If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... стоповете бавно и методично изяждат акаунта и рано или късно фалираш,тоест играта със стопове е една бавна агония,водеща до пълен провал накрая!
Стоповете са брокерска измислица. Поредната конспирация целяща да подреже крилата на малкото останали печеливши трейдъри.
Преди време един колега писа че стопа е последната спирка пред ада. И според мен бе прав. Затуй, вместо стоп на 50 пипа, сложи го на 70! И пусни обратна на 25 пипа лимит.Не е препоръка за търговия. А ОПАСНИЯ си го спомням. Той въведе един термин - нереализирана печалба!!! Никога не затвряше губеща позиция.
... в зоната има една тема на OPASEN.
той мина по-твоя път/е не беше въобще надувка , за разлика от теб, но си го отенесе/.
В голяма грешка си ! Беше не надувка ,а пълен балон и галфон нещо нормално за софиянец --банков служител . Като се има предвид ,че и банката му е такава ...стъпила здраво на ските ...клиентските й депозити са стабилно инвестирани в реклами ...: "Въпрос на лихва ! "
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Пич,аз по принцип ползвам обратни поръчки,вместо стопове,но наистина не очаквах да падне толкова,затова приех риска да добавям само - във форекса само с риск може да се спечели или да направиш голям удар,като след това най-добре е да се оттеглиш завинаги,така и аз смятам да направя - да си удвоя акаунта,тоест от 50 бона да то направя на 100 и да бягам.А който смята,че това може да е професия за цял живот,от която да се печели със стопове жестоко се лъже - стоповете бавно и методично изяждат акаунта и рано или късно фалираш,тоест играта със стопове е една бавна агония,водеща до пълен провал накрая!
ти си знаеш най-добре :-)
явно всеки трябва да си мине по пътя.
прочети все пак темата на OPASEN.
може и да научиш нещо.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
SC, как може да гледаш 20К на минус, бре, любителю на силни емоции!? ;-) Дано ти излязат, де!
Мани,не питай,такива нерви не съм брал никога,много псувни изрекох,много нещо,хахаха,ама и сега като гледам как ми трябват само 40-тина пипа още нагоре (над 1.3400) май ще се препотя двойно.
Между другото,ако сега на текущото ниво (около 1.3400) отворя хеджираща позиция,както тук ми препоръчват,сигурен съм,че еврото ще избие нагоре,точно по законите на Мърфи,хахаха,затова ще чакам и ще се надявам да минем днеска или в понеделник над 1.3445
въпреки обидите и високомерното ти отношение, ти пожелавам да се измъкнеш.
дано поне си си направил изводите за търговията без стопове и с добавки срещу тренда.
ако още мислиш , че стоповете са глупост, в зоната има една тема на OPASEN.
той мина по-твоя път/е не беше въобще надувка , за разлика от теб, но си го отенесе/. доста поучителна е. горещо ти я препоръчвам .
Пич,аз по принцип ползвам обратни поръчки,вместо стопове,но наистина не очаквах да падне толкова,затова приех риска да добавям само - във форекса само с риск може да се спечели или да направиш голям удар,като след това най-добре е да се оттеглиш завинаги,така и аз смятам да направя - да си удвоя акаунта,тоест от 50 бона да то направя на 100 и да бягам.А който смята,че това може да е професия за цял живот,от която да се печели със стопове жестоко се лъже - стоповете бавно и методично изяждат акаунта и рано или късно фалираш,тоест играта със стопове е една бавна агония,водеща до пълен провал накрая!
SC, как може да гледаш 20К на минус, бре, любителю на силни емоции!? ;-) Дано ти излязат, де!
Мани,не питай,такива нерви не съм брал никога,много псувни изрекох,много нещо,хахаха,ама и сега като гледам как ми трябват само 40-тина пипа още нагоре (над 1.3400) май ще се препотя двойно.
Между другото,ако сега на текущото ниво (около 1.3400) отворя хеджираща позиция,както тук ми препоръчват,сигурен съм,че еврото ще избие нагоре,точно по законите на Мърфи,хахаха,затова ще чакам и ще се надявам да минем днеска или в понеделник над 1.3445
въпреки обидите и високомерното ти отношение, ти пожелавам да се измъкнеш.
дано поне си си направил изводите за търговията без стопове и с добавки срещу тренда.
ако още мислиш , че стоповете са глупост, в зоната има една тема на OPASEN.
той мина по-твоя път/е не беше въобще надувка , за разлика от теб, но си го отенесе/. доста поучителна е. горещо ти я препоръчвам .
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
EUR/USD текущо 1.3412 - хайде бейби,още 33 пипса и изпадам в ДЕЛИРИУМ
какво има там, че имам точно от 1,3445 сел лимит...
На 1.3445 ми е средната цена на дългите,хахаха - ако имам късмет да избие стопове на около 1.3440 и направи шиш нагоре,ще може да сложа и нулев стоп,направо приказка,хахаха
EURO/USD играх късо 1.3380 , цел 1.3212 , стоп 1.34 , може и да е за късмет.
Много е близък този стоп за целта ти. Докато не слезе поне под интрадей съпорта 3350 си стои риска за 3430-40. Дано не ти го вземат бадева.
Успех
Приятел, взех че те послушах, махнах стопа и затворих на нула. Сега отворих късо на 1.3407 с горе-долу същата цел , хайде хаирлия да е за всички мечо играещи за понеделник.
Коментар