Първоначално изпратено от SANDO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Хирург, мисля си че това 4190 няма да държи - основно правило е едно здраво ниво тества ли се - то пада, но лошо няма ако падне защото ще фиксираме висока сел зона - под началото на свеща била това връхче, иначе аз за разлика от теб от 1.3666 ниво ще търся дълги за 10-на фигури, но сега съм настроен по-скоро за къса но незнам от къде
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от ХирургаПървоначално изпратено от kokoБи трябвало да слезем до 3930-50 зоната въпреки всичко, би ме учудило ако тръгне да прави ускорение от тукКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от asenА за йената дано само да не спре на тези нива, ами да си продължава надолу поне едни 150 пипса за да мога да изтегля стоповете на 0 и да не се занимавам скоро с нея...
Успех
----------------------------
Berbo count: still 6 and waiting...
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Ами върви, мъчим се с този форекс. Иначе сметката със CFD върви къде по лесно и по добре. Кофтито на тях са пустите гапове а ако трябва да купувам акции с пълна стойност става серизона работата като сума с която трябва да оперирам
Иначе в блога отчетите започнах направо в края на месеца да ги качвам,омръзна ми всяка седмица а и не търгувам толкова активно за да е нужно често да качвам отчети - веднъж в месеца стига.
А за йената дано само да не спре на тези нива, ами да си продължава надолу поне едни 150 пипса за да мога да изтегля стоповете на 0 и да не се занимавам скоро с нея...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХирургаПървоначално изпратено от kokoБи трябвало да слезем до 3930-50 зоната въпреки всичко, би ме учудило ако тръгне да прави ускорение от тук
http://forexmasters.hit.bg/d17.GIF
Коментар
-
Първоначално изпратено от asenЗдравейте момци, ще дадете ли по едно мнение за долар/йена? Моето е че в следващите няколко дни можем да очакваме нови дъна. Вие как мислите?
Как върви екуитито? Не съм ти влизал скоро в блога.
----------------------------
Berbo count: still 6 and waiting...
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoБи трябвало да слезем до 3930-50 зоната въпреки всичко, би ме учудило ако тръгне да прави ускорение от тукКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
сега изглежда много гадно...
да видим дали ще свикна...
Първоначално изпратено от bgg_redМОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ВЪРНЕ НОРМАЛНИЯ
ВЪНШЕН ВИД НА ФОРУМА!!!!!!!
В знак на протест спирам да пиша във форума,
докато не почне да изглежда нормално !!!
Усвпех на всичкото трейдър
и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар