IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и о боже о боже стоичков пада за дузпа ... ще мине ли номера на каката или байрака ще се окаже хартиен .... къф съспенс ко напражение

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
      след малко ще постна и пробития флак
      Слез на тикова, може и някой дракон да излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
        аха да 15 мин ) ама може и да не го пробие а да реинджи все пак е петъкк все пак аз съм дълъг от 91 леко )
        на пет минути е това ... ама това са технически детайли ... скивай скивай сеца как почва да мокри пръсти да брои пачките

Коментар

• наближава момента за апартамента ... цяла българия е станала на крака и гледа сеца и изстрадалата му труженичка .... въпросът който виси сега със страшна сила е ... ще яде ли хасан баница или каката ще се връща на работа ....

Коментар

• аха да 15 мин ) ама може и да не го пробие а да реинджи все пак е петъкк все пак аз съм дълъг от 91 леко )
            Pip master

Коментар

• сеце ... имам процедурнп предложение .... първанов се виде че ще го махат ... кош кайш да те направим идин президент м ? .... сеца президент.... сеца президент ... сеца президент ... тва придружено от аплодисменти преминаващи в бурни ръкопляскания и откъслечни викове ура ... м кошкайш

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                Tрябва му още един връх на 1 час поне според мен за да финализира ама знае ли се пък де е тоя флаг за които пишеш не знам )
                http://prikachi.com/files/1461582H.jpg

след малко ще постна и пробития флак

Коментар

• Tрябва му още един връх на 1 час поне според мен за да финализира ама знае ли се пък де е тоя флаг за които пишеш не знам )
                  Pip master

Коментар

• давай сеце ти си моя кумир .... фсичко или нищо .... направил съм фонд да помогнем на сеца и съм с кокнал дълго и сега гледам да реализирам флагчето ... да видим дъл ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba
                      SC затвори ли позициите. Края на седмицата е и в САЩ са тая седмица затварят 1 4ас по рано, така че мисля че приключихме с ръстовете за днес. А другата седмица ми се чине че ще ходим около 1.30.

Аз мисля да одаря една къса ама може да я оставя за другата седмица. Или неделно да я отпусна.
                      Е има още 2-3 часа,може да направи един шип от 50-тина пипса нагоре или в понеделник да отворим с гап нагоре,така че засега няма да затварям нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                        не е нова. всичко което сьм писал е сьщото. промените са в ма252(годишна а не МА365) на 5 мин се явява 21 часова. Ползвам ехрма20 ма50 ма200 ма252 и ма504.
                        стратегията както обясних по рано е че търгувам рьководейки се от ма252 и ма504 на 5 минутна графика. Падне ли под тяк влизам само на къси. мине ли над тях влизам само на дьлги.
                        От няколко дни експериментирам входове по ехрма 20. Когато ехрма 20 е под ма50 (и всички останали ма са подредени във вьзходящ ред,) тогава изчаквам цената да я пресече надолу(след корекция- врьщане нагоре) и влизам къс сьс не повече от 10 пипса стоп. Уточнение ма50 е с посока надолу. Сьщото важи и когато малките МА са подредени отгоре над ма252и ма504 и ма50 е с посока нагоре влизам при пробив на ехрма 20 нагоре( дълги позиции. това е.Същета стратегия става и на 1 минута с още по плитки стопове. Успех!
                        postawil си допълнителни филтри в системата тя е типично трендследваща но има и подробност забравяш системата Мартингеил там промени има ли ?Поздрав и успех
                        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie
                          Първоначално изпратено от NYSERookie
                          късо евро @ 1.3402 стоп 1.3414
                          каса 1/2 +14 @ 1.3388 стоп останалото 0 @ 1.3402
                          боооц

Коментар

• SC затвори ли позициите. Края на седмицата е и в САЩ са тая седмица затварят 1 4ас по рано, така че мисля че приключихме с ръстовете за днес. А другата седмица ми се чине че ще ходим около 1.30.

Аз мисля да одаря една къса ама може да я оставя за другата седмица. Или неделно да я отпусна.
                            Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• EUR/AUD и GBP/AUD ме изненадаха приятно с този скок. Очаквах нещо подобно, но не и чак толкова.
                              Затварям ги (1,4855), (1,6500) и продължавам с веселбата.
                              Другата седмица може да се появят по-добри нива.
                              Хайде и умната!

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                                Първоначално изпратено от ManUtd
                                Първоначално изпратено от
                                ... стоповете бавно и методично изяждат акаунта и рано или късно фалираш,тоест играта със стопове е една бавна агония,водеща до пълен провал накрая!
                                Стоповете са брокерска измислица. Поредната конспирация целяща да подреже крилата на малкото останали печеливши трейдъри.
                                Преди време един колега писа че стопа е последната спирка пред ада. И според мен бе прав. Затуй, вместо стоп на 50 пипа, сложи го на 70! И пусни обратна на 25 пипа лимит.Не е препоръка за търговия. А ОПАСНИЯ си го спомням. Той въведе един термин - нереализирана печалба!!! Никога не затвряше губеща позиция.
                                Както казва Гордън Геко: It's a zero sum game, somebody wins, somebody loses. Money itself isn't lost or made, it's simply transferred from one perception to another.

хубав уикенд !
                                Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

Working...
                                X