If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
trade, тази тема е обсъждана достатъчно, но ако позволиш....та ако можеш да си усложниш живота то този "ХЕДЖ" е перфектния начин....едно от предимствата на стопа е, че ти дава възможност да се откъснеш от пазара...да починеш..да преосмислиш.. а ти ми говориш за предвиждане на край на тренда.. и т.н. ...това, че го има в платформата не го прави задължителен инструмент..
Пламене, той О'нийл затова е и бивш .......днес имаше BOJ (предупредиха керитата), Ситигруп, ISM....индекси и керита падат, а долара нещо не може да отлепи....понеже гледаш книжата, видя ли спреда EU/US.... eur/doll 1.50 ??..ще чакаме NFP то се е видяло....
О крити от твоята уста в божите уши хехе, аз имам дълъг хедж от 1.41 но ме е страх да го клозна тук, иначе очаквам и аз по-сериозна корекция но още не индикира аз дори чакам 1.3680 ниво но ме е страх тук да махам хеджа и ще го стискам засега със стоп на 0.
Коко, стига бе човек, хем "хедж", че и дълъг..??!?!!?!??!? по тая логика имаш и къс !!!!!!!!!!!!! нЕмаш нищо!!!!.. и едно питане.. к'во е истинска графика?... и още едно... к'во направихте на изборите?
ima вероятно две позиции едната мъкне загуба но другта покрива част от загубта зависи от големината ако платформата има опция да вижда и средна цена в хода на тренда би могъл да да промени основната позиция от дълга в къса ) номера е да предвиди къде ще е края на тренда за дазатвори пе4елившата и остане само губещата но както всички знаем дъно и връх трудна работа
О крити от твоята уста в божите уши хехе, аз имам дълъг хедж от 1.41 но ме е страх да го клозна тук, иначе очаквам и аз по-сериозна корекция но още не индикира аз дори чакам 1.3680 ниво но ме е страх тук да махам хеджа и ще го стискам засега със стоп на 0.
Коко, стига бе човек, хем "хедж", че и дълъг..??!?!!?!??!? по тая логика имаш и къс !!!!!!!!!!!!! нЕмаш нищо!!!!.. и едно питане.. к'во е истинска графика?... и още едно... к'во направихте на изборите?
Коментар