му е таргет по движението което прави , може да го удържи нивото. Всичко е до изборите в Русия , не в Америка а в Русия ! Реши ли се проблема там , тренда няма просто да се обърне а ще се обърне и няма да се върне. Републиканската партия в САЩ ще го отнесе и тя завинаги , предполагам че за следващите избори ще е на разпад.Кризата в Америка е политическа тя не ипотечна или пък от високите цени на нещо си , ако Буш не е крейзи би си подал отставката на момента но той си кара мандата щото е законно избран президент като един кмет когото съселяните му бяха изнесли със стола от кметството и той не ставаше от него защото бил законно избран.Просто републиканците смного крадат публичния сектор , компаниите които изнесоха капитали в Китай са на голяма печалба но това на цените на борсата не се отразява защото те опитват да обявяват фалити в Америка , но нямат надлежни документи за това все пак законодателството не е правено от бушмени само и в конгреса са втора цигулка , на следващите избори - последващите имам в предвид бушмени няма да има , след като загубят властта в Америка ще ги търсят само да им раздават раирани костюми.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• karakondjul
                              Mnogo голяма част от златото се купува със спекулатична цел (обикновенно на марджин с взети пари назаем).
                              И когато риска нарасне, обикновенно лихвите скачат (сега в момента лихвата между банките е по висока от на централната банка, за това ЕСБ и ФЕД наливат пари на пазарите от 3-4 дена за да я свалят), доходоността пада при увеличен риск и за това някои от спекулативните позиции се затварят.
                              Може би не го обяснявам добре, но погледни последната парична криза преди 3-4 месеца и виж как се е държало златото макар че имаше стрес в системата и то по голям от днесшния.

Коментар

• И еврото се движи добре - май-май, а? 1.50?

Коментар

Working...
                                X