IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко браво за евро/долар - позна,че ще има изстрелване нагоре перфектно

Мен след като ми взе един стоп при опита за къса от 1.3455 реших да спра да гледам пазара известно време докато ми се проясни ситуацията.Мисля,че след нова година ще слизаме надолу под 1.23,но до тогава допускам и ход до 1.52.
    В момента се вижда някакво изчерпване на 1 час и ако се активира обръщащ модел някакъв може да слезем под 1.40 за корекция - на окомер виждам 1.36/1.37.
    Аз за момента няма да търгувам,а ще почивам

Успехи на всички

Коментар

• Re: SPEKO

Първоначално изпратено от supertrader
      Движи се по стоповете на скъсяващите го ! Това скъпо евро по никакъв начин не отговаря на действителността и ще стане адски кофти работата може и 10 фигури за ден да имаме.
      незнам ама откакто ползвам алигатора за първи път виждам такова нещо.средната ми цена понего е около 1.33 а виждам 1.44+ .незнам кога ще я стигне.и това е на дневна. бах импулса му.седя и гледам киното.
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Opiten1

На маркетмейкърите номерата ги знаем много добре , всичко живо скъсява и те грабят стоповете това е картинката само по стопове въърви нагоре..ами ако утре никой не го продаде как ще отиде на 1.50
        D.Y.F-091066

Коментар

• Re: SPEKO

Движи се по стоповете на скъсяващите го ! Това скъпо евро по никакъв начин не отговаря на действителността и ще стане адски кофти работата може и 10 фигури за ден да имаме.
          Кой ден

Коментар

• Считам, че ще бъде голяма грешка да се опитват корекци на основните валути към долара. Имаме нов фундамент и той е, че доларът става новата carry trade currency. Още нямаме никакви индикации, че това препускане ще омекне.
            Според мен трябва да се мисли в посока "Какво ще стане от 1.42 нагоре и да ли ще видим 1.5 преди Нова година".

Коментар

• Първоначално изпратено от чичо Скрудж
              Защо така екстремно го разбалончвате този долар ? )))
              Защо не се съобразявате че "Злобливи Подхвърляния" е в долар-буркан ? ами сега ? ))
              Е, той ще трябва да почака Asen1975 (знахара), да му обясни за фундамента на долара и американската икономика?!! Инче злобливия нищо не прави и чака паритета. Засега се отлага.

Коментар

• SPEKO

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                  Съвсем неангажиращо мнение, щото си е малко хазарт:
                  Ако някой търси дълги долари, мисля че спадът при долар/канадец приключи. Норвежката централна банка спомогна и фундаментално за това. Не знам технически как стоят нещата.
                  Тя техниката отиде по дяволите май
                  Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• ManUtd, на 10.2815 затворих дългите USD/ZAR (заради твоя ТА уорнинг за ново слизане под 10).
                    Сега ги отворих отново от 9.87.
                    Поздрави и успех.

Коментар

• Съвсем неангажиращо мнение, щото си е малко хазарт:
                      Ако някой търси дълги долари, мисля че спадът при долар/канадец приключи. Норвежката централна банка спомогна и фундаментално за това. Не знам технически как стоят нещата.

Коментар

• Защо така екстремно го разбалончвате този долар ? )))
                        Защо не се съобразявате че "Злобливи Подхвърляния" е в долар-буркан ? ами сега ? ))

Коментар

• Re: anon6706

Първоначално изпратено от Han Krum
                          Обаче долара го направиха син от бой.Това евро ще бие 1.60
                          , на 1.90 може да се спре да си вземе въздух.
                          Почна се пак
                          ХАХАХАХХАХАХХ

Баси майката!4412

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            Bay USD/CHF 1,0898
                            На такъв импулс му влизам в началото на кръгъл час я и аз буй от 1,0816 .Успех
                            Сложил съм добавка на 1.0795

Факт

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Bay USD/CHF 1,0898
                              На такъв импулс му влизам в началото на кръгъл час я и аз буй от 1,0816 .Успех

Коментар

• Re: anon6706

Обаче долара го направиха син от бой.Това евро ще бие 1.60
                                , на 1.90 може да се спре да си вземе въздух.
                                Почна се пак

Коментар

Working...
                                X