If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бе дивергенция не дивергенция аз си прибрах 60 пипа
пък покрай забавата се научават най - лесно нещата ... Юнайтеде
... да си призная ... ей така докато си чета " забавните " кометнтари ... бая работи ми се избистрят .... поне така си мисля де
Ами хубаво ако научаваш. Дивергенция е. Под 1.3175 ще свърши и ъптренда, ама проблемът е кой точно. Дали само тоя от 1.2870 или от 1.2770. Уж съм голямо про, ама и аз не мога да ти кажа.
РСИ-а вика че в 1.3330 е свършил целия от 1.2770 и предстои дълбока корекция. Разбирай към 1.2930-80.
Аз нещо не му вярвам и ми се струва че корекцията е един ранг по-ниска и няма да може повече от 1.3090.
Хубавото е че и в двата случая вика че ще пробива 1.3175 и ще цели 1.3090.
---------------------------- Berbo count: 10 We'll Keep the Red Flags Flying High
бе дивергенция не дивергенция аз си прибрах 60 пипа
пък покрай забавата се научават най - лесно нещата ... Юнайтеде
... да си призная ... ей така докато си чета " забавните " кометнтари ... бая работи ми се избистрят .... поне така си мисля де
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
Първоначално изпратено от bgg_red
Добри ден
Завърнах се
Ехххххххххххххх
Пфууууууууууууууууу
Бях сложил таргета на двете дълги на 1.33333333333
Е има ли правда на тоя свят?????????????
И сега какво???
То не може денонощно на платформата да е човек.
Добри ден
Завърнах се
Ехххххххххххххх
Пфууууууууууууууууу
Бях сложил таргета на двете дълги на 1.33333333333
Е има ли правда на тоя свят?????????????
И сега какво???
То не може денонощно на платформата да е човек.
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
...ама това не е ли девергенция ?!? ... верно се дето гледа по книгите май така му викат ....
Еее хемус, тоя форум е за забава, не за обучение.
Що не питаш дилърите на делтите дали е дивергенция?
---------------------------- Berbo count: 10 We'll Keep the Red Flags Flying High
Нещо много готино за съжаление и тъжно , но отговарящо на истината хехехе
Пичовье напишете в гооглето ПРОВАЛ
И вижте какво ще излезне на първо място хехехех
¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: ...
аз съм за ъп на евро/долар за днеска
...ама на демото
И над мойте евро телета почна да ръми, ама ще се оставя насилствено да ми вземат стопа. Не го обявявам къде е, че предната седмица имаше razni мераклии да ми гонят стоповете, а всеки знае, че на "старо куче в канчето не се зяпа".
По мои наблюдения, ИФО е трендоопределящ поне за 2-3 дни, но в случая имаме много корпоративни новини и ще трябват няколко добри отчета, за да тръгне евро/долар. Ще чакам и ако се появи нещо, тогава ще влизам на дълги. Засега изоставям късата идея.
И над мойте евро телета почна да ръми, ама ще се оставя насилствено да ми вземат стопа. Не го обявявам къде е, че предната седмица имаше razni мераклии да ми гонят стоповете, а всеки знае, че на "старо куче в канчето не се зяпа".
Коментар