IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.23

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red
    Първоначално изпратено от fxx
    Малии, става страшно USD/JPY отива на 110.--+
    Многооо път има до таме.
    Цели 20 пипоня
    20 не са никак малко да знаеш
    А дано утре сутринта като стана е на 111.00
    Яд ме е, че от две седмици ви го говоря за 110-112, а когато ги държах USD/JPY не мърдаше, а сега като ги нямам и скочи, само 20-30 пипа съм на плюс от тази двойка тази и предната седмица, а е можело 200 пипа, здраве да е.

Нищо де, държа USD/CHF, там очаквам здраво продънване на швейцареца по всички фронтове. По време на Олимпиада, на никой не му трябват франкове, отделно има много въздух да изпуска, чакам 1.07--, 1.10--, са едни справедливи нива за двойката, според мен, нищо чудно, да ги видим през август.

Коментар

• Първоначално изпратено от fibonacci
      Първоначално изпратено от fxx
      Отива даже и да го подмине може. А аз се кълнех у йената да се еба у глупака. На днес на същата дата им пуснаха още една лоша бомбичка.
      Не е лоша бре!!!!
      На тях им е интерес йената да им е евтина!!!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от fxx
        Отива даже и да го подмине може. А аз се кълнех у йената да се еба у глупака. На днес на същата дата им пуснаха още една лоша бомбичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от fxx
          Многооо път има до таме.
          Цели 20 пипоня
          20 не са никак малко да знаеш
          А дано утре сутринта като стана е на 111.00

Коментар

• Малии, става страшно USD/JPY отива на 110.--+

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
              Първоначално изпратено от клюкавицата
              Как сме,ортаци?Язека днеска имам повод за черпавка,ударих кьоравото от еврото,малее,300 пипоня прибрах преди малко,верно със суапо ме ощипаха около илядарка,ама си гушнах почти 29 бона .Бая се косих докато ми стигне лимито,даже вчера се бех успал под сенкята и една овца некаде щукна,не я намерих,сигурно вече са я изпекли некъде,хайр да им е,аз от понеделник ке одим манко по Гръция на моренце,да видим свет,оти тука на полето само крави гледам!

http://fxcharts.hit.bg/eurusd_08062008.jpg
              Честито Само едно нещо не ми дава мира - всеки реално търгуващ човек, след като направи някаква печалба, щеше да сложи стопа на нула. Ти обаче имаш железни нерви. Няма начин да не печелиш.
              Мисля,че не си следила всичките ми постове,аз многократно писах,че като професионален трейдър винаги използвам трейлинг стопове,които поставям чрез експер ( Expert Advisor ) - наскоро дори бях дал линк,откъдето може да се свали въпросният експерт,който ползвам.Значи при евродолара стандартният ми подход е да слагам стоп на +1 пипс,ако цената падне 10 пипса под цената на отваряне.В конкретната сделка извадих голям късмет,защото се случи така,че след като експерта ми сложи стоп на +1 ,тоест на 1.5719,цената върна до 1.5718 (на картинката са показани конкретните барове,вижда се,че котировката "bid" е стигнала 1.5716,тоест "ask" е била 1.5718 ).За повече нагледност съм приложил две картинки,на втората се вижда къде съм отворил и че в същия ден се можах да сложа трейлинг стоп,а на първата се вижда къде точно експертът е сложил стопа.

http://fxcharts.hit.bg/eurusd_06082008_1.gif
              http://fxcharts.hit.bg/eurusd_06082008_2.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
                Аз пък пускам едно дълго кижи и също лягам. 6те му мацна един трейл на 15 с идеята ножините в 2 да го стрелнат 50-60 пипоня рязко от които да гепя около 35-40 и тжа е. хаиде лека и успех на fibonachi, вероятно той ще се изтипаса тук по тва време
                Прав си тука ще съм няма да лягам.

