IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

Голямата изненада в резултат на тази криза като нищо може да се окажат фалитите на банките на офшуорна територия в това число и швейцарските. Като гледам обаче как купуват този въздух шв.франк срещу долара и направо ми прилошава че и цели 0.89
    D.Y.F-091066

Коментар

• Хирурга, ясно, схванах идеята. Успех, дерзай по често да теглиш тогава ;-)

P.S vhk кажи че ми стана интересно, това със 100-те процента системно ли е ?
      Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
        хирурга не ти ли идва малко висок ливъриджа за да си позволяваш да влизаш с 60 % от акаунта..........сериозно си е това

Поздрави !
        Да ти кажа честно занулил съм повече от 20 смети. Кото цяло обаче съм си доста напред. Играя с 1500 лв. а видя ли 2500 веднага си дърпам хилядарка.
        Който ме слуша фалира.

Коментар

• [quote="vhk"][quote="Хирурга"][quote="vhk"][quote="Хирурга"]
          Първоначално изпратено от koko
          Първоначално изпратено от vhk
          Скъсих 1.4380 цел 1.3668
          Коко ,първото правило в бизнеса гласи -"Не играй против тренда"-мисля че ти често не го спазваш.
          Това е така ако тренд ис йор френд - когато долу аджеба обаче на 1.споделил по-конкретно какви линиики ползваш например приЕ/Д сега ,и каква е пеоред ?
          Само тренд и хоризонтални те ми вършат най-добра работа :lol: а преспективата е добра за 2 седмици си добавям около 100% на сметката. Знам, че за някои са малко но за мен са си екстра. Стигат ми да се поглезвам чат пат.
          Колега ,даи някъкъв конкретен пример за двойка с вход стоп и евентуална цел,ако не те затруднява.
          Ето ти един пример кито написах и преди 90,50 беше перфекния вход които направих днес на паунда. Викам вече да си го позатворя на 100%. Стопа беш ръчен но не се наложи да го бия :lol: Стопирах го на 0,9279
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• хирурга не ти ли идва малко висок ливъриджа за да си позволяваш да влизаш с 60 % от акаунта..........сериозно си е това

Поздрави !
            Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
              powerman отваряш си мейл акаунт в mail.bg, включваш си опцията изпращане на СМС при входяща поща.Ползвай пощата си само за това да те известява. После в МТ4 си вкарваш данните за мейл сървъра и портовете. Слагаш си аларма (известяване чрез мейл - подържа се от МТ$ ) и като достигне нивото на лимит поръчката ще ти изпрати мейл, а от mail.bg съответно ще ти изпратят СМС веднага.

П.П anon6706 и аз се питах, особено за хирурга, с какъв ли маржин търгува ?

Поздрави и успех на всички !
              1:100
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от limubai
                Първоначално изпратено от anon6706
                От доста време чета за тези % от сметката при сделки и вече не мога да не ви попитам, щото нещо не ми е ясно.
                Казвате - Участвам с 5% от сметката си по еди-коя си позиция.
                Сега да питам нещо:
                Ако позицията ви е 1 стандартен лот т.е. 100 000 долара при евро/долар, значи ли, че като участвате с 5% от сметката си, то сметката ви е със салдо 2 000 000 долара? Или имате предвид 5% от сметката, след като сметнете ливъриджа, който ви дава брокера? Ако е първото - извинявам се за некоректния въпрос относно размера на сметката ви, ако е второто - то тогава тези % не струват като информация, без да упоменавате ливъриджа си. Правилно ли разсъждавам?
                Аве кви 2 000 000 долара сметка, ти луд ли си
                Казах 5% риск, а не 5% от сметката.
                5% риск означава, че стопа ми е там, където ако го прасне ще загубя 5% от сметката си. Ливъриджа и обема нямат никво влияние в случая. Капиш?
                Не беше конкретно по твоя пост, затова и не го написах за теб. Просто от доста време се чудех. Поздрави.

