IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SANDO
    нов опит къс от 1.4120 и пак стопа ми е на 0
    писна ми немога да го хвана и тва си е
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Хирург, мисля си че това 4190 няма да държи - основно правило е едно здраво ниво тества ли се - то пада, но лошо няма ако падне защото ще фиксираме висока сел зона - под началото на свеща била това връхче, иначе аз за разлика от теб от 1.3666 ниво ще търся дълги за 10-на фигури, но сега съм настроен по-скоро за къса но незнам от къде

Коментар

• нов опит къс от 1.4120 и пак стопа ми е на 0
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• sell usd/cad 1.2040 stop 1.2175

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Бербатов, стискаш ли още късите си евра
            Бъркаш ме с някой. Стопа им беше на 1.3720. За дългите ми йени в долар от 90.60 искаш ли да знаеш как са?
            ----------------------------
            Berbo count: still 6 and waiting...
            We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

Първоначално изпратено от Хирурга
              Първоначално изпратено от koko
              Би трябвало да слезем до 3930-50 зоната въпреки всичко, би ме учудило ако тръгне да прави ускорение от тук
              :?: как го виждаш това като 3 или 5 вълна надолу. Днес има и по интересни двоики за отиграване. И аз мисля за нещо от сарта на 1,3970-80 - 3та 1,4070-80 - 4та и 1,3940-50 5-та Ама ха да видим дали ще стане
              Или сме завършили 3та нагоре или ни предстои още малко за последната и част - тоест имаме сел зона някъде от тая скапана зона около 50% на спада и 261.8 на ръста но е широка стига почти до 1.44 - ако още не сме финиширали 3та част, но генерално трябва да мислим вече за 4ка с цел 1.3666 ниво
              Аз търгувам доста краткосрочно може и скал да се нарича. Ето напимер снощи имах 5-6 сделки за не повече от 5 секунди всяка. В по-дъргосрочен план го виждам по следния начин. Нивата от 1,42 - 1,43 ще окажат голям съпротива на възховящия в момента тренд. Ако ги пробеи не бих търсил сериозен и дългосрочен влог в къси преди 1,48. Също така се и моля това 1,4190 да си остане напробиваемо връхче. Ако това стане ще търся по-дъгосрочно влизане от нива под 1,3700 за къси разбира се.
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Бербатов, стискаш ли още късите си евра

Коментар

• Първоначално изпратено от asen
                  А за йената дано само да не спре на тези нива, ами да си продължава надолу поне едни 150 пипса за да мога да изтегля стоповете на 0 и да не се занимавам скоро с нея...
                  Нямай грижи, яхнал си жребеца в тоя "race". Само дето си доста скромен откъм профита, ама няма лошо.
                  Успех

Коментар

• Ами върви, мъчим се с този форекс. Иначе сметката със CFD върви къде по лесно и по добре. Кофтито на тях са пустите гапове а ако трябва да купувам акции с пълна стойност става серизона работата като сума с която трябва да оперирам

Иначе в блога отчетите започнах направо в края на месеца да ги качвам,омръзна ми всяка седмица а и не търгувам толкова активно за да е нужно често да качвам отчети - веднъж в месеца стига.

А за йената дано само да не спре на тези нива, ами да си продължава надолу поне едни 150 пипса за да мога да изтегля стоповете на 0 и да не се занимавам скоро с нея...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
                      Първоначално изпратено от koko
                      Би трябвало да слезем до 3930-50 зоната въпреки всичко, би ме учудило ако тръгне да прави ускорение от тук
                      :?: как го виждаш това като 3 или 5 вълна надолу. Днес има и по интересни двоики за отиграване. И аз мисля за нещо от сарта на 1,3970-80 - 3та 1,4070-80 - 4та и 1,3940-50 5-та Ама ха да видим дали ще стане
                      Или сме завършили 3та нагоре или ни предстои още малко за последната и част - тоест имаме сел зона някъде от тая скапана зона около 50% на спада и 261.8 на ръста но е широка стига почти до 1.44 - ако още не сме финиширали 3та част, но генерално трябва да мислим вече за 4ка с цел 1.3666 ниво

http://forexmasters.hit.bg/d17.GIF

Коментар

• Първоначално изпратено от asen
                        Здравейте момци, ще дадете ли по едно мнение за долар/йена? Моето е че в следващите няколко дни можем да очакваме нови дъна. Вие как мислите?
                        Здравей воеводо, цялата дружина е по тая пътека, не само за нови дъна, а за силен сел от няколко процента (дай Боже). Застанали сме на пусия и оттук до 89.60 ще я скъсяваме тая пущина.
                        Как върви екуитито? Не съм ти влизал скоро в блога.

Коментар

Който ме слуша фалира.

Коментар

• сега изглежда много гадно...

да видим дали ще свикна...

Първоначално изпратено от bgg_red
                            МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ВЪРНЕ НОРМАЛНИЯ
                            ВЪНШЕН ВИД НА ФОРУМА!!!!!!!

В знак на протест спирам да пиша във форума,
                            докато не почне да изглежда нормално !!!

Усвпех на всичкото трейдър
                            и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• NOK дали ще удари 10 днес :lol:
                              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Би трябвало да слезем до 3930-50 зоната въпреки всичко, би ме учудило ако тръгне да прави ускорение от тук

Коментар

Working...
                                X