IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepidp1
    За много години и от мен!
    Просто ми стана интересно и ще се включа за пръв път.
    SANDO,(обръщам се към теб защото идеите ти за позиции съвпадат с моите над 90%)4-тата може и да не слезе до 50%.Защото по този начин ще слезе под триъгълника,зададен от тривълновата А.А по време би трябвало 4-тата да приключи най-малко след 5 дни...ОТ тук би трябвало да е BAY зона.По скоро съм за консолидация.ЦЕЛ за BAY около 47,заради разширената 3-та.
    Скоро ще видим...
    малко объркано пишеш.цел на евентуалната ти покупка от тука ли е 1.47 или това ти е ниво за бай както си написал?И не мога да разбера какво е тривълновото АА?
    За продължителността си прав аз сам я отбелязал с лилава отвесна (това е общо взето най-дългия период.по-принцип трябва да е по къс. а за 50% си мисля че даже и малко отдолу ще влезе.
    Не е за пренебрегване и проблема с газта, Европа е пряко опаткана от Украйна в случая.мисля че ще е негативно за еврото.пък и лихви трябва да се свалят.

успех
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
      За Много Години!
      Живи, здрави и по-мъдри!

Новобранците да се отказват докато е време, а пишман-трейдърите още по-усърдно да четат! :-)

Сандо, пак вълнови мечти за дни напред... :-)
      Надявам се, че ще отиграваш предполагаемото си С, а не да чакаш дъното на 4-тата за профитната 5-ца?
      ----------------------------
      Berbo count: 7
      We'll Keep the Red Flags Flying High
      Ееееееееее Мане познаваш си ме .Трябва да има идиоти като мене все пак.
      И да ,имам къса от петък така че искам неискам ще я играя заредил съм и добавка
      и ще чакам пък каквото стане.може пък да се окажа и прав хаха.

Коментар

• За много години и от мен!
        Просто ми стана интересно и ще се включа за пръв път.
        SANDO,(обръщам се към теб защото идеите ти за позиции съвпадат с моите над 90%)4-тата може и да не слезе до 50%.Защото по този начин ще слезе под триъгълника,зададен от тривълновата А.А по време би трябвало 4-тата да приключи най-малко след 5 дни...ОТ тук би трябвало да е BAY зона.По скоро съм за консолидация.ЦЕЛ за BAY около 47,заради разширената 3-та.
        Скоро ще видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга
          Е това момче Димитри много глупаво бе!!! А някои тук са много слепички за да видат неизбежното. Е на печелившити честито. Стоп на 380 пипа и цел 800.
          Докторе, предновогодишно много си напомпал мускули при корективния ъп до 1.43, явно нищо не си схванал от обзорния ми пост за Дмитрий и 20-те фигури в Евротренда.:-)
          Ако не беше толкова задръстен, бих ти разказал още една приказка за Дмитрий и Паунд/Долар отпреди 5 месеца, тя е още по-интересна и става дума за 50-на фигури. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dreamtheater
            ...Например вместо да задълбавам надълбоко в изучаване на ТА и ФА ...
            ... Така че не е ли по-подходящо вместо да се карат взаимно привърженици на едикоя си стратегия и анализ да се обединят общите усилия в насока позитивен резултат за всички?...
            Дон Кихоте, вместо да си губиш времето в анализиране на форумния феномен, трябваше да "задълбаеш" в ТА и ФА въпреки, че е ясно че нищо няма да излезе в скоро време.:-)
            Не искал да задълбава-звучиш ми като всеки новак който влиза във фитнес зала и казва, че не го интересуват теоритичните детайли, щото нямало да става културист , сякаш има шанс да стане.. :-) И твойта работа същата. Чети и учи, няма опасност да станеш голям професионалист за нула време.
            Форумът не е мозъчен тръст да се обединяват и дискутират мнения на привърженици на нещо си, още повече на пазарни зависимости, открити и описани отдавна.
            "Позитивният резултат за всички" за който пишеш, се получава по формулата- който знае говори, а тези които не знаят го слушат. Цялата образователна система почива на тоя принцип, а не на безсмислени дикусии преподавател-аудитория.
            Хайде успехи в четенето.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
              Новобранците да се отказват докато е време, а пишман-трейдърите още по-усърдно да четат! :-)
              Е за това говорех

Коментар

• За Много Години!
                Живи, здрави и по-мъдри!

