If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за теб не знам хемусе, ама аз се метнах къс @ 1.3434 стоп 39 , че ми писна от дълги цял ден ;-)
ми .... като си умен ще удължаваш .... аз сабале от сутрешното кърмене изкярих 30 пипа ама после няма и няма .... ама това че импулса като айфеловата кула ама една втора трета съпротива минати ... няяяяма значение ... той на мене ще ми каже пазара че щял да оди нагоре .... и като почнах едни контрежи ... по стар детски навик ... бой бой бой ... и ... тъй де ... са си почивам от боя ...
Хем не си много умен, хем и самочувствие имаш... Кофти комбинация.
С това завършва днешният ми "обзор" за твоята личност.
Успех на всички!
Започна да се оправдаваш като Дянков пред Гоце.
Най-трудната битка е със себе си. Най-големия успех е да си признаеш недостатъците, да си вземеш поука от критиката за да вървиш напред. Да можеш да подминеш с великодушие мнението, което не ти харесва ти дава време и възможности и да влагаш сили в постигането на целта която гониш.
попче ... +1 .... аз обаче имам проблем ... признавам си всичко вземам си поука ... и продължавам да правя глупости .... схемата е следната .... две - три седмици ... яко на + ... ама яко ти казвам ... и след това за два три дни всичко се затрива като с магическа пръчка ... и после пак същото ... е ... има моменти дето тегля по едно време и не сварвам да затрия всичко ... ама като цяло тез дразнещи идиотии дето ги правя са .... доста дразнещи .... незнам дали споменах дразнещи .... ай кажи ми какво да направя че да избягам от тез тъпи два три дни на всеки две три седмици ... предложение с почивка за два три дни не се приема ... пробвано е .. не става ...веднага след почивката сривът е наличен .... посещавал съм врачка ... обезомагьосан съм и съм обезоручасан ... и пак няма и няма ... кажи какво да правя ... ааа да и опцията спиране на търговията също не се приема ...
Сега малко по сериозно.
Бех казал днеска , че за късо
требе някъде към 1.3560-70
да се влиза.
Как смятате , има ли сериозна
съпротива нагоре ??????????????????
реде ... мене понастоящем всичко ми се струва сериозна съпротива вече .... въпреки тоз пърт дето стърчи на телевизора ... продължавам да си мисля за къси .... то в книжлето пише .... като видиш на телевизора че графиката почва от долу в ляво и свършва горе дясно значи се наблюдава бичи тренд ... ааама не . ... цяяяял ден ... късо добавка късо добавка късо .... пак добре че спрях почти на време .... най грозното е че грам повод няма за скъсяване ... не е истина просто .... но айде сгига съм се самолинчувал ми да видим как да оправим мазалото .... според мен едно късо от тез нива със стопче над 3580 си е доста управдано ... аз няма да се метна оти ми стига бой за днес ... който иска да си се пробва ....
Хем не си много умен, хем и самочувствие имаш... Кофти комбинация.
С това завършва днешният ми "обзор" за твоята личност.
Успех на всички!
Започна да се оправдаваш като Дянков пред Гоце.
Най-трудната битка е със себе си. Най-големия успех е да си признаеш недостатъците, да си вземеш поука от критиката за да вървиш напред. Да можеш да подминеш с великодушие мнението, което не ти харесва ти дава време и възможности и да влагаш сили в постигането на целта която гониш.
Прегледах форума от днес и вчера, но не видях някой да е отбелязал обръщащата фигура при евро/йена
За какъв таймфрейм? На дневна верно има доджи - уж било обръщаща фигурка, ама нали виждаш, че Евро/Йена си пердаши нагоре
извинявам се - дневна, както вече го наричат в БГ - главоч, ама обърнат и то вече с пробив
имаше обаче вчера фалшив пробив и масажора даже се беше подлъгал .... аз си я гледам от миналата седмица таз глава с рамене .... ама нали съм пишман скалпер ... или по скоро не достатъчно дисциплиниран ....
Сега малко по сериозно.
Бех казал днеска , че за късо
требе някъде към 1.3560-70
да се влиза.
Как смятате , има ли сериозна
съпротива нагоре ??????????????????
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар