IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега, като се замислих, дори е по- добре да се гледа за стопове при индексите, с всички условности на "търговията със стопове" там...

От друга страна тишината, която настана и спорадичните наздравици, говорят ясно за повечето позиции, заети от участниците във форума...

Масагор, в някои случаи кешът е цар! Въпросителната в случая е, къде ще го налеят в последствие и как това ще се отрази на активите, които следим и търгуваме. За мен по- странното е, че текущата ситуация се развива при падащ либор...

Грийди е прав, стана ракиено време, а в неделя следобед ще го мислим нататък. Наздраве, както би казал бат` Седефчо!

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
      това звучи като спорт, дори.
      Петък...Франкфурт затвори, след малко и Лондон....мисля че е време за почивка от преди три часа.

Хайде приятна почивка
      точно преди 3 часа си сипах първата биричка - ама нема кой да каже наздраве

бля - има логика в думите...но все пак е пазар...

на търгуващите успех и приятни почивни дни!!!
      The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• някой има ли обяснение и какво следва от това , че bond yields са на рекордно ниски нива и в същото време борсите също въеха да издават багажа ?
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
          аз пък си мисля че сега както почти всичко се е натопорчило е идеално време за стоп хънтинг - ще бъде бързо и безболезнено....
          Ако имаше ниво, което да групира по- големи стопове, бих се съгласил с теб, но такива би имало чак над 2900/30 според мен. Хипотезата ти е възможна с уговорката, че движението днес не предполага много (да не кажа никакви) възможности за приемлив стоп и съответно вход. Колкото до скалперските стопчета, за тях ще се погрижат посредниците, не пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
            аз пък си мисля че сега както почти всичко се е натопорчило е идеално време за стоп хънтинг - ще бъде бързо и безболезнено....
            това звучи като спорт, дори.
            Петък...Франкфурт затвори, след малко и Лондон....мисля че е време за почивка от преди три часа.

Хайде приятна почивка
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• аз пък си мисля че сега както почти всичко се е натопорчило е идеално време за стоп хънтинг - ще бъде бързо и безболезнено....
              The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                ДАУ го разкикерчиха, до 10 000 не виждам какво ще го спре, всеки момент очаквам луунито да си бие резистънса на 0490 и да се отправи към таргета ми, а еврото да слезе да задейства бай ордерите на бля оше днеска
                нещо се размечтах
                може и идната седмица, от мен да мине
                Възможно е, но не ми се вярва да е днес. Ако остане за др седмица, това ще отвори по- ниски цели от 2590.

ДАУ има добра подкрепа на 10 165/70, така че ще почакаме, то ще си покаже. Търпението (умението да оцениш правилно времето) е най- ценният ресурс на пазара.

Ако и тази седмица затвори на лоу, както предполагам, другата отново ще е голяма мъка.

Коментар

• ДАУ го разкикерчиха, до 10 000 не виждам какво ще го спре, всеки момент очаквам луунито да си бие резистънса на 0490 и да се отправи към таргета ми, а еврото да слезе да задейства бай ордерите на бля оше днеска
                  нещо се размечтах
                  може и идната седмица, от мен да мине

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение

Има шанс към края на работния ден да започнат да закриват късите и малко да се качи.
                    2650/60 според мен на клоуза, ако не се случи нещо катастрофално с индексите. Доста патова ситуация и към момента не барам, като имам чакащи ордери за покупка на 2590, които ще моделирам според динамиката на цената във времето.

Jay Gould, сутринта си мислех за прогнозата ти от преди няколко дни. Добре го нацели!

Коментар

• Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
                      Малко, колко да е малко Ще видим преди това дали ще направи още едно на долу.
                      Може да се сурне още на юг, но аз поне съм вече пас.
                      На 03 дълги, на 21 Септември пак мечки и къси.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

........малко да се качи.
                        Малко, колко да е малко Ще видим преди това дали ще направи още едно надолу.
                        DJ сватба

Коментар

17.08.2010, 04:14
                          На 20 Aвгуст, мечки.

Има шанс към края на работния ден да започнат да закриват късите и малко да се качи.
                          Last edited by Jay Gould; 20.08.2010, 15:15.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                            ти нали купуваше евра бре, хаймана
                            туй беше на 1,2810 със стоп на 1,2770...откъдето го изрезах за 1,2710...

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                              Недейте се успокоява хич ,щото 1,2750 не е никакво ниво -1,2695 е нивото където сме сега .Молете се в 17часа да сме под него или в най добрия случай под 1,2720 .Успех
                              тандемски, обещал си да ми пуснеш една графика с обяснение, виж колко съм послушен последно време

Коментар

• Недейте се успокоява хич ,щото 1,2750 не е никакво ниво -1,2695 е нивото където сме сега .Молете се в 17часа да сме под него или в най добрия случай под 1,2720 .Успех

Коментар

Working...
                                X