IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin
    Не ме огря мене и махнах ордера

Весел уикенд на всички
    Весел уикенд

Коментар

• Не ме огря мене и махнах ордера

Весел уикенд на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
        мерси Коко, но имах предвид ЕВРО-ЙЕНА
        аще веднъж благодаря
        11549

Коментар

limit sell eurusd 1.2905 sl 1.2931 - тази съм длъжен да я пробвам Ако падне ще имаме по-високи нива за евентуален селл
          бай стоп на 1,2840 Стоп под дъното и таргет оупън
          последен опит zа контрелка
          Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• мерси Коко, но имах предвид ЕВРО-ЙЕНА
            аще веднъж благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
              Нема да се отметна-ти само спечели-с кеф ша ти ги дам(толкоз кинти имам да вземам от контрагенти,че тънък курс на $ ме устройва повече)! Обаче ми се струва,че е много по-вероятно аз да ти взема кинтите(ако ги дадеш,де Коко)!
              Възможно е, по принцип леко лижем старият тренд - но не влизаме в него - ако влезем е доста вероятно да спечелиш - по е вероятно ти да си прав но се надявам аз да спечеля - не заради 100те долара а заради един фирмен дълг в долари - като при курс доларлев под 1.30 в рамките на 9 месеца ще подскачаме от кеф щот ще излезе направо с отрицателна лихва - както и да е

Коментар

• упс ... коко ... съжалявам ... млъквам ... нема да се обаждам ве4е ... ама наистина ми се струваше мн готска ситуация ... Успех !!!

Коментар

• Han Krum другата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    Първоначално изпратено от koko
                    Добъррр деннн
                    Ордер за покупка имам на 2804 със стоп 2745 и цели 3328,3515 и 3820
                    http://forexmasters.hit.bg/eurusd17.jpg
                    2872 Слагам стоп на БИ
                    като новобранец ще изкоментирам ... красота ... ...

пък юнайтед отиде без да каже нищо за бербо ... хм хм .. или отиде да си харчи парите изкарани от демото или отиде на рожден ден /за там пак парите от демото ще му трябват / ... коко ... и ти си на демо нали ... и лентяйсваш по цял ден ...

като за довиждане да ви споделя че днес изкарах едни страхливи 60 пипа и гордо мога да се поздравя със достигането на 300 кинта в акаунта ми / за втори път е това / ... колкото искате ми се смейте ... на мен ми е кеф ... почивайте активно и не правете глупости ... живи здрави

Коментар

limit sell eurusd 1.2905 sl 1.2931 - тази съм длъжен да я пробвам Ако падне ще имаме по-високи нива за евентуален селл
                      Kriti, златото за малко май не ти излезе....аз затворих късото на 920$

Коментар

• Нема да се отметна-ти само спечели-с кеф ша ти ги дам(толкоз кинти имам да вземам от контрагенти,че тънък курс на $ ме устройва повече)! Обаче ми се струва,че е много по-вероятно аз да ти взема кинтите(ако ги дадеш,де Коко)!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                          колко е ПАУНД- ЙЕНА В момента?
                          мерси
                          12840

Коментар

• limit sell eurusd 1.2905 sl 1.2931 - тази съм длъжен да я пробвам Ако падне ще имаме по-високи нива за евентуален селл

Коментар

• колко е ПАУНД- ЙЕНА В момента?
                              мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                                Koko,нашия бас(1,10-мое срещу 1,50 твое) върви,нали? Питам,да не си се отметнал нещо?Щото ти предложи 100 $!
                                Е нали е написано, а аз в последно време - кат е рекъл Матей Миткалото “Верувам само на писмовни знаци, щото нечестивците се отмятат!“

Коментар

Working...
                                X