IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.23

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kurta007
    в йената бие силен ток затова не я бараи анон,на всеки пад е за покупки с цели нагоре 110 next 113
    като ако направи една корекция до 108.70 ще съм много щастлив отново да понапълня каруцата/понеже разтоварих малко на 109.70 с близо 3 фигури горница
    Казваш, че бие ток, а си играеш с него....
    Нива над 110 не виждам, ама знае ли човек.
    Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от R2S
      Какъв експерт ползваш?
      Ето ти линк за сваляне на експерта:
      http://fxcharts.hit.bg/TrailingStop_EA.mq4

Eто ти линк за сваляне и на наръчника за настройка:
      http://fxcharts.hit.bg/Trailing_Stop_Manual.pdf

ПС
      Кликваш на линка с десен бутон и избираш "Save Target As"

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
        в йената бие силен ток затова не я бараи анон,на всеки пад е за покупки с цели нагоре 110 next 113
        като ако направи една корекция до 108.70 ще съм много щастлив отново да понапълня каруцата/понеже разтоварих малко на 109.70 с близо 3 фигури горница
        Аз не я играя с долара, че както казах преди време - и двете са кери валути. Повече с еврото, паунда и новозеландеца и по-малко със сингапурския долар.

Коментар

• в йената бие силен ток затова не я бараи анон,на всеки пад е за покупки с цели нагоре 110 next 113

Коментар

• Първоначално изпратено от fibonacci
            Първоначално изпратено от anon6706
            Първоначално изпратено от fibonacci
            JPY Core Machinery Orders m/m -9.6% 10.4%
            Те тази помийка с тези 20% разлика ще засили йената доста. Каква ще е посоката-. Като видим новите резултати ще разберем.
            Зарежи ги тия (много са волатилни), по-интересни ще са безработиците в Австралия и Нова Зеландия.
            Знам а ми се спи и сам се напил. Незнам дали да ги чакам
            Една новина излезе в полза на йената и във вреда на долара.
            http://www.marketwatch.com/news/stor...2FD21FD2FFD%7D

Коментар

• Първоначално изпратено от клюкавицата
              Първоначално изпратено от Happy68
              Първоначално изпратено от клюкавицата
              Как сме,ортаци?Язека днеска имам повод за черпавка,ударих кьоравото от еврото,малее,300 пипоня прибрах преди малко,верно със суапо ме ощипаха около илядарка,ама си гушнах почти 29 бона .Бая се косих докато ми стигне лимито,даже вчера се бех успал под сенкята и една овца некаде щукна,не я намерих,сигурно вече са я изпекли некъде,хайр да им е,аз от понеделник ке одим манко по Гръция на моренце,да видим свет,оти тука на полето само крави гледам!

http://fxcharts.hit.bg/eurusd_08062008.jpg
              Честито Само едно нещо не ми дава мира - всеки реално търгуващ човек, след като направи някаква печалба, щеше да сложи стопа на нула. Ти обаче имаш железни нерви. Няма начин да не печелиш.
              Мисля,че не си следила всичките ми постове,аз многократно писах,че като професионален трейдър винаги използвам трейлинг стопове,които поставям чрез експер ( Expert Advisor ) - наскоро дори бях дал линк,откъдето може да се свали въпросният експерт,който ползвам.Значи при евродолара стандартният ми подход е да слагам стоп на +1 пипс,ако цената падне 10 пипса под цената на отваряне.В конкретната сделка извадих голям късмет,защото се случи така,че след като експерта ми сложи стоп на +1 ,тоест на 1.5719,цената върна до 1.5718 (на картинката са показани конкретните барове,вижда се,че котировката "bid" е стигнала 1.5716,тоест "ask" е била 1.5718 ).За повече нагледност съм приложил две картинки,на втората се вижда къде съм отворил и че в същия ден се можах да сложа трейлинг стоп,а на първата се вижда къде точно експертът е сложил стопа.

http://fxcharts.hit.bg/eurusd_06082008_1.gif
              http://fxcharts.hit.bg/eurusd_06082008_2.gif
              Какъв експерт ползваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                Те тази помийка с тези 20% разлика ще засили йената доста. Каква ще е посоката-. Като видим новите резултати ще разберем.
                Зарежи ги тия (много са волатилни), по-интересни ще са безработиците в Австралия и Нова Зеландия.
                Знам а ми се спи и сам се напил. Незнам дали да ги чакам

Коментар

• и аз будувам тая вечер ,нещо не ми се спи и ще изкчакам новините от Ню Зииланд

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                    Скалпел и то какъв ама ми се къса нервната система и то при невероятен % успешни зделки виж сам ако искаш. http://www.imagefreehost.com/files/0...368107938.jpeg

Коментар

Коментар

Как я мразя тая работа колеги. 2 часа ми ебава майката тази тъпа 2-ка EUR/USD. За да я затворя накрая на + полвин пипон. Скоро ще сменявам работа. Ако и днес не избацам по-сериозна печалба при тези новини. Ще счупя компютъра и забравям за форекс.
                        Аз стоя по нощите само заради акции в Азия. Понякога се случва да се припечели/загуби от местните валути, но основните движения (дори и след важни новини) по правило стават по време на Лондонската сесия. За движения при евро/долар през азиатските часове си е опъване на нерви, освен ако не си скалпер.
                        Успех.

Коментар

• JPY Core Machinery Orders m/m -9.6% 10.4%

Коментар

• Как я мразя тая работа колеги. 2 часа ми ебава майката тази тъпа 2-ка EUR/USD. За да я затворя накрая на + полвин пипон. Скоро ще сменявам работа. Ако и днес не избацам по-сериозна печалба при тези новини. Ще счупя компютъра и забравям за форекс.

Коментар

• Ако, питате мен, не е лошо, човек да се огледа около EUR/GBP, тъй като утре предстоят решения и на ECB, и на BoE, най-вероятно он холд и от дветe банки, като изненади могат да се очакват може би само от BoE, и то в посока негативна за GBP, евентуално смъкване на лихвата - 5-10% шанс.

При всяко положение, очаквам откровено негативна реторика, след решението на BoE, за GBP, тъй като не виждам как биха скрили перспективите за сваляне на лихвите на Острова, и в тази връзка още бой има за паунда, ми се вижда. От друга страна, е възможно, макар и с 1-2%, да видим вдигане на лихвата за паунда, но много малко вероятно, направо го забравете.

Така, че изводът е buy EUR/GBP, аз търся да купя още и на 0.7890-80, но си взех и на 0.7908, по-рано тази вечер. Тук видяхме добра корекция от .80--, така че според мен, нивата .80--+ са отново възможни и според мен, актуални за цел.

Айде, лека вечер :lol:

Коментар

• Стопа съм на 51 сложил при йената.
                                Да ми го пазите йе!!!!
                                Лека нощ и много пипони на работищите!!! :
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X