IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o
    Много пъти съм си задавал въпроса. Ако един играч който разполага примерно с 20 милярда и реши ей така за експеримент да направи една покупка на евро долар за 10 милярда и да провери какъв откат ще даде пазара след което веднага да ги обърне пак. няма да загуби кой знае какво. едно скалпче. Какво мислите дали ше успее да помръдне цената в някаква посока?
    да загубиш няколко милиона , за да провериш дали ще мръднеш пазара :-)
    имаме си и милиардер във форума:-)
    има си няколко милки пари за семки:-)
    честито
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
      Първоначално изпратено от turbalan
      Първоначално изпратено от anon6706
      Пазарите са се движели и ще се движат от фундамента. Това, че зависимостите и връзките между отделните събития се променят, а съответният трейдър не ги забелязва е проблем на трейдъра, не на фундамента. В момента сме в нисколихвено време т.е. повечето валути са с нулеви лихви, както и имаме QE. За мен това е нова ситуация и ми отне доста време, съответно и загуби, за да се науча да търгувам по нея, но не защото няма фундамент. За разлика от ТА, който има строго установени правила, които могат да бъдат заучени, при ФА няма и затова е доста по-трудна търговията по него.
      това значи ли че големите играчи не разбират от фундамент..как иначе ще обясниш движения от по една-две фигури против фундамента..явно някой много прост и с много пари не знае какво правиуспех
      Против чий фундамент? Твоя ли?
      Мисля, че фундамента не е ничий, а той е единствен и трябва просто да се разчете правилно, във времето.

Коментар

Пазарите са се движели и ще се движат от фундамента. Това, че зависимостите и връзките между отделните събития се променят, а съответният трейдър не ги забелязва е проблем на трейдъра, не на фундамента. В момента сме в нисколихвено време т.е. повечето валути са с нулеви лихви, както и имаме QE. За мен това е нова ситуация и ми отне доста време, съответно и загуби, за да се науча да търгувам по нея, но не защото няма фундамент. За разлика от ТА, който има строго установени правила, които могат да бъдат заучени, при ФА няма и затова е доста по-трудна търговията по него.
        Много смислен и абсолютно верен пост.

Коментар

• Много пъти съм си задавал въпроса. Ако един играч който разполага примерно с 20 милярда и реши ей така за експеримент да направи една покупка на евро долар за 10 милярда и да провери какъв откат ще даде пазара след което веднага да ги обърне пак. няма да загуби кой знае какво. едно скалпче. Какво мислите дали ше успее да помръдне цената в някаква посока?

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan
            това значи ли че големите играчи не разбират от фундамент..как иначе ще обясниш движения от по една-две фигури против фундамента..явно някой много прост и с много пари не знае какво правиуспех
            Дали пък не е постигнал целта си????????????
            Дали пък тия с големите пари никога не грешат ??????????????????
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Според мене откакто отпадна златното покритие на книжните пари. новите ни братя хамериканците си печатат колкото си искат и срещу тези хартийки си купуват както световния ресурс от суровини и после го препродават, така и политическо влияние. Дреме им че дефицита бил огромен. Българските кредити взети от правителствата ще ни ги вземат рано или късно и то солено, но на силния на деня, няма кой да му търси сметка. Огромни чужди инвестиции са направени в тази държава, ама ще имат да вземат.Ще си получат обратно хартииките заедно с печалбата и с ужас ще установчт, че са им останали пари само за семки и бонбонки. И Китайчетата в това число.
              Тука си ного прав брато,те въведоха понятието "пари от бъдещето",демек те сега печатат парите ,съответстващи на съвкупнио продукт,който там ке се произведе примерно след 50,100 и повече години,като идеята им се базира на убеждението,че САЩ ке същуствуват и ке са същата световна и водеща сила,хахахаха,големи оптимисти са нали?Ама да си представим шо ке стане ако тази ясновидска убеденост техна се окаже леко така погрешна,хахахахаха

Коментар

Според мене откакто отпадна златното покритие на книжните пари. новите ни братя хамериканците си печатат колкото си искат и срещу тези хартийки си купуват както световния ресурс от суровини и после го препродават, така и политическо влияние. Дреме им че дефицита бил огромен. Българските кредити взети от правителствата ще ни ги вземат рано или късно и то солено, но на силния на деня, няма кой да му търси сметка. Огромни чужди инвестиции са направени в тази държава, ама ще имат да вземат.Ще си получат обратно хартииките заедно с печалбата и с ужас ще установчт, че са им останали пари само за семки и бонбонки. И Китайчетата в това число.
                ПП А някой даже са натрупали милиарди долари резерви, та като дойде "зимата" да има с какво да си палят печката.

Коментар

• това значи ли че големите играчи не разбират от фундамент..как иначе ще обясниш движения от по една-две фигури против фундамента..явно някой много прост и с много пари не знае какво прави
                  Аз съм малък играч, но спокойно понасям до 7-8 фигури срещу фундамента без да фалирам. Просто защото съм съм сигурен, че после цената ще се върне (ако правилно съм преценил фундамента де).

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan
                    Против чий фундамент? Твоя ли?

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от клюкавицата
                        Хахахха,личи си кой е учил у световноизвестното УНЕСЕСЕ,хахахахаха
                        По какво ме разкри?

Коментар

• Според мене откакто отпадна златното покритие на книжните пари. новите ни братя хамериканците си печатат колкото си искат и срещу тези хартийки си купуват както световния ресурс от суровини и после го препродават, така и политическо влияние. Дреме им че дефицита бил огромен. Българските кредити взети от правителствата ще ни ги вземат рано или късно и то солено, но на силния на деня, няма кой да му търси сметка. Огромни чужди инвестиции са направени в тази държава, ама ще имат да вземат.Ще си получат обратно хартииките заедно с печалбата и с ужас ще установчт, че са им останали пари само за семки и бонбонки. И Китайчетата в това число.

Коментар

Хахахха,личи си кой е учил у световноизвестното УНЕСЕСЕ,хахахахаха

Коментар

• Пазарите са се движели и ще се движат от фундамента. Това, че зависимостите и връзките между отделните събития се променят, а съответният трейдър не ги забелязва е проблем на трейдъра, не на фундамента. В момента сме в нисколихвено време т.е. повечето валути са с нулеви лихви, както и имаме QE. За мен това е нова ситуация и ми отне доста време, съответно и загуби, за да се науча да търгувам по нея, но не защото няма фундамент. За разлика от ТА, който има строго установени правила, които могат да бъдат заучени, при ФА няма и затова е доста по-трудна търговията по него.

Коментар

• Аркадаши,отворих те сега едно длъго евро на 4850,с цел 2 фигури,така чисто ва-банк,па ке видиме дали ке облажим след новините,айде успех,после ке се чуеме!

Коментар

Working...
                                X