Първоначално изпратено от st10
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.28
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Plamen Tanev2195 на Насдак100.Ордер за шорт.Но на 2215 ще гръмне стоп!!!Бай Джони държи късия фронт.Първа ""близка" цел - 12500!!!
Искам днес да си поговорим за йените- п/й ,е/Й,к/й а/й .Получавам силни сигнали че ще слизат на юг в следващите седмици , но много си мисля , че ако американците свалят лихвите , както се очаква , сигнала ще се окаже фалшив.Какви са ви вижданията
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOЗдр,
Май ще идем при е/д на 1,47 до 4,5 дни!
Да не изгори някой с късите!
4,5 дни и колко минути ?
Васо - за сега формацията си е абц а и на 4 часа направихме рамото на глава и рамене.Ако до утре азиатците го закарат до 1.42 мисля,че слизането под 1.41 е много вероятно.
Успех !
Коментар
-
na4inae6 не намира в момент на нерви съвет и си мисли така за форума. аз пък съм на друго мнение...миналата седмица форума доколкото помня, а и по-миналата май цареше добра атмосфера и добри дискусии...това че от време на време на някой не му издаржат нервите и почва да пише глупости винаги го е имало, както и такива които си нямат друга работа и висят и се заяждат и присмиват за щяло и нещяло...ама така е в живота...
гледам че почти сме върнали вчерашния спад...доста интересна ситуация, а така като не съм на линия и губя ритъманищо ще наваксаме следващата седмица, а като наваксаме ще имаме и раздвижване на седмична и ще може да дръпна пак един по-обстоен анализ
ама и вие го правете, кво толкова
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от na4inae6Аз ли съм станал по умен или форума е затъпял ! Нивото е много ниско! силните играчи си отиваме , отвратени от махленската лексика !
Ето и моята любимка Хепи69 я няма вече ! Тъжно и студено ! Сбогом!
Коментар
-
Първоначално изпратено от na4inae6Аз ли съм станал по умен или форума е затъпял ! Нивото е много ниско! силните играчи си отиваме , отвратени от махленската лексика !
Ето и моята любимка Хепи69 я няма вече ! Тъжно и студено ! Сбогом!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от FactsНещо съм в настроение в момента... та да ви питам, с колко ще промени Фед лихвата тази вечер? Къде ще иде курса след обявяването?
От една новинарска емисия през 20 минути повтарят че Фед щял да обявява нещо... та реших че може да са лихивте!!Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар