IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Внимание................
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
      Съществуват два хомеопатични препарата, които взаимно се допълват: Тимулин (Thymuline) и Инфлунцинум (Influenzinum). Първият представлява средство, укрепващо имунната система, като се произвежда от една от основните жлези, осигуряващи естествената защита на организма - тимусът. Този препарат засилва активността на антителата и защитните реакции и има благоприятно профилактични въздействие срещу зимните възпаления. Подходящ е за деца и възрастни, склонни да развиват възпаления на дихателните пътища - бронхити, както и при ангини и отити. Вторият препарат е разработен на базата на класическата алопатична ваксина, която се актуализира всяка година в зависимост от щама на грипния вирус. Действа при бактериални усложнения, причинени от стрептококи или пневмококи, облекчава признаците, характерни за възпалението.
      Аз само магии ползвам и не бях се разболявал от 2003 година
      Сега пак с магии се възстановявам и днеска на третия
      ден вече ми просветна.
      Даже втора сделка за днеска

Коментар

• Изивинявам се за офтопика, но зимата само с това се оправихме цялото семейство

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
          Първоначално изпратено от bgg_red
          Първоначално изпратено от Jay Gould
          Първоначално изпратено от Happy68
          май ставаше въпрос за грипа, а не за късите евра
          ааа той си ме гази от доста време гадината
          Aз съм за трети ден , но ГАДТА е много голяма
          Правя тука едни магии и смятам утре веке
          да съм у ред !!! Дано !!!
          Поне от 2 седмици го влача, ама нали се мисля за корав го мъкнех като по едно време даже забравих да пия някой витамин . Тия дни обаче ме нагази по-яко и сега и аз му правя черни магии, щото ми омръзна да се мъкна като омърлушен пуяк .
          Съществуват два хомеопатични препарата, които взаимно се допълват: Тимулин (Thymuline) и Инфлунцинум (Influenzinum). Първият представлява средство, укрепващо имунната система, като се произвежда от една от основните жлези, осигуряващи естествената защита на организма - тимусът. Този препарат засилва активността на антителата и защитните реакции и има благоприятно профилактични въздействие срещу зимните възпаления. Подходящ е за деца и възрастни, склонни да развиват възпаления на дихателните пътища - бронхити, както и при ангини и отити. Вторият препарат е разработен на базата на класическата алопатична ваксина, която се актуализира всяка година в зависимост от щама на грипния вирус. Действа при бактериални усложнения, причинени от стрептококи или пневмококи, облекчава признаците, характерни за възпалението.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
            Поне от 2 седмици го влача, ама нали се мисля за корав го мъкнех като по едно време даже забравих да пия някой витамин . Тия дни обаче ме нагази по-яко и сега и аз му правя черни магии, щото ми омръзна да се мъкна като омърлушен пуяк .
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ударих преди малко едно късо от
              1.34722
              стоп 1.34944
              лимит 1.34444

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba
                Първоначално изпратено от
                Пичове,забелязвате ли,че г-н Караиванов напоследък никакъв го няма,сеща те ли се защо?Ако не се сещате,ше ви дам джокерче - гейшата,гейшата,хахахахаха
                То и теб никав та няма. Твоята гейша ли те е хванала
                е как ме няма,аз си драскам в темата за австралиецо,него го търгувамо сега,с еврото съм си дал почивка малко

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от
                    Пичове,забелязвате ли,че г-н Караиванов напоследък никакъв го няма,сеща те ли се защо?Ако не се сещате,ше ви дам джокерче - гейшата,гейшата,хахахахаха
                    То и теб никав та няма. Твоята гейша ли те е хванала
                    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                      EUR/USD отива към 1.3450, ако го мине 1.3520, на 1.3450 обаче мисля поне ще коригира
                      Тия направо го изкормиха тоя долар днес. Още някой пипс и ще ми излекуват грипа. Забравих че съм болен
                      И ти ли Бруте
                      Ми нали долу това ти казах бе човече Бях пуснал преди няколко дни едни нови дати в темата - 9 април бе първата, ако това работи така и нататък то еехее ...
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Пичове,забелязвате ли,че г-н Караиванов напоследък никакъв го няма,сеща те ли се защо?Ако не се сещате,ше ви дам джокерче - гейшата,гейшата,хахахахаха

Коментар

EUR/USD отива към 1.3450, ако го мине 1.3520, на 1.3450 обаче мисля поне ще коригира
                          Тия направо го изкормиха тоя долар днес. Още някой пипс и ще ми излекуват грипа. Забравих че съм болен
                          И ти ли Бруте
                          Ми нали долу това ти казах бе човече Бях пуснал преди няколко дни едни нови дати в темата - 9 април бе първата, ако това работи така и нататък то еехее ...
                          Безплатен обяд няма!

Коментар

• [quote="hrimthursum"]
                            Първоначално изпратено от hrimthursum
                            Късо евро/йена от 124.88
                            ти високите фреймове не гледаш ли бря ?! ... и скивай на дневна къде е таргета .....
                            Здравейте отново... още стискам късите евра...според мен това е само корекция на спада от 128 до 124...а считам, че таргета на фигурата глава и рамене няма да се изпълни, след като проби неклайна при този спад (128-124)...абе ще видиме...
                            пусни си линейна графика на дневна и ще видиш, дали е пробит неклайна. А ако държиш на барчетата - е този кендъл върху неклайна ....
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                              И ти ли Бруте

Коментар

• [quote="hrimthursum"][quote="xemus"]
                                Късо евро/йена от 124.88
                                ти високите фреймове не гледаш ли бря ?! ... и скивай на дневна къде е таргета .....
                                Здравейте отново... още стискам късите евра...според мен това е само корекция на спада от 128 до 124...а считам, че таргета на фигурата глава и рамене няма да се изпълни, след като проби неклайна при този спад (128-124)...абе ще видиме...

Коментар

Working...
                                X