IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от st10
    Колеги
    Като гледате тази картинка , има ли някой оптимист , който да мисли че ще падне еврото.

ИМА...

Коментар

• Колеги
      Като гледате тази картинка , има ли някой оптимист , който да мисли че ще падне еврото.

Коментар

• dobro utro,
        ot tuka 4720/30 ima rezon da se opitat dulgi,SL 4702,celi 1.50
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• след като чукнахме 1.4722 сега следва отиване до 1.4767 и после слизане за да потвърдим 1.4720-30 като дънце , след което си мисля за едно бързо връщане до 1.4830 и после не знам ако минем на д 1.4850 вече може да се гледа за над 1.49 ако ли не може да се гледа и за нива от под 1.4700 . за момента мисля че 1.4710-20 ще издържи и няма да го пробием преди да направим мини корекция .

Успех !
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Добро утро.
            Без да съм експерт ми се струва , че днес еврото има сериозни проблеми и пада повече отколкото се очакваше ! Или някой прави интервенция или защото е края на месеца и то последния работен !
            Знае се , че декември е доста ваканционен и нещата тогава ще са
            лежерни !

Коментар

• този път и бенча са се чудели какво да си изсмучат от пръстите за бшлетина...само заглавието прочетох се замислих дали да чета статията/анализа http://forex.investor.bg/?cat=8&id=57652 след това прочетох подзаглавието и съвсем се обърках - те кабели ли търгуват или валута...http://forex.investor.bg/ както и да е...новината за Сити е от вчера а ако някой помни тогава еврото пак боцна 1.49...а и върха засега го видяхме...дали ще е мидтерм или лонгтерм връх времето ще покаже, но засега продажби на ойро със стоп най-много над върха са добре дошли
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от kritelin
                Колеги аз си накупих евро от 1.4811 стоп 1.4801 и таргет 1.4860/70 :-)
                Да видим
                Губиш стоп, но той като гледам е плитак...
                Специално за теб Хане нали си ловец на стопове -> местя стопа на 1.4815
                Мерси.. и да не го беше местил се тая..

Коментар

• притеснява ме губещата ми нагласа последните две седмици но от тука GBPJPY го търгувам само късо интрадау..
                  не е предпоставка за други но щото се разминават мнениата и викам да да постна
                  успехи..
                  ..а и златото лонг (форексов облога за които издържи 20 фигури на + за златото важи ли ..хаха шегичка)

Коментар

• Кире аз стискам дълга от 224.43 и ми излезе цел 227 току що :-)
                    Преди малко прибрах 1/3 от профита за всеки случай и преместих стоп на +10 пипа..останалото го оставям да се носи по течението

Коментар

• поставям крайна цел на дългата ми при еврото от 1.4820 на 1.4865 стопа е на 0 . от там ривърсвам за 1.4740 със стоп 1.4887 . само не знам с тази цел да не е много нагоре щото там се активира 2Б на H1 графика , ама то зависи как ще се погледне затова стопа над върха на 1 вия бял бар.

затворих дългите ми йени скромна печалба 40 пипона . поставям бай лимит на 108.10 стоп 107.40 т.п 110.10 . може и да бъркам с това затваряне ама прибрания профит си е най сигуното нещо

отчитам много голяма грешка това че не започнах изграждането на дълга позиция паунд/йени , но се надявам да имам шанс за това . Поставям бай лимити на 224 , 223.50 , 223 , 222.50 , 222 ,221.50 221 . стоп 218 т.п 10 -15 фигури над средната където излезе .

Днес излизат ритейл салес за япония и утре сутрин според новините които излязат при отварянето на лондон ще чакаме да ударим поне една бърза фигурка .

Успех и лека вечер
                      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Първоначално изпратено от kritelin
                        Колеги аз си накупих евро от 1.4811 стоп 1.4801 и таргет 1.4860/70 :-)
                        Да видим
                        Губиш стоп, но той като гледам е плитак...
                        Специално за теб Хане нали си ловец на стопове -> местя стопа на 1.4815

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                          Сега разбрахте ли защо е слаб доларът?
                          Освен това което писах по-долу, ето защо -
                          WASHINGTON (Thomson Financial) - US home prices fell for the ninth straight month in the year through September, an influential home price index said today.

The S&P/Case-Shiller 20-city home price index fell 4.9 pct to 195.62 for the year through September. The 10-city index fell even further, declining 5.5 pct to 212.65.

The index showed price declines in 15 of the 20 cities surveyed. The quarterly national home price index fell 1.7 pct in Q3.
                          http://www.iii.co.uk/news/?type=afxn...action=article

Коментар

• kritelin

Като че ли няма да я удари точно.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• kritelin

Трябваше да го чакаш точно на пипс , ей сега ще удари и тройката - втората цел иначе и на мен ми изглежда че може да се опита с много плитък стоп
                              Но винаги има някакво обръщащо от кендъли и на 5 мин. чарт слизай на него и по него , що го пробвам пък той обратния тренд ще е бавен май неи е страшно - долара няма да хукне да поскъпва.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                                не си свалям стопа, но отбелязвам че е правилно да бъде на 1.4790 щото много стопове малк има ситуирани на 1.48 и може да ги приберат , но като цяло се целят в тия под 1.4775 . ако не ми изпълни целта сега на 1.4845 ще удължавам при 2 ри неуспешен тест на 1.4740-50 нивото . ако ми я изпълни ще мога да си позволя едни 20-30 пипа риск за директно удължаване от 1.4541
                                Аз си мисля,че под 1.4804 нямат работа ако ще ходим пак нагоре
                                Даже правилният стоп е 1.4807 ама е много близо и може някой шип или безопасна игла да го закове

Коментар

Working...
                                X