IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко за охлаждане на еврооптимизма:
    Norway: cuts deposit rate with 175 bps to 3,0 Surprise cut as only 100 bps were expected.

Още не мога да проумея хода на Трише с изказването му за лимит при сваляне на лихвите. Май ще му го запишем в графата - непремерени.

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
      м/у другото кога ще излязат 1вите новини от арабско?
      Смятай ги за излязли:

ORAN, Algeria (AFP)--The Organization of Petroleum Exporting Countries agreed Wednesday to a record cut in oil output of 2 million barrels a day, Saudi Arabian Oil Minister Ali al-Naimi said.
      "There is a consensus on a cut of 2 million barrels a day," Naimi told reporters as a meeting of OPEC got underway here.

Коментар

• м/у другото кога ще излязат 1вите новини от арабско?
        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Много малко зависи вече цената на петрола от производителите. Те не могат да ограничават производството безкрайно, защото ще им заминат търговските салда. От друга страна, свръхпредлагането сваля цените и така се получава дефлационната спирала. Мисля, че доста мързеливи нации получават заслуженото си в момента. Китай и Индия - това са двигателите на нефта, а там тепърва ще става от зле по-зле. Прави впечатление, че напоследък се вдигна царевицата, която имаше доста корелация с петрола, но по-скоро това са реални покупки, отколкото спекулативни. Може и доста под 35 да паднем.

За златото - аз писах преди време за това, как се държи то при дефлация. Ако имаме дефлация без държавно определени минимални цени на стоките - практиката показва, че то не се използва като хедж на долара. Но в момента в който започне "замразяване" на цените от правителствата в посока надолу - може да изхвърчи в небесата. Говоря за минимални цени на суровините.
          Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
            Първоначално изпратено от vhk
            Мисля че предстои и петрола да последва златото нагоре заради отслабването на долара.
            Петрола винаги е искал повече фундаментален поглед отколкото технически, така че Анон ще трябва да си каже мнението.
            От мен обаче - няма никаква нотка за нагоре, даже обратното - запътил се е твърдо към следващата цел при 35.
            ----------------------------
            Berbo count: still 6 and waiting...
            We'll Keep the Red Flags Flying High
            Не ми се вярва арабите да се съгласят на 25 евро за барел.

Коментар

• Днес много тихо тук... Я да попитам дали някой който е проучвал различните фирми за залагания он лайн за движения на валути и пазари може да ми препоръча няколко с добри условия.

Коментар

• Коко, приятелю, ти нали също пишеше книга, като гуруто Петър?
                Побързай, че конкуренцията ще те сгази, и няма да имаме радоста да научим от първа ръка за мистичното 2b, импулсните триъгълници и сакралната методика за прогнозиране на десетина суинга напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                  Мисля че предстои и петрола да последва златото нагоре заради отслабването на долара.
                  Петрола винаги е искал повече фундаментален поглед отколкото технически, така че Анон ще трябва да си каже мнението.
                  От мен обаче - няма никаква нотка за нагоре, даже обратното - запътил се е твърдо към следващата цел при 35.

Коментар

• Мисля че предстои и петрола да последва златото нагоре заради отслабването на долара.

Коментар

• Поздравления към модератора, махнахте ги тия 200 пиксела, дето крадяха излишен спейс. Сега ако си добавите и правилния font-family в .css-a (class "postbody"), за да излиза и шрифта на постовете четлив, грешка няма да имате.

Коментар

• Преди няколко дни обсъждахме мними VS. реални съпротиви при златото.
                        Истинския резистънс продължава да бъде в зоната 877-881 и му предстои визита.
                        Някой има ли смислено мнение по въпроса?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                          Много съм доволен - днес излезе от печат книгата ми "Вълните на Елиът и приложението им на финансовите пазари" след малко повече от 12г. от както се захванах с това начинание.
                          Петре би ли споделил каква е причината да публикуваш книга, разглеждаща Теория, която ти лично не ползваш и знаеш, че е безсмислена?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Първоначално изпратено от Iblis
                            Първоначално изпратено от koko
                            Хирург, мисля си че това 4190 няма да държи - основно правило е едно здраво ниво тества ли се - то пада, но лошо няма ако падне защото ще фиксираме висока сел зона - под началото на свеща била това връхче, иначе аз за разлика от теб от 1.3666 ниво ще търся дълги за 10-на фигури, но сега съм настроен по-скоро за къса но незнам от къде
                            1.46
                            Би ме учудило, това около 4190 е зона на 50% на спада и 261.8 на ръста - технически е нещо много важно и би ме учудило ако не корегираме - допускам ход до не повече от 1.4380-90 но не повече без корекция до 1.36, ще ми се да бием това връхче - че да си разположа сел зона иначе сега ми е мътно
                            И мен и за това съм .Надявам се да върне за тест на 38.2% .

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                              Първоначално изпратено от koko
                              Хирург, мисля си че това 4190 няма да държи - основно правило е едно здраво ниво тества ли се - то пада, но лошо няма ако падне защото ще фиксираме висока сел зона - под началото на свеща била това връхче, иначе аз за разлика от теб от 1.3666 ниво ще търся дълги за 10-на фигури, но сега съм настроен по-скоро за къса но незнам от къде
                              1.46
                              Би ме учудило, това около 4190 е зона на 50% на спада и 261.8 на ръста - технически е нещо много важно и би ме учудило ако не корегираме - допускам ход до не повече от 1.4380-90 но не повече без корекция до 1.36, ще ми се да бием това връхче - че да си разположа сел зона иначе сега ми е мътно

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                1.46

Коментар

Working...
                                X