Коментар

• Лека вечер на всички и пипове на трейдващите

Коментар

• vhk, 100 % върху сметката за две седмици, това системно ли е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                      От доста време чета за тези % от сметката при сделки и вече не мога да не ви попитам, щото нещо не ми е ясно.
                      Сега да питам нещо:
                      Ако позицията ви е 1 стандартен лот т.е. 100 000 долара при евро/долар, значи ли, че като участвате с 5% от сметката си, то сметката ви е със салдо 2 000 000 долара? Или имате предвид 5% от сметката, след като сметнете ливъриджа, който ви дава брокера? Ако е първото - извинявам се за некоректния въпрос относно размера на сметката ви, ако е второто - то тогава тези % не струват като информация, без да упоменавате ливъриджа си. Правилно ли разсъждавам?
                      Аве кви 2 000 000 долара сметка, ти луд ли си
                      Казах 5% риск, а не 5% от сметката.
                      5% риск означава, че стопа ми е там, където ако го прасне ще загубя 5% от сметката си. Ливъриджа и обема нямат никво влияние в случая. Капиш?
                      Живота е, това което се случва, докато си правим планове.

Коментар

• [quote="Хирурга"][quote="vhk"][quote="Хирурга"][quote="koko"]
                        Скъсих 1.4380 цел 1.3668
                        Коко ,първото правило в бизнеса гласи -"Не играй против тренда"-мисля че ти често не го спазваш.
                        Това е така ако тренд ис йор френд - когато долу аджеба обаче на 1.споделил по-конкретно какви линиики ползваш например приЕ/Д сега ,и каква е пеоред ?
                        Само тренд и хоризонтални те ми вършат най-добра работа :lol: а преспективата е добра за 2 седмици си добавям около 100% на сметката. Знам, че за някои са малко но за мен са си екстра. Стигат ми да се поглезвам чат пат.
                        Колега ,даи някъкъв конкретен пример за двойка с вход стоп и евентуална цел,ако не те затруднява.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                          Koko ,виж на 15м. Е/Д какъв класически флаг рисуваме с цел 300п. нагоре.А и фундамента сочи нагоре.
                          Класическият флаг е консолидация в рейндж против движението от 5 до 17 фигури

В случая рисува по-скоро нещо като триъгалник на 15м от колкото рейндж наопаки - поне засега - ако си прав ще требе да падне за тест къдеу 1.4280-50 преди да флагоса и аз тогава вече ще съм с 0 стоп и ще ми дреме
                          Коко според това което съм чел флага ,и вимпела са консолидация след импулс ,като целта е равна на дръжката на флага или вимпела.В момента фигурата се рисува и може да се окаже вимпел ,тоест със скосяващи се линии на съпротива иподкрепа на консолидацията.Времето ще поксже.
                          Тук съм съгласен - може, между другото роси опс хепи говореше за ускоренията в тренда преди време ако си спомняш - тя ги чува тия неща по-добре, виж няма да споря със теб защото най-малкото в случая аз пикая срещу вятъра и шанса е на твоя страна - успехи

Коментар

• powerman отваряш си мейл акаунт в mail.bg, включваш си опцията изпращане на СМС при входяща поща.Ползвай пощата си само за това да те известява. После в МТ4 си вкарваш данните за мейл сървъра и портовете. Слагаш си аларма (известяване чрез мейл - подържа се от МТ$ ) и като достигне нивото на лимит поръчката ще ти изпрати мейл, а от mail.bg съответно ще ти изпратят СМС веднага.

П.П anon6706 и аз се питах, особено за хирурга, с какъв ли маржин търгува ?

Поздрави и успех на всички !

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                              Сега да питам нещо:
                              Има една теория за оптималното Ф но сега требе да бягам че ме чакат на маса - виж аз лично говоря за риск 3% което ще рече че ако ми падне стопът сметката ми ще загуби 3% тоест ако сметката е 100к загубата е 3к или съвсем грубо ако имам сметка 100 000 и риск 3% ще рече че грубо требе да съм къс 3 лота със стоп 100п или да речем 6 лота със стоп 50п и тнт

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Koko ,виж на 15м. Е/Д какъв класически флаг рисуваме с цел 300п. нагоре.А и фундамента сочи нагоре.
                                Класическият флаг е консолидация в рейндж против движението от 5 до 17 фигури

В случая рисува по-скоро нещо като триъгалник на 15м от колкото рейндж наопаки - поне засега - ако си прав ще требе да падне за тест къдеу 1.4280-50 преди да флагоса и аз тогава вече ще съм с 0 стоп и ще ми дреме
                                Коко според това което съм чел флага ,и вимпела са консолидация след импулс ,като целта е равна на дръжката на флага или вимпела.В момента фигурата се рисува и може да се окаже вимпел ,тоест със скосяващи се линии на съпротива иподкрепа на консолидацията.Времето ще поксже.

Коментар

Working...
                                X