Първоначално изпратено от blqblq
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kritelinАз си мисля,че още днеска ще го върнат обратно до 1.41
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от miroПри днешните данни не мисля че ще пипат лихвите до края на годината. Още повече, че и даните за предноните месеце бяха ревизирани сериозно нагоре. Оказа се че вместо спад от 4000 предходният месец всъщност е имало ръст от 80 000.
Имахме и изказвания от страна на арабите от типа : Иди ми, дойде ми, че щели да спрат да търгуват петрола за долари, пък после се отметнаха, че на китайците им станали много доларите (1 трилион) и щели да ги продават и да хвърлели финансова бомба по Америка. На Крамер, който даже се пенявеше по една от телевизиите лятото, му се привиждаше армагедон...
Коментар
-
Kiyosi Ito
Спор няма относно вероятността тренда да се възтанови...
Но забеляза ли скоростта с която Е/$ падна от рекордите нива...
Мисля че броя на дните на качването от 1.4020 до рекорндните нива от 1.4270 май бяха равни на броя на дните на спада (нямам графиката пред мене да ги преброя но май бяха еднакви) до 1.4050.
Това ме навява на мислълта много спекулативен беше този скок и че играчите които го направиха няма да се върнат скоро пак да го повторятНай-много при всяко леко качване да разтоварват това което им е останало...
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblqПървоначално изпратено от Петър КараивановА как ще коментирате цифрата 4.4% нарастване на доходите на г/г база ? И това на фона на понижение на лихвите? Какво ли означава? До какви ли последици ще доведе ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от miroПри днешните данни не мисля че ще пипат лихвите до края на годината. Още повече, че и даните за предноните месеце бяха ревизирани сериозно нагоре. Оказа се че вместо спад от 4000 предходният месец всъщност е имало ръст от 80 000.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар