If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Класическа глава с рамене при USD/JPY, силен ръст може би след нея
И като е класическа, какво следва.....да я законтрим докато не е свършило движението?
Ами ако пробие дъното, тогава какво правим? Регистрираме ново демо ли?
И умната в БФБ темите че взеха да ти се подиграват открито Въпреки че там съм по-скоро съгласен с теб де.
Подпис - Хлъзгавия
Чак пък подиграват. Изнервени са хорицата там, че БФБ-то стана малко като от умрял писмо. А и не мога години наред да пиша анализи и е нормално да има разочаровани. Търся си отмяна. Дано ти успееш след време.
Рядко (по-скоро никога) пишеш собствени постове. Само коментираш чужди. Затова и малко хлъзгав ми идваш. Нямам намерение да говоря вместо теб. Ти добре се справяш..... само с трафика внимавай.
Успех и здраве от мен!
И умната в БФБ темите че взеха да ти се подиграват открито Въпреки че там съм по-скоро съгласен с теб де.
Класическа глава с рамене при USD/JPY, силен ръст може би след нея
Щях да ти пиша още вчера, но не ми е до заяждания. С тези знания които имаш не бих имал самочуствието да пиша статии.
Глава се образува при вълни 2 или Б. При тест на дъното да търсиш подобна фигура???
Пак казвам не ми се навлиза в популизъм, но прегледай книгите още веднъж. Може за USD/JPY да се окажеш прав, но обяснението, което си написъл неструва.
Мисленето не ти е сила, откажи се
Пробвай пак да говориш вместо мене - а аз ще се посмея вместо тебе
Рядко (по-скоро никога) пишеш собствени постове. Само коментираш чужди. Затова и малко хлъзгав ми идваш. Нямам намерение да говоря вместо теб. Ти добре се справяш..... само с трафика внимавай.
Успех и здраве от мен!
Мълчиш нещо. Ако си платен, да кажа на началниците ти, че не ставаш за разпалване на страсти и дискусии по темите, демек на трафика.
Трябва ти квалификация. Кажи къде ти се ходи по чужбинско и ще лобирам за там.
Здраве и успех ти желая!
П.П. Надявам се, че съм спазил правилата на форума в горния си пост. Поне аз така мисля.
Мисленето не ти е сила, откажи се
Пробвай пак да говориш вместо мене - а аз ще се посмея вместо тебе
Хайде нещо за лека нощ. Преди малко излязоха потенциално доста негативни данни за NZD, както и "позитивни" за глобалната дефлация. Няма гаранция, че NZD ще падне, но са си негативни.
Успех от мен.
New Zealand's Fonterra Co-Operative Group Ltd. said Tuesday its Internet-based auction for August saw average whole-milk powder prices slump 7.8%. ж The Auckland dairy multinational and the world's largest exporter of dairy products said the average selling price for whole-milk powder was US$2,974 a metric ton, against US$3,224 a ton for July. ж Fonterra, which sells 40% of the world's traded dairy produce, is responsible for more than a quarter of the country's merchandise exports, and its whole-milk powder auctions are closely watched by financial markets, particularly the foreign-exchange market.
П.П. Следващия път да се пазарите за Нидото в магазина, ако е на старите цени.
Благодаря,оставям ви с пожелание за успехи,а ако пазарът ме опровергае и пробие 1.3270 още тази вечер ще бъда особено щастлив.
Сега ти видях този коментар.
Интересен сел-офф имаше снощи на китайската борса. Онези не са чак такива гамени и започвам да си мисля, че и в САЩ може да спретнат нещо последния половин час. Ако това стане, тогава може и да не видим евро/долар над 1.3270, поне не тази нощ. Само, че нещо селл-офите не стават много напоследък.
Успех ти желая.
с нетърпеие 4акам от фиска
всеки в европата да прописка
и ще тръгнат спекулации за ръзтежа тогаз
и като луд ще шортвам аааз
Стихоплетец взе да ставаш.
Ами Европа си е седнала на ръцете и чака САЩ да им свършат работата. Обаче, ако САЩ вземат да пуснат нови стимулиращи програми, тогава евро/долар пак ще запраши към 1.50 и малката светлинка в европейските икономики от износа отново ще изгасне. Тогава ще чакаме китайците да дойдат и да ни оправят.
Кажи ти как го отиграваш, а приказки винаги ще им.
Европейски валути не играя с долара. Европа затяга фиска, а това е добре за валутите й.
Скъсявам къмодити срещу EUR и GBP и съм "пей сърце". Йената ще я чакам да видя какво ще прави около 85, щото то фундамента й е за 70 долар/йена, ама кой ли ме пита.
П.П. Сигурно след следващото заседание на ФЕД ще може да се скъсяват свободно AUD, NZD и CAD с долара.
Злобливия е написал правилно - в спекулациите за стимулите е заровено кучето.
ФЕД ще отлага до последно истината, че повече стимули няма да има, но кога ще е това "до последно", аз поне не знам.
Стане ли ясно това, всичко ще си дойде на мястото - борса, долар, суровини и т.н. Не желая да гадая и да давам поводи за коментари впоследствие.
Поздрави.
Благодаря,оставям ви с пожелание за успехи,а ако пазарът ме опровергае и пробие 1.3270 още тази вечер ще бъда особено щастлив.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар