If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е кво да казваме,видя ли от Канада данните в 14:00
Голдман очакват по-лоши данни.Тва който както иска, така да си го тълкува
Моята игра е къса днес
Вчерашното рали калкулира ,че днес данните ще са или както се очакват или дори по-добри от тези които се очакват.Тоест,ако са такива,или малко по-добри,едва ли пазара ще има сила да ходи много нагоре,щото вчера ходи доста и днес е време за взимане на печалбите.
Виж,ако са по-лоши,както аз очаквам,тогава вече става интересно
Мониторите ни ще са малки,за да хванат движението надолу
Предполагам,че ще си струва риска една игра е за надолу със стопове над 1.50
Успех
AIG също се осраха днес.
Яко,но ако трябва да съм честен,отчетът им не е толкова лош колкото се очакваше.Бие дори топ очакванията на аналистите.Обаче,както и друг път е ставало,много се шушукаше през последните дни и в предпоследните няколко сесии имаше подозрителни обеми в края на сесията с тях-явно някой е очаквал изключителни данни от там и сега на просто добрите данни,тоя пич продава като луд
На мен фаворитите са ми Фани-изкараха 19 млрд загуба и искат още 15 млрд помощ още
Моята игра е къса днес
Вчерашното рали калкулира ,че днес данните ще са или както се очакват или дори по-добри от тези които се очакват.Тоест,ако са такива,или малко по-добри,едва ли пазара ще има сила да ходи много нагоре,щото вчера ходи доста и днес е време за взимане на печалбите.
Успех
AIG също се осраха днес.
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
ако безработицата намалее или си остане същата ще има срив на пазарите
ако пък много се увели4и - с 4, 5 пункта отново ще има срив
ако излезе според о4акванията или 1 ,2 пункта отгоре идея си нямам какво ще стане
4un4o ти какво очакваш да каже някой.........EUR/USD отива на 1.хххх, след време ххх, ще бъде на 1.хххх ?
Ти виж как се проверяват лични съобщения, че има едно което виси от няколко часа.
Чакам някой фундаменталист да се произнесе аргументирано по трите сценария. незнам как става на личните стъобщения.
Няма три сценария. Много са - поне 10. И не е толкова важно да предвидиш движението, а да го отиграеш. Като излязат новините, тогава ще го мислим. Аз да не съм като оня - само да ффф-кам и да обяснявам как съм си обръщал сметката в долари.
Моята игра е къса днес
Успех
4un4o ти какво очакваш да каже някой.........EUR/USD отива на 1.хххх, след време ххх, ще бъде на 1.хххх ?
Ти виж как се проверяват лични съобщения, че има едно което виси от няколко часа.
Чакам някой фундаменталист да се произнесе аргументирано по трите сценария. незнам как става на личните стъобщения.
Коментар