и о боже о боже стоичков пада за дузпа ... ще мине ли номера на каката или байрака ще се окаже хартиен .... къф съспенс ко напражение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tradeTрябва му още един връх на 1 час поне според мен за да финализира ама знае ли се пък де е тоя флаг за които пишеш не знам)
след малко ще постна и пробития флак
Коментар
-
Първоначално изпратено от stanislavnbaSC затвори ли позициите. Края на седмицата е и в САЩ са тая седмица затварят 1 4ас по рано, така че мисля че приключихме с ръстовете за днес. А другата седмица ми се чине че ще ходим около 1.30.
Аз мисля да одаря една къса ама може да я оставя за другата седмица. Или неделно да я отпусна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4oне е нова. всичко което сьм писал е сьщото. промените са в ма252(годишна а не МА365) на 5 мин се явява 21 часова. Ползвам ехрма20 ма50 ма200 ма252 и ма504.
стратегията както обясних по рано е че търгувам рьководейки се от ма252 и ма504 на 5 минутна графика. Падне ли под тяк влизам само на къси. мине ли над тях влизам само на дьлги.
От няколко дни експериментирам входове по ехрма 20. Когато ехрма 20 е под ма50 (и всички останали ма са подредени във вьзходящ ред,) тогава изчаквам цената да я пресече надолу(след корекция- врьщане нагоре) и влизам къс сьс не повече от 10 пипса стоп. Уточнение ма50 е с посока надолу. Сьщото важи и когато малките МА са подредени отгоре над ма252и ма504 и ма50 е с посока нагоре влизам при пробив на ехрма 20 нагоре( дълги позиции. това е.Същета стратегия става и на 1 минута с още по плитки стопове. Успех!Pip master
Коментар
-
SC затвори ли позициите. Края на седмицата е и в САЩ са тая седмица затварят 1 4ас по рано, така че мисля че приключихме с ръстовете за днес. А другата седмица ми се чине че ще ходим около 1.30.
Аз мисля да одаря една къса ама може да я оставя за другата седмица. Или неделно да я отпусна.Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiПървоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от SС... стоповете бавно и методично изяждат акаунта и рано или късно фалираш,тоест играта със стопове е една бавна агония,водеща до пълен провал накрая!
хубав уикенд !Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар