IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xemus
    иблисе аз бях до тука бате ... нататак си ти ....
    Честито ей сега зареждам демото със 100млн и лост 1:100 и гледай какво правя

Сега сериозно: И аз затварям и 1/2 от кабела също. Стоп на кабела на 0 и започвам да "сърфирам из уеба"

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim
      По нелинейните канали и по двете има още нагоре. Ама на такива малки фреймове ги гледам отскоро. Могат и да лъжат...
      на малките фреймове всичко е лъжа .... там трябва да си никак нелаком и много минималист .... мазалото става когато неопитен тип като мене почва да меша малките и големите и най - големите фреймове ... ефектът е подобен на този от смесването на ракия и бира .... другите таргети се виждат .... ама .... специално за скалпаджийството гледам да не изнасилвам нещата че не се знае кой ще е последния преклецан ....

Коментар

• По нелинейните канали и по двете има още нагоре. Ама на такива малки фреймове ги гледам отскоро. Могат и да лъжат...

Коментар

Първоначално изпратено от xemus
          Това по минутката или по М5 ?
          таргета се вижда и на двете .... пък входа .... малко ми изтръпнаха ребрата ама свърши работа .... ме е яд само че не отворих реверсия .... ама то не е късно .... де да знам ... че и три без петнайсе взе да наближава ... май да седя мирен ще е по-добре .... ама сърце юнашко не трай

Коментар

Това по минутката или по М5 ?

Коментар

• иблисе аз бях до тука бате ... нататак си ти ....

Коментар

• Аз още не съм тръгнал да отварям къси ама като гледам месечната графика и по скъп австралиец е имало . Но при това положение вмомента само дълги могат да се играят. Ако отворя някоя къса и къвто съм карък да нацеля дъното . Бая голям ще го ям. Аз имам едно правило, което ми се наложи да си създам, Ако цената е надолу да не отварям къса в крайна долна точка. Без значение дали ще ходи надолу. Тоест мога да отварям само в корекция. Щото толкоз пъти вече нацелвам някви дъна и върхове и ги играя в обратна посока(не говори добре за познанията ми ).
                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

