If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бързаш приятелю, вероятно ще стане твойта работа, но не от тук и не от днес.
---------------------------- Berbo count: 7 We'll Keep the Red Flags Flying High
Бързаш приятелю, вероятно ще стане твойта работа, но не от тук и не от днес.
---------------------------- Berbo count: 7 We'll Keep the Red Flags Flying High
Хм, аз пък винаги ги деля позициите - сигурно щото не съм толкова печен като тебе.
Ако си скалпер на тикова и 1 мин си длъжен да го правиш. Ако трейдваш по нормалните фреймове и пак го правиш, просто не ти е много ясно какво точно цъкаш.:-)
Първоначално изпратено от 4iro2
Кажи кои са редките и особени случаи де
Няма да кажа.
може да ползва пролетното равноденствие и асцендента през лятното слънцестоене ))
Мога само да допълня, че търгувам къси на нечетни дни в новолуние, дълги в четни и в пълнолуние, а в последна четвърт трейдвам кросове.:-)
Може и да си прав, макар че делене на позиция се прави в едни доста редки и особенни случаи. Не мога да ти споделя какво точно ползвам, но в общи линии може да се каже че съм от школата на ментора на Коко-митичния Влади :-) и ползвам единствено цената.
Хм, аз пък винаги ги деля позициите - сигурно щото не съм толкова печен като тебе. Кажи кои са редките и особени случаи де
] Забравяш че оставих половината, Нне бива да сме прекалено алчни или страхливи.А ти какво ползваш за определяне на стоп и таргет ако не фибота?
Може и да си прав, макар че делене на позиция се прави в едни доста редки и особенни случаи. Не мога да ти споделя какво точно ползвам, но в общи линии може да се каже че съм от школата на ментора на Коко-митичния Влади :-) и ползвам единствено цената. Знам че така казано нищо не значи, ама това е положението.
Успех
Коментар