IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq
    Първоначално изпратено от kritelin
    Аз си мисля,че още днеска ще го върнат обратно до 1.41
    Да.
    Ахахах, егати трипа. Добре, че не ми се занимава да търгувам, че много променлив (чопи) пазара. Крити, ако не може да бие 4125/30 по цена на затваряне на М15, бягай от дългите, че следва нов даун... Луда работа.
    Блябля тука имам един приятел бразилец влезе кабел дълго от 2.0310 да си пробва късмета и сега се насира от кеф :lol:

Коментар

• Перфектно се получи, сега е интересно как ще затворим седмицата..

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        Да.
        Ахахах, егати трипа. Добре, че не ми се занимава да търгувам, че много променлив (чопи) пазара. Крити, ако не може да бие 4125/30 по цена на затваряне на М15, бягай от дългите, че следва нов даун... Луда работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Троен дивергенс по МАСД на када на 4ч .Б-х м----у ако не върне поне4-5 фигури.
          По-добре виж еврото на 1ч
          Безплатен обяд няма!

Коментар

Хахахаха ей ..този пазар ще ме умори :lol:
            Аз се уредих с дълги евра от 1.4060 и дълги кабели от 2.0350
            Затваряй, че сега хамериканците ще съберат стопчета нагоре..

Коментар

• Е, разходихме се, посъбрахме стопове и таргети и е време за нормална търговия вече
              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Хахахаха ей ..този пазар ще ме умори :lol:
                Аз се уредих с дълги евра от 1.4060 и дълги кабели от 2.0350

Коментар

Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    до продължаващ бичи ход на Дау, защото при инфлация няма друго спасение освен да се гуха в акции, които по принцип би трябвало да бият инфлацията
                    Кьосьо, ти мозък имаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                      Първоначално изпратено от miro
                      При днешните данни не мисля че ще пипат лихвите до края на годината. Още повече, че и даните за предноните месеце бяха ревизирани сериозно нагоре. Оказа се че вместо спад от 4000 предходният месец всъщност е имало ръст от 80 000.
                      По въпроса с манипулиране на данните Дон Карлос може да ти каже много...
                      Какво те кара да мислиш че са манипулирани тези данни? А дали не беше манипулация цял месец да слушаме Америка колко е зле, разни капацитети да се изказват: Нееее, сега е момент да се купува злато; не знам си колко компании се били отписали от нюйоркската стокова борса. (Питър Шиф)
                      Имахме и изказвания от страна на арабите от типа : Иди ми, дойде ми, че щели да спрат да търгуват петрола за долари, пък после се отметнаха, че на китайците им станали много доларите (1 трилион) и щели да ги продават и да хвърлели финансова бомба по Америка. На Крамер, който даже се пенявеше по една от телевизиите лятото, му се привиждаше армагедон...

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                        Троен дивергенс по МАСД на када на 4ч .Б-х м----у ако не върне поне4-5 фигури.
                        Едвали скоро,Американците го бранят много здраво паритета,но и как ще ги накиснат Канадците .

Коментар

• Kiyosi Ito
                          Спор няма относно вероятността тренда да се възтанови...
                          Но забеляза ли скоростта с която Е/$ падна от рекордите нива...
                          Мисля че броя на дните на качването от 1.4020 до рекорндните нива от 1.4270 май бяха равни на броя на дните на спада (нямам графиката пред мене да ги преброя но май бяха еднакви) до 1.4050.
                          Това ме навява на мислълта много спекулативен беше този скок и че играчите които го направиха няма да се върнат скоро пак да го повторят Най-много при всяко леко качване да разтоварват това което им е останало...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            А как ще коментирате цифрата 4.4% нарастване на доходите на г/г база ? И това на фона на понижение на лихвите? Какво ли означава? До какви ли последици ще доведе ?
                            Инфлация...
                            Именно....въпроса е до какво ще доведе това при положение, че инлацията се увеличава, а лихвите се дропват ? И ще може ли изобщо да бъде овладяно положението след като ефекта се прояви малко по-осезаемо?Какво ли ще предприемат външните инвеститори,особенно японци,китайци и араби и на къде ли ще потекат паричните потоци? А с бонда какво ли ще се случи?И как работодателите ще запазят работните места,без да се налагат съкращения?

Коментар

• Първоначално изпратено от miro
                              При днешните данни не мисля че ще пипат лихвите до края на годината. Още повече, че и даните за предноните месеце бяха ревизирани сериозно нагоре. Оказа се че вместо спад от 4000 предходният месец всъщност е имало ръст от 80 000.
                              По въпроса с манипулиране на данните Дон Карлос може да ти каже много...
                              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• При днешните данни не мисля че ще пипат лихвите до края на годината. Още повече, че и даните за предноните месеце бяха ревизирани сериозно нагоре. Оказа се че вместо спад от 4000 предходният месец всъщност е имало ръст от 80 000.

Коментар

Working...
                                X