Коментар

• Аз пък пускам едно дълго кижи и също лягам. 6те му мацна един трейл на 15 с идеята ножините в 2 да го стрелнат 50-60 пипоня рязко от които да гепя около 35-40 и тжа е. хаиде лека и успех на fibonachi, вероятно той ще се изтипаса тук по тва време
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Колеги има ли тва....гангбанг с йената вече???
                    Одеве пуснах една дълга от 109.50 и йе ся
                    влизам и гледам близо 35 пипоня .
                    Ей хех х ехееее е
                    Ма прост човек съм ей.
                    Що като днеска като проби и на кенефо 00
                    най-късно не пуснах къса , а чак от 50 ??
                    Карай де......Стопа на +1 и шъ хъркам

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                      Първоначално изпратено от rori
                      Първоначално изпратено от anon6706
                      Значи имам познати овчари от Нова Зеландия,там те имат сдружение и въртят ного мангизи на форексо,та ми дадоха вътрешна информация дека у зоната 0.7200-0.7100 ке купуват яката,та ме предупредиха евентуално ако имам кинти да се пусна и аз.Освен това гледам на дневна почти доближихме МА200,значи има и чисто технически основания за такава покупка.Между другото,понеже некои сигурно се подхилкват сега,в Нова Зеландия думата "овчар" не е обидна дума,напротив,там собствениците на овце са сред най-богатите!
                      Аз ли не разбирам, ама при мен SMA200 на дневна е 0,7752.
                      Бъркам ли нещо?
                      200 МА на седмична база е на 71
                      месечната графика има важно ниво на 71.60
                      така че клюкавицата има основание да се довери на новозенландските спекуланти та били те и овчари
                      Мерси. Аз от графики не разбирам, та затова си го изяснявам.
                      Прав си за забележката,грешката е моя,имал съм предвид МА200 на седмична графика.

Коментар

• Първоначално изпратено от клюкавицата
                        Как сме,ортаци?Язека днеска имам повод за черпавка,ударих кьоравото от еврото,малее,300 пипоня прибрах преди малко,верно със суапо ме ощипаха около илядарка,ама си гушнах почти 29 бона .Бая се косих докато ми стигне лимито,даже вчера се бех успал под сенкята и една овца некаде щукна,не я намерих,сигурно вече са я изпекли некъде,хайр да им е,аз от понеделник ке одим манко по Гръция на моренце,да видим свет,оти тука на полето само крави гледам!

http://fxcharts.hit.bg/eurusd_08062008.jpg
                        Честито Само едно нещо не ми дава мира - всеки реално търгуващ човек, след като направи някаква печалба, щеше да сложи стопа на нула. Ти обаче имаш железни нерви. Няма начин да не печелиш.
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от rori
                          Първоначално изпратено от anon6706
                          Значи имам познати овчари от Нова Зеландия,там те имат сдружение и въртят ного мангизи на форексо,та ми дадоха вътрешна информация дека у зоната 0.7200-0.7100 ке купуват яката,та ме предупредиха евентуално ако имам кинти да се пусна и аз.Освен това гледам на дневна почти доближихме МА200,значи има и чисто технически основания за такава покупка.Между другото,понеже некои сигурно се подхилкват сега,в Нова Зеландия думата "овчар" не е обидна дума,напротив,там собствениците на овце са сред най-богатите!
                          Бъркам ли нещо?
                          така че клюкавицата има основание да се довери на новозенландските спекуланти та били те и овчари
                          Мерси. Аз от графики не разбирам, та затова си го изяснявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays
                            Първоначално изпратено от fibonacci
                            Първоначално изпратено от jays
                            Първоначално изпратено от fibonacci
                            Първоначално изпратено от jays
                            gbp/usd na sedmi4no dano v momenta
                            Мама е тегава. Пак ще изплува.
                            ...kvo kazva tehni4eskia analiz ?
                            http://fxcompany.ru/news/technical.php?ID=96749
                            Казва някакви май невъзможни неща....

...cool vreme z a po4ivki e vseki iska da e v USA koi mu puka za gbp .....a i stokite sa eftini tam areeee na samoleta
                            Каде са евтини в Щатите. В Лондон съм виждал най-яките промоции на маркови дрешки. Даже съм планувал скоро да ида на шопинг там. Нещо като бизнесче. Тук тези парцалки се продават на 3-4 цени от тамушните. А най-важното е, че няма нищо общо с качеството тук. Да не забравяме и произсода.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                              Бъркам ли нещо?

Коментар

• Иначе и аз съм на дълго киви, ама повече разчитам на временно дъно при нефта - значи на сондьорите и ураганите.

Коментар

Working...
                                X