If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Голдмън Сакс казват че очакват корекция над паритета до 1.02 при долар/кад преди края на годината. Казват също че када е надценен с 20 процента. за последните 5 години поскъпването на стоките води само до 9.8 % поскъпване на канадската валута, а не наблюдаваните 68%. Извода е че според тях када е силно надценен и според мен така и вижте седмична (пирона в киселото мляко) но пък бих изчакал за малко слизане от текущи нива преди да заема позиция около 0.93/9350 но това засега е само идея...без да се обвързвам с нея все пак и от петрола зависи
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
ewroto neshto se luta mejdu weekly i daily pivota ..az lichno sum dulag s celi 4670 i posle 4798...pod 4520 reviziram plana i se oglejdam za 42xx
Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
]да бе, дамо дето още не ми е ясно защо не са те наели...
Това е публична тайна 8) С караконджул сме колеги в UBS - аз съм хамалин и влача балите с еврейски пари, а караконджул е портиер, и посреща крупните инвеститори с хляб, сол, вазелин и благи думи 8)
трудно ми е с тоя немски . Между другото как смяташ да отиграеш това, което си постнал . Моя вариант е:
стоп на 1,4645 позицията открита на 1,4600
1/3 тп 1,4530 стоп над макс на последния бар
1/3 тп 1,4410
1/3 тп 1,4260
Така е добре да,но може и да се изчака да затвори 4ч свещ и ако е под 20 ЕМА тогава да се влиза.Аз търся АБ=ЦД,но ще видим какво ще стане.
Минем ли над 1.4633 и ако видя ясни сигнали влизам дълга
трудно ми е с тоя немски . Между другото как смяташ да отиграеш това, което си постнал . Моят вариант е:
стоп на 1,4645 позицията открита на 1,4600
1/3 тп 1,4530 стоп над макс на последния бар
1/3 тп 1,4410
1/3 тп 1,4260
да бе, дамо дето още не ми е ясно защо не са те наели...
То е ясно защо - защото имам замазана косица, малки криви ръчичики с малки гнусни пръстчета.
Но как можем в контекста на дискусия за апетита на инвеститорите към приемане на риск да попаднем на въпроса кой ме е наел мен? Къде е логиката така да се каже?
Все пак време му е да спре да пада доларът. Другите икономики и те се забавят
Позната история - напомня на 1996-7 Финансовата криза в Азия.
Тогава Азиатските валути поскъпнаха толкова много че в един момент бяха изхвърлени от пазарите и умряха...
This latest bout of risk aversion could be an added bonus for the USD, says UBS. The bank notes that although growth expectations in emerging markets have yet to be hit,
Муууууууахахахаха! UBS? Умниците със събпрайм доларови активи ти дават съвет за risk aversion и за added bonus for the USD.
Уаааааахахахаха!
...ех, как ще работи фундамента?
да бе, дамо дето още не ми е ясно защо не са те наели...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
This latest bout of risk aversion could be an added bonus for the USD, says UBS. The bank notes that although growth expectations in emerging markets have yet to be hit,
Муууууууахахахаха! UBS? Умниците със събпрайм доларови активи ти дават съвет за risk aversion и за added bonus for the USD.
Nov. 13 (Bloomberg) -- Japan's economy grew faster than economists forecast in the third quarter as an unexpected<- bullshit! increase in consumer spending countered a drop in housing construction.
Коментар