IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.28

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от st10
    Първоначално изпратено от Plamen Tanev
    2195 на Насдак100.Ордер за шорт.Но на 2215 ще гръмне стоп!!!Бай Джони държи късия фронт.Първа ""близка" цел - 12500!!!
    Добро утро колеги
    Искам днес да си поговорим за йените- п/й ,е/Й,к/й а/й .Получавам силни сигнали че ще слизат на юг в следващите седмици , но много си мисля , че ако американците свалят лихвите , както се очаква , сигнала ще се окаже фалшив.Какви са ви вижданията
    spored men segashniqt spad pri paund hiena shte prodalji do 233.70 /60 i sled tova shte oburne otnovo na sever . tam i shte zaloja chakash order bye sus stop 30-na pipsa
    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
      2195 на Насдак100.Ордер за шорт.Но на 2215 ще гръмне стоп!!!Бай Джони държи късия фронт.Първа ""близка" цел - 12500!!!
      Добро утро колеги
      Искам днес да си поговорим за йените- п/й ,е/Й,к/й а/й .Получавам силни сигнали че ще слизат на юг в следващите седмици , но много си мисля , че ако американците свалят лихвите , както се очаква , сигнала ще се окаже фалшив.Какви са ви вижданията

Коментар

• Първоначално изпратено от na4inae6
        Аз ли съм станал по умен или форума е затъпял ! Нивото е много ниско! силните играчи си отиваме , отвратени от махленската лексика !
        Ето и моята любимка Хепи69 я няма вече ! Тъжно и студено ! Сбогом!
        Няма ли да си сменяш ника вече на "напреднал"? )

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Абе този форум все по-смешен и по-смешен става ..да вземем да го преместим във фън.дир.бг ли ? :lol:
          Въх, недей! Нали някой трябва и да пие! Няма само да се заливаме от смях!:P

Коментар

• kriti по скоро 0.9608-15 и от там лонг..
            без да имам позиция и без предпоставки

Коментар

• short cable @ 2.0502 sl 2.0542 tp 2.03 risk 0,7%

Коментар

• usd/cad - поставям отложен ордер купува на 0.9715 със стоп 15 пипа и цел 0.9820

Коментар

• 2195 на Насдак100.Ордер за шорт.Но на 2215 ще гръмне стоп!!!Бай Джони държи късия фронт.Първа ""близка" цел - 12500!!!

Коментар

• Абе този форум все по-смешен и по-смешен става ..да вземем да го преместим във фън.дир.бг ли ? :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                      Здр,

Май ще идем при е/д на 1,47 до 4,5 дни!

Да не изгори някой с късите!
                      :lol: :lol: :lol:
                      4,5 дни и колко минути ?
                      Васо - за сега формацията си е абц а и на 4 часа направихме рамото на глава и рамене.Ако до утре азиатците го закарат до 1.42 мисля,че слизането под 1.41 е много вероятно.
                      Успех !

Коментар

• na4inae6 не намира в момент на нерви съвет и си мисли така за форума. аз пък съм на друго мнение...миналата седмица форума доколкото помня, а и по-миналата май цареше добра атмосфера и добри дискусии...това че от време на време на някой не му издаржат нервите и почва да пише глупости винаги го е имало, както и такива които си нямат друга работа и висят и се заяждат и присмиват за щяло и нещяло...ама така е в живота...
                        гледам че почти сме върнали вчерашния спад...доста интересна ситуация, а така като не съм на линия и губя ритъма нищо ще наваксаме следващата седмица, а като наваксаме ще имаме и раздвижване на седмична и ще може да дръпна пак един по-обстоен анализ ама и вие го правете, кво толкова
                        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Аз ли съм станал по умен или форума е затъпял ! Нивото е много ниско! силните играчи си отиваме , отвратени от махленската лексика !
                          ХАХХААХХАХАХА с този пост приятелю изби рибата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Коментар

Оoooh my fucken' God :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol:
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Аз ли съм станал по умен или форума е затъпял ! Нивото е много ниско! силните играчи си отиваме , отвратени от махленската лексика !

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                                Първоначално изпратено от Ajax4o
                                Първоначално изпратено от Facts
                                Нещо съм в настроение в момента... та да ви питам, с колко ще промени Фед лихвата тази вечер? Къде ще иде курса след обявяването?
                                Какъв ФЕД бре????
                                И аз така попитах... даже с повече въпросителни! :lol:

От една новинарска емисия през 20 минути повтарят че Фед щял да обявява нещо... та реших че може да са лихивте!!
                                лихвите са на 31ви.
                                Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

Working...
                                X