IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хемусе тотали дисагрии... докат не съм тръгнал да боядисвам тавана мисля да зачекна едно късо след пробива на 3330

успехи
    The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• иблисе .... навитак ли си за 34442 при е/д ...

реде аз скокнах от 35 за нагоре ... барем да тестваме 52

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
        Въпреки игрите и закачките, има и сериозни неща.
        GBP/AUD също е за дълги от тези нива - 1,6330.
        Аргументи: Решението за Гърция стабилизира консервативно ситуацията, а преди да излезе ново даунгрейдване на Португалия или Испания, Китай ще заговори за вдигане на лихви.
        Някъде го "прочетох", но вече не помня къде.....
        Фундаментално не знам каква е картинката, но технически си мисля, че позволява удължаване с цел поне 1.70 стоп 1.6195

Добро утро

Коментар

• Чунчо, много скалперска ми е системата ти. Не, че напоследък не вися и аз пред монитора. Ако искаш да я разберем пусни и едно две чертежчета. Вход, изход нещо такова.
          Честно, по ме вълнува какво прави Тандема. Предполагам, че пази късите от 1,3806. Но ако сега е започнала корекция? Купуваш ли Тандеме или продаваш?
          На Момчев му задавах същия въпрос. Той затваря всичко и отваря в обратна посока. Е може да не е при корекция от този ранг (по-нисък). Ама той си е ловец на дъна/върхове.
          Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red
            Добрю ютрю

Хемусе бях писал ЛС вчера
            но явно нещо е станало....
            Днеска нагоре ли надоле ли ....
            Успех на всики ХОРА.!!!

п.п>СТИГА СТЕ СЕ ДЪРЛЯЛИ БРЯ !!!!!
            аз откъртих десетина пипа реде .... ама сега минутката ме хвърля в депресия и викам да видим как ще се държи на 3320 и тогава да му скачам пак на дълго ...

Хубав ден

П.П. ако лъсъто е било некво много важно .... ще замола ми го ресенднеш ...

Коментар

• Добрю ютрю

Хемусе бях писал ЛС вчера
              но явно нещо е станало....
              Днеска нагоре ли надоле ли ....
              Успех на всики ХОРА.!!!

п.п>СТИГА СТЕ СЕ ДЪРЛЯЛИ БРЯ !!!!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                Първоначално изпратено от GoDim
                Чунчо виждам, че снощи си се бил развихрил. Днес продължаваш. Кротни се малко бе, човек.
                защо се обрьщаш кьм мен а не кьм тези които започнаха с обидните квалификации.
                Айде бе, обидили го били :shock: :shock: :shock: . И колко пъти те обидиха, само 18 ли? :roll: :roll: :roll: Ако беше малко по-Убав, сигурно 21 пъти щяха да те обидят :twisted: :twisted: , куха чунко.

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus
                  Първоначално изпратено от 4un4o
                  Чунчо виждам, че снощи си се бил развихрил. Днес продължаваш. Кротни се малко бе, човек.
                  щото ти си по разумният .... другите .... мани мани

аде бе до кога ше чакам да стане осем часа ...
                  имаме счупена тренд линийка на един час чакаме да се тества и скачаме за дълго и на дълго ...

Успехи !!!

Я то станало 8
                  Скоро ако искате ще ви обясня най новата ми техника за вход(по теория на малките вьлни) дава страхотни резултати засега.(тествам я в монемта).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o
                    щото ти си по разумният .... другите .... мани мани

аде бе до кога ше чакам да стане осем часа ...
                    имаме счупена тренд линийка на един час чакаме да се тества и скачаме за дълго и на дълго ...

Успехи !!!

Я то станало 8

Коментар

• Първоначално изпратено от GoDim

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.11

реде попрехвърлих назад форумът .... никви лс-та не видях ....

Коментар

• бон жур днес съм навитак за 34442

Коментар

• Чунчо виждам, че снощи си се бил развихрил. Днес продължаваш. Кротни се малко бе, човек.

Коментар

• Re: .....

Първоначално изпратено от jamiemirror
                              Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq
                              според мен също ще е консервативно защото гърция ще бъде спасена, но проблемите
                              ве4е са налице,а и късно се разкриха и тук ве4е стои въпроса дали гърция няма
                              да има проблем с изплащането на дълга
                              Спасена - но с намесата на МВФ. Хиляди пъти по-добре беше да я изхвърлят от общността - но явно наистина са намислили да свалят еврото за да оправят износа.
                              Aаааааааааааа, Добър ден "стрино Пенке"" Откога ви хортувам че това е манипулация, ама разни ФАналисти се трьшкат по корем,( Те знаели английски перфектно а на английски не било в тикви, ами в картуни) Все едно от ЕЦБ незнаят колко дьлг са отпуснали на Гьрция и колко им е БВП. Ами нали непрекьснато ги одитират за да им дадат пари а и заради рейтинга.

Коментар

• Аз да се похваля, онази късата от 3338 я затворих на 3276 и ударих 60 пипона .
                                Само дето на 1.33 не можах да удвоя щото бях заспал .. Ама не трябва да сме алчни LOL
                                Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.

Коментар

Working...
                                X