buy eurusd 1.2575 sl 1.2535 tp 1.2850
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.20
Collapse
Заключена.
X
X
-
bgg_red
Импулса на спада направи такива дъна които дават цели 1.1687. Сега колко са възможни не знам защото ва си е остатъчна реакция от спада и ако е така в нея по принцип се товари занагоре но през марджин не се правят такива бели защото това са цели 10 фигури , в смисъл марджина не трябва да се товари защото изпушва като нищо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: kritelin
Първоначално изпратено от supertraderВиж втора вълна на седмична на импулса при евродолара , вече е засечена. Че и голда я дава и ще трябва да го затворя.
що ми се струва , че днес ще се изпъне ластика
под 1.24 и след това може да иде около 1.28-1.29
следващите няколко дни.
Какво мислиш???--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от ArrowПървоначално изпратено от kritelinguantanamo DJIA според моето скромно мнение има още един ход надолу за тази година,но тъй като той ще е последен може и да не бие старото дъно,а да пропадне.
Когато видя завършеност и при него и аз ще търся дълъг вход в керита и индекси.
Имаме покачване 10000-11000 => 5200 възможно е и под тия нива да е(около 3000 имам в предвид)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinguantanamo DJIA според моето скромно мнение има още един ход надолу за тази година,но тъй като той ще е последен може и да не бие старото дъно,а да пропадне.
Имаме покачване 10000-11000 => 5200 възможно е и под тия нива да е(около 3000 имам в предвид)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinguantanamo това мое предположение се базира само и единствено на вълнов анализ.
Мисля,че се и усеща,че пазарът "губи интерес" към кофти новините и е време за средносрочно дъно
Аз лично бих се разарадвал ако слезем под 7400,защото това ще даде прекрасни възможности за вход и ще очертае много добре нивата за евентуалната корекция.
А за вълновия анализ,много съм бос,признавам си
Много книги съм изчел за този анализ(кво съм чел е друг въпрос,щото сега и заглавията им не помня),но проблема вероятно е, че аз самия още не съм му повярвал и това може би си оказва влияние.
Напоследък имам някакви попаднения,нооо, имам още много работа с този анализ
За под 7400 има вариант,и наистина си е добра зона за търсене на дълги
Аз щото имам уж по-голям усет за дългите,и аз ще оглеждам и ще съм някъде там и се надявам, да ги хвана от добри нива
Успех!"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
guantanamo това мое предположение се базира само и единствено на вълнов анализ.
Мисля,че се и усеща,че пазарът "губи интерес" към кофти новините и е време за средносрочно дъно
Аз лично бих се разарадвал ако слезем под 7400,защото това ще даде прекрасни възможности за вход и ще очертае много добре нивата за евентуалната корекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinguantanamo DJIA според моето скромно мнение има още един ход надолу за тази година,но тъй като той ще е последен може и да не бие старото дъно,а да пропадне.
Забелзъл съм, че ти имаш доста добри попадения и ги разбираш нещата с техниката доста добреи в случая, аз, по някаква случайност сигурно, мисля като теб
Аз също очаквам пропадане, но не мисля, че нива под 7000(дори в рамките на една сесия)са актуални в момента
Щото има едни нещица(електронни)дето като наближат едни такива нива се задействат(без човешка намеса)и гледат да "изклатят"другите
Нещицата обаче не са само в един или друг хедж фонд,имат ги мнозина и затова и стават едни такива движения по 500-1000 пунктаи ако случайно се доближим до нива 7000,или ако ги докоснем дори, изстрелването нагоре ще е с поне 700-800 пункта
Това са мои мисли и неангажиращи
Нищо чудно да греша"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от limubaiПървоначално изпратено от kritelinlimubai легни удари една дрямка може да ти просветне,че при акциите цените растат,защото естественото развитие на една фирма води до там,че нейната стойност се увеличава ( при нормално функциониращи пазари ) точно защото тази фирма произвежда нещо реално т.е. добавена стойност.
Точно затова и естественият тренд на акциите е възходящ и Бъфет е казал,че всяка акция от bluechip,която се купува за 10 години може да се счита като печеливша инвестиция.
При форекс е съвсем друго нещо вечеза психологията съм съгласен.Аз за себе си съм забелязал,че търпението може би е едно от най-важните неща.Другото е човек да си вярва
Коментар
-
Първоначално изпратено от meketone igraq DJ no go sledq i znam 4e 6te stane predi 09 g. ako izhodq ot nai silniq fundament al4nosta , sym naqsno 4e akulite sa kysi i po nova godina te pribirat ;parsata taka 4e gotvete se.....
Според мен, до 10 дни това ниво едва ли ще го видим.
До края на годината също съм скептично настроен за такива нива.
Не казвам, че не е невъзможно.Това е пазар, всичко е възможно.Нооо,към самия край на годината, ако ще има движения,то те по-скоро ще са за нагоре
Всъщност, аз го играя и в двете посоки,и нямам проблеми и да е 10000 и 6000 но определено, не зная поради каква причина, успявам да го хващам почти винаги нагоре, и поне засега , доста по-рядко надолу
Вероятно заради това и мнението ми е пристрастно донякъде, щото, по ми се иска да е нагоре, щото така хващам по-лесно движения и печеля от това
Тази седмица е много важна откъм данни и се очакват мнооооого ама много лоши данни(за щатите)
Ако случайно някой от данните не са толкова лоши, може и да има скокове, но това е в сферата на гадаенето.Може така, може и иначе
Чакат се новини и от Европа,за пакета от 130 мрд тази седмица, което дори кратоксрочно, ще окаже положително влияние
След няколко часа азиатската сесия е много вероятно да завърши на положителна тертория,след това Европа също,а това ще е добра основа и за лек плюс и на щатите.Там ще се отиграва освен всичко и новите назначения на Обама.
Основното си остават лошите данни които се очаква от щатите
За долара очаквам най-после да отиде и задмине 1.27
тва са някакви не много ясни размисли, и засега, без много да съм чел данни и очаквания, поствам първичните си очаквания
До началото на сесията утре може да има и промени в нагласата ми
Пазари, кво да ги прайш"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
Коментар