Сандо, пак вълнови мечти за дни напред... :-)
                Надявам се, че ще отиграваш предполагаемото си С, а не да чакаш дъното на 4-тата за профитната 5-ца?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                  Сори, няма пазар, където ВСИЧКИ да печелят....
                  Всички от форума- но без да има борба за лидерство и т.н (нещо като комунизъм на капиталистически пазар)

Коментар

• Сори, няма пазар, където ВСИЧКИ да печелят....

Коментар

• Нека и аз да кажа нещо:
                      Дълго време мислих по нещата и ми се оформят някои лични изводи.
                      1. Например вместо да задълбавам надълбоко в изучаване на ТА и ФА си направих труда с доста четене на мненията да анализирам настоящата тема на форума по участници, мнения, партии , отбори, кой на кой, и ми се откроиха някои изводи - кой, какъв, какво, доколко и как... Хронологичният анализ на нещата и събитията от една страна и коментарите в темата от друга е много показателен... Така че не е ли по-подходящо вместо да се карат взаимно привърженици на едикоя си стратегия и анализ да се обединят общите усилия в насока позитивен резултат за всички? Така или иначе всички тук сме една молекула от пазара наречен ФОРЕКС и по никакъв начин не можем да му повлияем в дадена посока... Следователно неща като завист, умишлена лъжа, гавра, сарказъм, подлост трябва да са чужди за това място!!!!
                      /само лично предложение/

Коментар

• На дневна EUR/USD ми се вижда триъгълник и в зависимост на къде ще пробие може да отиде или до 1,4650 - 1,4720 или до 1,32 -1,31.
                        Ще следя с интерес старта през новата седмица, няма да бързам, че може да стане мазало. От нива около 1,37 или 1,42 може да мисля за вход. Малко по-консервативно, но по-сигурно.

http://www.imagefreehost.com/files/0...941906742.jpeg

Това е мое мнение естествено, не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                          dreamtheater, позицията която цитираш е изпълнена на пазарна цена в момента.Относно видовете поръчки информация можеш да получиш на демо платформите например на делтасток .Но за да печелиш на форекс пазара ще ти трябват няколко години обучение и тренинг най-добре на демо за да не губиш реални пари .
                          Мале убихте му на човека ищаха,но сте прави с форекса шега няма.Така е.Иска се яко учене и трупане на опит.

ето и моята идея от понеделник така съм решил да го отиграя .пък ще видим дали ще стане.
                          естественно не е препоръка към никой.просто моята гледна точка и намерение за отиграване.

http://www.imagefreehost.com/files/0...5417734105.gif

Коментар

• dreamtheater, позицията която цитираш е изпълнена на пазарна цена в момента.Относно видовете поръчки информация можеш да получиш на демо платформите например на делтасток .Но за да печелиш на форекс пазара ще ти трябват няколко години обучение и тренинг най-добре на демо за да не губиш реални пари .

Коментар

• Дream щом задаваш този въпрос и искаш да се занимавш с този вид треид и с този бизнес с реални пари значи все още не разбираш нищо от форекс Да се основаваш на чуждо мнение и препоръка си е загуба на време като се има предвид че ти сменяш пари през банка a треидър от форума търгува през брокер със спред 2или 3 пипса и търсещ 100 пипса докато твоят е 300 или 400 препоръчвам ти да си избереш солиден брокер и да избереш ливъридж 1/10 или 1/5 и да търгуваш така или поне докато не натрупаш опит Да изчетеш куп литература за ТА и ФА и да седнеш пред монитора и да натрупаш часове в реален опит докато си избереш собствена стратегия прилягаща само на теб Но наи доброто на този етап е да си отвориш демо и да търгуваш на него идеите и стратегиите си а после и един малък реал с минимална сума за да отиграеш това което си заучил Ннадявам се да съм бил полезен
                              Pip master

Коментар

• Здравейте и от мен и ЧНГ.
                                Дойде време и аз да започна годината с първия ми коментар във форума.
                                Първо искам да попитам vhk: това, което публикуваш, вече отиграно ли е или тепърва започваш да го играеш?

Първоначално изпратено от vhk
                                buy eur/usd at 1.4105
                                Второ: причината да се заинтересувам от ФОРЕКС е неудобството, което изпитах на няколко пъти да отивам да сменявам в банката голяма сумичка пари с цел да "припечеля" и аз нещо покрай тая криза и волатилност на тези пазари. Първо те гледат малко странно, второ маржа в банката е доста голям, трето тромавата система - докато се направи операцията и отишъл коньо у ряката и т.н.
                                Трето: надявам се да срещна тука в този форум добри хорица , нещата да се обсъждат непринудено и безкористно (нищо че става въпрос за пари) и най-важното - да си бъдем полезни един на друг.

Коментар

Working...
                                X