IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
    успехи ви желая и на двамата с късите сделки, но искам да попитам защо продавате в средата на рейндж (визирам 5м)

П.П. няма заяждане - искам да споделите вашите доводи - ако сметнете за удачно естествено...
    Ми нормално ,защото сериозните играчи гледат 5мин. само за ентрилевъл и не е кой знае колко важна.
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
      въпросът в следващите дни или часпве не е дали ще идем до 1.26-2540 ,а кога ще се лъзнеме...надявам се да е днес, но може да се отложи и за утре, че има по-значими новини за катализатор.
      хайде, на печалившите честито
      днеска ще е интересен ден покрай йената и продажбите на дребно в Канада.
      Очакванията са ми да слезем под 2600, 2560 ми се върти и после да върнеме от там нагоре..колко нагоре е трудно да се каже, но тука се решава съдбата на еврото. под 2540 го пиша бегало.

пп 2540 да се чете 2560
      Last edited by masagor; 24.08.2010, 11:29.
      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
        ... нищо вечно няма на този свят ... може би само йената ...
        Не е иената - човешката глупост.

Коментар

• ... нищо вечно няма на този свят ... може би само йената ...

Коментар

• Взех да се чудя дали някой не поддържа с интервенцийки това ниво...
            Attached Files

Коментар

• Бахти тея йени златни....

Коментар

• EUR/USD - Интересно тази полинезийска атака дали ще приключи с отварянето на пазарите в Япония и Китай?!
                Last edited by Jay Gould; 24.08.2010, 02:46.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от oldy Разгледай мнение
                  Много съм смел, няма що - затворена на 94
                  Страх лозе пази. И вчера съм бил ужасно разсеян и ми е ясно защо не си ме разбрал, за което извинения!
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Как върви зануляването ?
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• това 1.2666 няма ли да е развръзката , само че на кадеееееееее

Коментар

• Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                        Нали си падам хвалбаджия да си цитирам сделката от 16.08.2010, 11:08
                        Чакай да излезе, че още доста заклинания трябва да направиш до 1.23
                        DJ сватба

Коментар

• Нали си падам хвалбаджия да си цитирам сделката от 16.08.2010, 11:08
                          Първоначално изпратено от shamangibi Разгледай мнение
                          EUR/USD
                          Къса 1.2800 Стоп на 1.3000 Цел 1.2300

Коментар

• Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнение
                            че съм нов нов съм ама защо се отметна така бързо от идеята , добре че поне аз изчаках и сега се чудя дали да да изтрая още малко до 1.26 има ли някой мнение по вапроса
                            успех на всички
                            Аз за сега ще чакам, поне до 1.26!
                            DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                              лапавицата се отлага, стопира ме
                              че съм нов нов съм ама защо се отметна така бързо от идеята , добре че поне аз изчаках и сега се чудя дали да да изтрая още малко до 1.26 има ли някой мнение по вапроса
                              успех на всички

Коментар

• еххх най-обичам така , да лапам мухи докато се изпълнява каквото си мислих....излезнах за 5мин до магазина и изпуснах входа..здаве да е
                                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

Working...
                                X