IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Въпрос.
    Инвеститорите хранят семейства, изплащат ипотеки и т.н. битовизми и пак инвестирт
    Отговор:
    Спекулантите не хранят семейства, не изплащат ипотеки и т.н
    Живуркат си от спекула само, НАЛИ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от USBPerorr Разгледай мнение
      Шести месец слушам как инвеститорите били притеснени.
      Ми да олабат малко да си пуснат ЧАЛГИЦА.

еба и притеснение, еба и чудо

90-95% от инвеститорите са диви селяни, така че нормално да се притесняват у ГРАДО
      Ти си нов и не те знам....
      Инвеститорите са притеснени какво ще направят спекулантите. Това е големият Въпрос.
      Инвеститорите хранят семейства, изплащат ипотеки и т.н. битовизми и пак инвестират, докато спекулантите са волни птички и от време на време ходят на море.
      Май нещо си набрал на инвеститорите?! Спекулант ли си?

Коментар

• Шести месец слушам как инвеститорите били притеснени.
        Ми да олабат малко да си пуснат ЧАЛГИЦА.

еба и притеснение, еба и чудо

90-95% от инвеститорите са диви селяни, така че нормално да се притесняват у ГРАДО
        Last edited by USBPerorr; 19.08.2010, 21:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Куба е разбира се ! Грешката е моя ...в бързината .
          Изобщо не е грешка. Много си прав. Нито Havana Club е същият ром, нито Coca-Cola е старата Кола. Тъжна работа - прецакани сме, хем от развитият социализъм, хем от гнилият капитализъм.
          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Добря дошъл,АнонеЩо не питаш преди да се набуташ у нашата част от Черно море?Кажи сега,ако искаш,какво мислиш за това:

,,Според анкетираните икономисти шансовете на Гърция да преструктурира суверенния си дълг през следващите пет години са 43 процента, което е с 10 процентни пункта повече в сравнение с анкетата от май, когато беше пикът на нестабилността на европейските финансови пазари. "
            Аз играя с хоризонт няколко дни. И все пак - Първо Дубай трябва да изпищи за дълга си и след това Гърция. Поне така си мисля.
            Успех с тези далечни хоризонти.

Коментар

П.П. Това Кола Либре не съм го чувал.
              Куба е разбира се ! Грешката е моя ...в бързината .
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                Това ще да са от новините със закъснение.

Анон, вероятно не съм подбрал добре думичката, но се опитвам да работя с това, което виждам, а дали ще има дабъл-дип си е доста относително, макар и много възможно.
                Аз съм почти на 100% сигурен за двойната рецесия, но това не ме грее в търговията. Трябва да се съобразявам с Голдманци, Морган-Стенлита, Джей-Пи-Моргановци и цялата останала паплач.
                Опитвам се да определя за себе си какви са им интересите на този етап и накъде ще "насочат" пазарите. Тъй като S&P е по-близо до 1000, а не до 1200, то смятам, че тези дни ще бъдат мечи и така да си оправят донякъде EPS за следващото тримесечие.
                Но кой знае....
                Не съм в час последните дни и само от инат и за участие пуснах късото злато. Не очаквам нови исторически върхове при него и там ми се привижда цел от 1100.

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                  Безработицата удари 500 К в Щатите + manufacturing in the Philadelphia region unexpected contracted in August, fueling concern the economic recovery is in peril.

Четете за да няма цунамита!
                  Това ще да са от новините със закъснение.

Анон, вероятно не съм подбрал добре думичката, но се опитвам да работя с това, което виждам, а дали ще има дабъл-дип си е доста относително, макар и много възможно.

Коментар

• Аз наистина съм до тази вечер и наистина пуснах късо злато от 1235. Филито даде малко инфлация, но тя няма да е достатъчна да повиши златото. Гледам, че германските bunds нещо не очакват инфлация, пък Бундесбанк е повишила ръста на БВП за Германия. Време е да се прецакат индийците.
                    Last edited by anon6706; 19.08.2010, 20:20.

Коментар

Ами да ! Аз затова препочитам Карибското -- мръсни танци , кола "Либре " , пиратски набези и пр . скучни занимания .
                      И там не е кой знае какво. То сигурно и ЕГН-то играе вече някаква роля. А за Куба Либре може и черния дроб.

П.П. Това Кола Либре не съм го чувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        Виж ДАУ и си отговори на въпроса. Не търси фундаментални доводи за спада, аз поне не го правя. Достатъчно ти е да обърнеш внимание на факта, че оптимизмът е на рекордни нива, дори по- високи от тези, когато индексът беше на 14К.

Как точно ще се отрази това на валутните курсове е прекалено рано да се каже, както и да тръбим за дабъл-дип рецешън, но определено нещо се пече. Затова и от няколко дни подпитвам кой какво търгува.

За момента фактите клонят към доста нелогичен рейндж при еврото и спорадични интервенции от страна на Шаманката.
                        Сигурно визираш мен в червеното. Не тръбя - констатирам. Следващото заседание на ФЕД е на 21 септември, значи имаме 10-на дни в които да "тръбим", че ще идва дабъл-дип рецесията и да отиграваме това "тръбене". Аз няма да съм пряк свидетел, но със сигурност "анализаторите" ще започнат спекулациите за нови стимули не по-рано от 10-на дни преди новия ФЕД. До тогава играем дабъл-дипа.
                        Успех!
                        Last edited by anon6706; 19.08.2010, 20:38.

Коментар

Нашето Черноморие е пълен шит.
                          Ами да ! Аз затова препочитам Карибското -- мръсни танци , кола "Либре " , пиратски набези и пр . скучни занимания .

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                            Моето мнение и анализ се различават коренно от твоя анализ.
                            Това е добре ! Абе майната му на анализа , важно е позициите да излизат .....

П>С; Мога да те затрупам с анализи , с варианти и подварианти ....И какво от това , след като пазарната истина е само една !

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                              Въпросът мъчи и мен, но отговор няма!
                              Безработицата удари 500 К в Щатите + manufacturing in the Philadelphia region unexpected contracted in August, fueling concern the economic recovery is in peril.

Четете за да няма цунамита!

Коментар

Да , но тия " 500 пипса " са ти много по -сигурни и бързи от тия до 100 .....А и това 100 за момента е мираж и утопия --->> нито има техника , нито фундамент ....

Впрочем един жокер --- >> 100 .00 можеш да отиграваш когато чуеш от ФЕД ,че се готви да качва лихви . Към момента само няма такива сигнали , Даже ти заявиха ,че до средата на 2011 г. лихви няма да се пипат ..

Вероятно в момента се подготвят нови ФЕД -стимули ,които ще свалят долара повече през йената и комодити кърънси / йена , отколкото през европейските валути ! А това е отработена техника и носи резултати .....Тоест йената ще обере цялото поскъпване ( доларово отслабване ) , а европейците ще се задоволят с по -малкото .
                                Моето мнение и анализ се различават коренно от твоя анализ. Доларът ще поскъпва според мен през следващите месеци, но ти желая успех и разумни стопове.

Коментар

Working...
                                X