Сега разбрахте ли защо е слаб доларът?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
не си свалям стопа, но отбелязвам че е правилно да бъде на 1.4790 щото много стопове малк има ситуирани на 1.48 и може да ги приберат , но като цяло се целят в тия под 1.4775 . ако не ми изпълни целта сега на 1.4845 ще удължавам при 2 ри неуспешен тест на 1.4740-50 нивото . ако ми я изпълни ще мога да си позволя едни 20-30 пипа риск за директно удължаване от 1.4541Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kritelinКолеги аз си накупих евро от 1.4811 стоп 1.4801 и таргет 1.4860/70 :-)
Да видимно това е форекса
УспехForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПламене, това че две явления са се случили по едно и също време както пада на златото при кризата през август не означава че има логична причинно-следствена връзка, корелация, на едното с другото.
Затова аргументите които даваш са напълно неоснователни, точно като специалистът от У-Би-Съ дето чакаше долара да се вдигне заради проблеми в кредитната система. Виж сега $USD и питай Кьосето как така взе долара че падна още?
W dobavka ne sym kazal che njama da skochi nad 835 no pone za sega ne dawa indikacija da e skoro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BNBBвъобще дайте препоръка какви индикатори да компилирам за спалп търговия на 5 мин тайм фрейм. Насложил съм си МА 10 и 20, РСИ на 14, стохастика 5,3,3, но се колебая дали не трябва да е 5,5,5.
Кажете препоръки, моля!
Коментар
-
Пламене, това че две явления са се случили по едно и също време както пада на златото при кризата през август не означава че има логична причинно-следствена връзка, корелация, на едното с другото.
Затова аргументите които даваш са напълно неоснователни, точно като специалистът от У-Би-Съ дето чакаше долара да се вдигне заради проблеми в кредитната система. Виж сега $USD и питай Кьосето как така взе долара че падна още?
Коментар
-
Plamen1967
Златото 859 му е таргет по движението което прави , може да го удържи нивото. Всичко е до изборите в Русия , не в Америка а в Русия ! Реши ли се проблема там , тренда няма просто да се обърне а ще се обърне и няма да се върне. Републиканската партия в САЩ ще го отнесе и тя завинаги , предполагам че за следващите избори ще е на разпад.Кризата в Америка е политическа тя не ипотечна или пък от високите цени на нещо си , ако Буш не е крейзи би си подал отставката на момента но той си кара мандата щото е законно избран президент като един кмет когото съселяните му бяха изнесли със стола от кметството и той не ставаше от него защото бил законно избран.Просто републиканците смного крадат публичния сектор , компаниите които изнесоха капитали в Китай са на голяма печалба но това на цените на борсата не се отразява защото те опитват да обявяват фалити в Америка , но нямат надлежни документи за това все пак законодателството не е правено от бушмени само и в конгреса са втора цигулка , на следващите избори - последващите имам в предвид бушмени няма да има , след като загубят властта в Америка ще ги търсят само да им раздават раирани костюми.D.Y.F-091066
Коментар
-
karakondjul
Mnogo голяма част от златото се купува със спекулатична цел (обикновенно на марджин с взети пари назаем).
И когато риска нарасне, обикновенно лихвите скачат (сега в момента лихвата между банките е по висока от на централната банка, за това ЕСБ и ФЕД наливат пари на пазарите от 3-4 дена за да я свалят), доходоността пада при увеличен риск и за това някои от спекулативните позиции се затварят.
Може би не го обяснявам добре, но погледни последната парична криза преди 3-4 месеца и виж как се е държало златото макар че имаше стрес в системата и то по голям от днесшния.
Коментар
Коментар