IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.14

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mateosf
    Първоначално изпратено от bgg_red
    Okoло 1.46 нивото е най-важното сега !!!!
    Не знам, защо си мислите, че лошата новина, пзначи поскъпване на долара винаги
    зависи коя е лошата новина и с какво я съчетаваш
    така като гледам данните евро/долар е 1.45 до няколко дни
    но да видим

Коментар

• Ема той Бъфет ше им създаде работа със железниците

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf
        Първоначално изпратено от bgg_red
        Някой купува злато

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red

Коментар

• Okoло 1.46 нивото е най-важното сега !!!!
            П.П.Е преди това 1.4737 требе да се сдаде !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
              Първоначално изпратено от guantanamo
              На мен фаворитите са ми Фани-изкараха 19 млрд загуба и искат още 15 млрд помощ още
              То това не е добре за долара, но виж, ако им откажат - ще бъде изключително положителна новина. Май се размечтах...
              Успех след малко.
              Успех и на теб

nb
              някой техничар да каже целите надолу
              "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• 10,2 % безработица.. лоша раута

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo
                  Яко,но ако трябва да съм честен,отчетът им не е толкова лош колкото се очакваше.
                  Лош е. Печалбата им идва от по-малко застрахователни събития, а не от повече полици. Първото не можеш да го контролираш.

Коментар

На мен фаворитите са ми Фани-изкараха 19 млрд загуба и искат още 15 млрд помощ още
                    То това не е добре за долара, но виж, ако им откажат - ще бъде изключително положителна новина. Май се размечтах...
                    Успех след малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
                      Първоначално изпратено от guantanamo
                      Е кво да казваме,видя ли от Канада данните в 14:00

Голдман очакват по-лоши данни.Тва който както иска, така да си го тълкува
                      Моята игра е къса днес
                      Вчерашното рали калкулира ,че днес данните ще са или както се очакват или дори по-добри от тези които се очакват.Тоест,ако са такива,или малко по-добри,едва ли пазара ще има сила да ходи много нагоре,щото вчера ходи доста и днес е време за взимане на печалбите.
                      Виж,ако са по-лоши,както аз очаквам,тогава вече става интересно
                      Мониторите ни ще са малки,за да хванат движението надолу
                      Предполагам,че ще си струва риска една игра е за надолу със стопове над 1.50
                      Успех
                      AIG също се осраха днес.
                      Яко,но ако трябва да съм честен,отчетът им не е толкова лош колкото се очакваше.Бие дори топ очакванията на аналистите.Обаче,както и друг път е ставало,много се шушукаше през последните дни и в предпоследните няколко сесии имаше подозрителни обеми в края на сесията с тях-явно някой е очаквал изключителни данни от там и сега на просто добрите данни,тоя пич продава като луд

Коментар

Е кво да казваме,видя ли от Канада данните в 14:00

Моята игра е къса днес
                        Вчерашното рали калкулира ,че днес данните ще са или както се очакват или дори по-добри от тези които се очакват.Тоест,ако са такива,или малко по-добри,едва ли пазара ще има сила да ходи много нагоре,щото вчера ходи доста и днес е време за взимане на печалбите.
                        Успех
                        AIG също се осраха днес.

Коментар

• ако безработицата намалее или си остане същата ще има срив на пазарите
                          ако пък много се увели4и - с 4, 5 пункта отново ще има срив
                          ако излезе според о4акванията или 1 ,2 пункта отгоре идея си нямам какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                            Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                            4un4o ти какво очакваш да каже някой.........EUR/USD отива на 1.хххх, след време ххх, ще бъде на 1.хххх ?
                            Ти виж как се проверяват лични съобщения, че има едно което виси от няколко часа.
                            Чакам някой фундаменталист да се произнесе аргументирано по трите сценария. незнам как става на личните стъобщения.
                            Няма три сценария. Много са - поне 10. И не е толкова важно да предвидиш движението, а да го отиграеш. Като излязат новините, тогава ще го мислим. Аз да не съм като оня - само да ффф-кам и да обяснявам как съм си обръщал сметката в долари.

Коментар

• Е кво да казваме,видя ли от Канада данните в 14:00

Моята игра е къса днес
                              Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
                                4un4o ти какво очакваш да каже някой.........EUR/USD отива на 1.хххх, след време ххх, ще бъде на 1.хххх ?
                                Ти виж как се проверяват лични съобщения, че има едно което виси от няколко часа.
                                Чакам някой фундаменталист да се произнесе аргументирано по трите сценария. незнам как става на личните стъобщения.

Коментар

Working...
                                X