IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• st10

Най -много ги тресе че няма да ги изберат и ще загубят властта ...от това ги тресе че подскачат. Янките не ги боли толкова за долара им колкото са разочаровани че Буш ходи на посещения в чужбина обаче после пак се връща там , надяват се те да замине да не се връща !
    D.Y.F-091066

Коментар

• blqblq, успех!.........

Коментар

• BNBB

Я го зарежи тоя мошеник там такива които не могат да плащат няма ..имат такива които не искат да плащат , той какво ще тръгне да ги преджобва ли ?
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
          Първоначално изпратено от st10
          ..
          Кво си писал? Сам ли го изтри или е некаква цензура това ?!?!?!
          автоцензура.
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

ВНИМАНИЕ!

Президентът Буш късният следобед ще представи план за замразяване на лихвените плащания за най-неплатежоспосолните домакинства, които не могат да обслужват ипотечните си кредити!
            Според проекта предоставен на Си Ен Би Си платците по ипотечните кредити ще се разделят на три групи - могат да плащат лихвите и вноските при сегашните нива, могат да плащат само ако лихвите бъдат замвразени и въобще не могат да плащат. Като за начало мораториумът ще е три месеца, но този план може да продължи пет години.
            Очаквайте изненади!
            Това означава само едно - край на сваляне на лихвите. Явно и тях инфлацията ги тресе здраво и се чудят накъде да хванат.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
              ..
              Кво си писал? Сам ли го изтри или е некаква цензура това ?!?!?!

Коментар

... Като за начало мораториумът ще е три месеца, но този план може да продължи пет години.
                Очаквайте изненади!
                Изненади има само за тези които не следят какво става със САЩ от няколко години насам! А иначе, вече официално навлизат в зоната на... мораториумите!

Коментар

• А и никой маркетмейкър нема да накупи сега евра, докато не схване кройката на Трише. Безотговорно и непрохфесионално е да търгуват хазартно, когато централната банка не е представила публично проекциите си за инфлация, растеж и лихви.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                    Първоначално изпратено от kiril123
                    браво перфектна сделка . дано не ти удари стопа !
                    Има голяма вероятност да се случи това, но позицийката е малка. Идеята ми е, ако съм прав в предположението си, нагоре да купувам пак с перспектива да държа следващия месец-два. Разбира се, всичко това при положение, че оцелее стопът.

Фене, рано е още да говорим за това, но следващата добавка съм я планирал точно около твоето ниво.

БНББ, като имаш стоп, какво ти пука? И друг път съм споменавал, че при добро Р/Р съотношение и успеваемост от поне трийсетина процента, всичко е под контрол. Само да гледаш, файда йок.
                    Бля, прав си че файда от сеир няма, ама аз съм скалпер и не ми се вписва в стила да отигравам лихви и ПКФ-та на Трише. По-скоро бих изчакал да видя какво ще каже човекът. Ако се изпусне за висока инфлация и вероятно увеличение на лихвите и аз ще купя сигурно, но ако се изцепи че растежът ще се забави и трябва да се ревизира прогнозата, което очаквам нали знаеш как не само ще ти гръмне стопа, ами така хубаво ще се стовари еврото, че свят ще ни се завие. А май има интерес от второто. Той не яде доматите с колците. Помисли и виж че има логика Трише да ни изненада подобаващо. Щото и той сега гледа кви ги върши Буш с ипотечните заеми. Дали пък и той нема да пусне заек от шапката си.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                      браво перфектна сделка . дано не ти удари стопа !
                      Има голяма вероятност да се случи това, но позицийката е малка. Идеята ми е, ако съм прав в предположението си, нагоре да купувам пак с перспектива да държа следващия месец-два. Разбира се, всичко това при положение, че оцелее стопът.

Фене, рано е още да говорим за това, но следващата добавка съм я планирал точно около твоето ниво.

БНББ, като имаш стоп, какво ти пука? И друг път съм споменавал, че при добро Р/Р съотношение и успеваемост от поне трийсетина процента, всичко е под контрол. Само да гледаш, файда йок.

Коментар

• ВНИМАНИЕ!

Президентът Буш късният следобед ще представи план за замразяване на лихвените плащания за най-неплатежоспосолните домакинства, които не могат да обслужват ипотечните си кредити!
                        Според проекта предоставен на Си Ен Би Си платците по ипотечните кредити ще се разделят на три групи - могат да плащат лихвите и вноските при сегашните нива, могат да плащат само ако лихвите бъдат замвразени и въобще не могат да плащат. Като за начало мораториумът ще е три месеца, но този план може да продължи пет години.
                        Очаквайте изненади!

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                          [браво перфектна сделка . дано не ти удари стопа !
                          ..стана ми интересно определението...не са минали и 24 часа от пробива на тренда ..за малко не стигнахме първата подкрепа на 4520.. не е започнала дори пресконференцията... пазара е еднопосочен като пирон в кисело мляко... покупка на 4630 ми изглежда далеч по-перфектна....

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                            Първоначално изпратено от BNBB
                            EURO ECB RATE -0.00
                            Да , при дедо Трише грешка няма.Та видим сега какво ще каже на раздумката в 15,30
                            Няма как да не спомене нещо от сорта на:

"... Inflation still remain upside risk in medium term next year, but ECB will keep strong vigilance committe ...."

По-важно е как ще се изкаже за растежа в еврозоната при това скъпо евро. Със сигурност ще го питат. Също така ако каже че догодина инфлацията ще е по-висока от 2,2 процента - това също ще е знак че увеличението на лихвите догодина е неизбежно. Което ще е знак и сигнал за покупка на евра.

Ако на спекулантите маркетмейкъри им скимне веднага може да го юрнат нагоре еврото до пивота за деня 1,4650, но по-вероятно ще стоят настрана. Аз лично очаквам веднага след пресконференцията еврото да падне под 1,45 до 1,4470 - 1,4480.

Не е препоръка за търговия! Аз ще следя ПКФ-то с интерес и без да се треса от нерви за позицията си, т.е. ще стоя настрана от пазара! Не ми се рискува дори с малък стоп!

Коментар

• ..

Коментар

EURO ECB RATE -0.00
                                Да , при дедо Трише грешка няма.Да видим сега какво ще каже на раздумката в 15,30

Коментар

Working...
                                X