If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въпреки игрите и закачките, има и сериозни неща.
GBP/AUD също е за дълги от тези нива - 1,6330.
Аргументи: Решението за Гърция стабилизира консервативно ситуацията, а преди да излезе ново даунгрейдване на Португалия или Испания, Китай ще заговори за вдигане на лихви.
Някъде го "прочетох", но вече не помня къде.....
Фундаментално не знам каква е картинката, но технически си мисля, че позволява удължаване с цел поне 1.70 стоп 1.6195
Чунчо, много скалперска ми е системата ти. Не, че напоследък не вися и аз пред монитора. Ако искаш да я разберем пусни и едно две чертежчета. Вход, изход нещо такова.
Честно, по ме вълнува какво прави Тандема. Предполагам, че пази късите от 1,3806. Но ако сега е започнала корекция? Купуваш ли Тандеме или продаваш?
На Момчев му задавах същия въпрос. Той затваря всичко и отваря в обратна посока. Е може да не е при корекция от този ранг (по-нисък). Ама той си е ловец на дъна/върхове.
Успехи!
Хемусе бях писал ЛС вчера
но явно нещо е станало....
Днеска нагоре ли надоле ли ....
Успех на всики ХОРА.!!!
п.п>СТИГА СТЕ СЕ ДЪРЛЯЛИ БРЯ !!!!!
аз откъртих десетина пипа реде .... ама сега минутката ме хвърля в депресия и викам да видим как ще се държи на 3320 и тогава да му скачам пак на дълго ...
Хубав ден
П.П. ако лъсъто е било некво много важно .... ще замола ми го ресенднеш ...
Чунчо виждам, че снощи си се бил развихрил. Днес продължаваш. Кротни се малко бе, човек.
защо се обрьщаш кьм мен а не кьм тези които започнаха с обидните квалификации.
Айде бе, обидили го били :shock: :shock: :shock: . И колко пъти те обидиха, само 18 ли? :roll: :roll: :roll: Ако беше малко по-Убав, сигурно 21 пъти щяха да те обидят :twisted: :twisted: , куха чунко.
според мен също ще е консервативно защото гърция ще бъде спасена, но проблемите
ве4е са налице,а и късно се разкриха и тук ве4е стои въпроса дали гърция няма
да има проблем с изплащането на дълга
Спасена - но с намесата на МВФ. Хиляди пъти по-добре беше да я изхвърлят от общността - но явно наистина са намислили да свалят еврото за да оправят износа.
Aаааааааааааа, Добър ден "стрино Пенке"" Откога ви хортувам че това е манипулация, ама разни ФАналисти се трьшкат по корем,( Те знаели английски перфектно а на английски не било в тикви, ами в картуни) Все едно от ЕЦБ незнаят колко дьлг са отпуснали на Гьрция и колко им е БВП. Ами нали непрекьснато ги одитират за да им дадат пари а и заради рейтинга.
Аз да се похваля, онази късата от 3338 я затворих на 3276 и ударих 60 пипона .
Само дето на 1.33 не можах да удвоя щото бях заспал .. Ама не трябва да сме алчни LOL
Money is GOD's way of telling me, I'm doing the right thing.
Коментар