• Първоначално изпратено от stanislavnba
                  Ей закво не ми ударихте един чук по главата, тая двойка Еур.Ауд изглежда много апетитна. Като ви гледам спорчетата. От един мой бегъл анализ по графиката смятам че има хляб до към 1.20-1.16 и след това обратно 1.66. Това от тази фигурка голямата която е заформена на седмична.
                  А Мане не мога да разбера между техническият анализ и статистиката каква е разликата ??? За да се изградят техническите данни, сигнали и т.н. се използва основно статистиката, а и за да си създадеш някаква собствена стратегия пак статистика ползваш. (не се заяждам питам само )
                  Taka лека полека можеш да го докараш и под 1.00
                  Обаче SStoilov го каза като препоръка ,
                  че толкоз скъп АВСТРАЛИЕЦО не е за купуване !!!
                  Парите са си твои де !!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Ей закво не ми ударихте един чук по главата, тая двойка Еур.Ауд изглежда много апетитна. Като ви гледам спорчетата. От един мой бегъл анализ по графиката смятам че има хляб до към 1.20-1.16 и след това обратно 1.66. Това от тази фигурка голямата която е заформена на седмична.
                    А Мане не мога да разбера между техническият анализ и статистиката каква е разликата ??? За да се изградят техническите данни, сигнали и т.н. се използва основно статистиката, а и за да си създадеш някаква собствена стратегия пак статистика ползваш. (не се заяждам питам само )
                    Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Първоначално изпратено от 4un4o
                      Първоначално изпратено от GoDim
                      Има нещо лично! Откакто се появи с ника чунчо го започна човека. Кажи си какво те тормози. 'Щото ние си представяме: големи загуби и затова толкова заяждане.
                      Нищо лично. Още в първите ни постове му предложих да слезе на земята при нас , да не витае в облаците и да се държи човешки без да използва епитети за пишещите във форума (знаещи или начинаещи) Не мога да приема че той "хомосапиенса" смята всички останали за неандерталци. Върни се назад и прочети ако не вярваш. А парите отдавна не са проблем за мен. Предизвиателството е да направя печеливша стратегия - ей така са собствено удовлетворение.
                      от това следва че или имаш руднина милионер или имаш печеливша стратегия макар и не форекджийска .... което и от двете е .... да знаш че всичкото нещо дето го има е до време .... както се казва всичко си има срок на експлоатация ...
                      инак за другото ... мноооого рядко ще намериш търговец дето да не е зъл на моменти ... то с тез кофи от напрежение .... какво друго да се очаква ... все пак ора сме трябва да се има предвид ...
                      не говорим за милиони. засега имам много прилични приходи, които ми стигат. Дай Боже всеки му !
                      П.П. Не е толкова от напрежение. Има едно нещо дет му викат "мания за величие" Обхване ли те това чувство спасения няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                        Първоначално изпратено от GoDim
                        Има нещо лично! Откакто се появи с ника чунчо го започна човека. Кажи си какво те тормози. 'Щото ние си представяме: големи загуби и затова толкова заяждане.
                        Нищо лично. Още в първите ни постове му предложих да слезе на земята при нас , да не витае в облаците и да се държи човешки без да използва епитети за пишещите във форума (знаещи или начинаещи) Не мога да приема че той "хомосапиенса" смята всички останали за неандерталци. Върни се назад и прочети ако не вярваш. А парите отдавна не са проблем за мен. Предизвиателството е да направя печеливша стратегия - ей така са собствено удовлетворение.
                        от това следва че или имаш руднина милионер или имаш печеливша стратегия макар и не форекджийска .... което и от двете е .... да знаш че всичкото нещо дето го има е до време .... както се казва всичко си има срок на експлоатация ...
                        инак за другото ... мноооого рядко ще намериш търговец дето да не е зъл на моменти ... то с тез кофи от напрежение .... какво друго да се очаква ... все пак ора сме трябва да се има предвид ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                          .. Ама аз не мога да резбера откога фундаменталистите станаха скалпери. значи фундамента се промени за един ден. Аз си гоня таргета 1.51,1.52 даже някой спомена 1.66. Виж каква черта е направило на месечна.
                          Знам, че нещо не се харесвате с Анон, но той се доказа като единственият фундаменталист, който може да интерпретира успешно краткосрочния фрейм и да го свежда до практиката в позиции. Даже тази обсъждана сделка с EUR/AUD е емблематична за кросовата търговия, тъй като във времето в което той беше дълъг имаше едновременно растеж в Е/$ и спад в AUD/USD, т.е. наистина е било рентабилно да търси кроса.
                          Таргетите 1.51 и 1.66 въобще ги няма по чартовете, ако въобще обърне целта е 1.55. Което е по-важно в случая е, че ти уж си техничар, пък действаш като фундаменталист или статистик. Няма фрейм на който тренда да е ъп, всичко е даун, а ти си дълъг. Чертата която е направило на месечна казва само едно нещо:
                          Еврото е много слабо, ауда е силен. Нищо не казва за това кога ще се промени това статукво.
                          П.П. Беше споменал някакви лотове като си усреднявал паунд срещу нещо, един лот колко е при теб - 100 К ли е?
                          Успех

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
                              Hemuse хубаво е човек да умее някои магии,
                              обаче като те слушам ....не струват тия.
                              Вземи скови пак параклиса !!!!!

реде няма си праш майтап със златната обувка ей

Коментар

Първоначално изпратено от Iblis
                                На 1.3303 е С1 1.335 е пивота за деня 1.3278 е С2 , а също така има клин на 1Ч, лошо че затвори в 11ч. много ниско
                                споко ... аз се възползвах от едно секонд ентри на минутката ... говорил съм с човека барем до 3412 да иде .... само да се не окаже че се е майтапил ... че той голям шегаджия ...
                                Споко съм, добре че е кабела щото и него удължих 1.5157 че има интересна фигура на 1Ч. Реде хич не се майтапя с тая позиция за жалост Руки мерси за уточнението.Груба грешка

Коментар

Working...
                                X