IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

от тука ще тръгнат лонг на ADPто

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
      http://bfb.bg/?p=145

Класическа глава с рамене при USD/JPY, силен ръст може би след нея
      И като е класическа, какво следва.....да я законтрим докато не е свършило движението?
      Ами ако пробие дъното, тогава какво правим? Регистрираме ново демо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        И умната в БФБ темите че взеха да ти се подиграват открито Въпреки че там съм по-скоро съгласен с теб де.

Подпис - Хлъзгавия
        Чак пък подиграват. Изнервени са хорицата там, че БФБ-то стана малко като от умрял писмо. А и не мога години наред да пиша анализи и е нормално да има разочаровани. Търся си отмяна. Дано ти успееш след време.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Рядко (по-скоро никога) пишеш собствени постове. Само коментираш чужди. Затова и малко хлъзгав ми идваш. Нямам намерение да говоря вместо теб. Ти добре се справяш..... само с трафика внимавай.
          Успех и здраве от мен!
          И умната в БФБ темите че взеха да ти се подиграват открито Въпреки че там съм по-скоро съгласен с теб де.

Подпис - Хлъзгавия

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение

Щях да ти пиша още вчера, но не ми е до заяждания. С тези знания които имаш не бих имал самочуствието да пиша статии.
            Глава се образува при вълни 2 или Б. При тест на дъното да търсиш подобна фигура???
            Пак казвам не ми се навлиза в популизъм, но прегледай книгите още веднъж. Може за USD/JPY да се окажеш прав, но обяснението, което си написъл неструва.
            Last edited by valio1900; 04.08.2010, 12:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Ако нещата бяха толкова лесни , то пазар нямаше да има ......

Пазарното бъдеще на експертите ви , е като на БФБ-то -- >> зануляването гарантирано !

Адмирации за наивния ви ентусиазъм !

«Чай у вас был на истина хороший»

Аз мога да се хвана на бас, че след 1 година (за да има все пак някакъв срок) като теглим чертата, резултатът ще бъде положителен. Поздрави

Коментар

• Класическа глава с рамене при USD/JPY, силен ръст може би след нея

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Мисленето не ти е сила, откажи се
                  Пробвай пак да говориш вместо мене - а аз ще се посмея вместо тебе
                  Рядко (по-скоро никога) пишеш собствени постове. Само коментираш чужди. Затова и малко хлъзгав ми идваш. Нямам намерение да говоря вместо теб. Ти добре се справяш..... само с трафика внимавай.
                  Успех и здраве от мен!

Коментар

Мълчиш нещо. Ако си платен, да кажа на началниците ти, че не ставаш за разпалване на страсти и дискусии по темите, демек на трафика.
                    Трябва ти квалификация. Кажи къде ти се ходи по чужбинско и ще лобирам за там.

Здраве и успех ти желая!

П.П. Надявам се, че съм спазил правилата на форума в горния си пост. Поне аз така мисля.
                    Мисленето не ти е сила, откажи се
                    Пробвай пак да говориш вместо мене - а аз ще се посмея вместо тебе

Коментар

• Хайде нещо за лека нощ. Преди малко излязоха потенциално доста негативни данни за NZD, както и "позитивни" за глобалната дефлация. Няма гаранция, че NZD ще падне, но са си негативни.
                      Успех от мен.

New Zealand's Fonterra Co-Operative Group Ltd. said Tuesday its Internet-based auction for August saw average whole-milk powder prices slump 7.8%. ж The Auckland dairy multinational and the world's largest exporter of dairy products said the average selling price for whole-milk powder was US$2,974 a metric ton, against US$3,224 a ton for July. ж Fonterra, which sells 40% of the world's traded dairy produce, is responsible for more than a quarter of the country's merchandise exports, and its whole-milk powder auctions are closely watched by financial markets, particularly the foreign-exchange market.

П.П. Следващия път да се пазарите за Нидото в магазина, ако е на старите цени.
                      Last edited by anon6706; 03.08.2010, 22:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                        Благодаря,оставям ви с пожелание за успехи,а ако пазарът ме опровергае и пробие 1.3270 още тази вечер ще бъда особено щастлив.
                        Сега ти видях този коментар.
                        Интересен сел-офф имаше снощи на китайската борса. Онези не са чак такива гамени и започвам да си мисля, че и в САЩ може да спретнат нещо последния половин час. Ако това стане, тогава може и да не видим евро/долар над 1.3270, поне не тази нощ. Само, че нещо селл-офите не стават много напоследък.
                        Успех ти желая.

П.П. Ето какво стана снощи в Китай.
                        Last edited by anon6706; 03.08.2010, 21:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                          с нетърпеие 4акам от фиска
                          всеки в европата да прописка

и ще тръгнат спекулации за ръзтежа тогаз
                          и като луд ще шортвам аааз
                          Стихоплетец взе да ставаш.

Ами Европа си е седнала на ръцете и чака САЩ да им свършат работата. Обаче, ако САЩ вземат да пуснат нови стимулиращи програми, тогава евро/долар пак ще запраши към 1.50 и малката светлинка в европейските икономики от износа отново ще изгасне. Тогава ще чакаме китайците да дойдат и да ни оправят.

Коментар

• ....

с нетърпеие 4акам от фиска
                            всеки в европата да прописка

и ще тръгнат спекулации за ръзтежа тогаз
                            и като луд ще шортвам аааз
                            Last edited by zloblivi_podritvaniq; 03.08.2010, 20:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                              Кажи ти как го отиграваш, а приказки винаги ще им.
                              Европейски валути не играя с долара. Европа затяга фиска, а това е добре за валутите й.
                              Скъсявам къмодити срещу EUR и GBP и съм "пей сърце". Йената ще я чакам да видя какво ще прави около 85, щото то фундамента й е за 70 долар/йена, ама кой ли ме пита.

П.П. Сигурно след следващото заседание на ФЕД ще може да се скъсяват свободно AUD, NZD и CAD с долара.

Коментар

Злобливия е написал правилно - в спекулациите за стимулите е заровено кучето.
                                ФЕД ще отлага до последно истината, че повече стимули няма да има, но кога ще е това "до последно", аз поне не знам.
                                Стане ли ясно това, всичко ще си дойде на мястото - борса, долар, суровини и т.н. Не желая да гадая и да давам поводи за коментари впоследствие.
                                Поздрави.
                                Благодаря,оставям ви с пожелание за успехи,а ако пазарът ме опровергае и пробие 1.3270 още тази вечер ще бъда особено щастлив.
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X