IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.8

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    anon6706 - аз съм доволен. Всеки сам решава от къде да влезе. Аз продадох USDCAD на 1.0627 макар,че ходи до 1.0644
    Дай ти сигнали да те видим колко ти стиска. Ти все пишеш за нещата попринцип. Пък и никой никого на сила не кара нищо.
    Яд ме е, че и паунда не отиграх но ме достраша в петък следобед.
    не бъде толко доволен щото ти и вси4ките ти подобия тук в форума играете 4ист хазарт

пари може да се правят като се мисли като големите игра4и
    и пак е трудно

Коментар

Дай ти сигнали да те видим колко ти стиска. Ти все пишеш за нещата попринцип.
      Ако давах "сигнали", то ника ми да беше ФАР или поне щях да търся материална изгода от тях.

П.П. Аз си казвам мнението и понякога го аргументирам - ТУК, в този форум и тема.

П.П.П. Гледам, че праснаха и стопа на дългите ти евро/йена. Там много ме изкушават къси по фундамент, но ще чакам да видя какво ще излезе във вторник от срещата м/у Кан и шефа на BoJ (Shirakawa ). не знам как се пише на БГ, та и затова го пропуснах в началото. Сигурно е Ширакава.
      Пак успех.
      Last edited by anon6706; 27.08.2010, 20:05.

Коментар

anon6706 - аз съм доволен. Всеки сам решава от къде да влезе. Аз продадох USDCAD на 1.0627 макар,че ходи до 1.0644
        Дай ти сигнали да те видим колко ти стиска. Ти все пишеш за нещата попринцип. Пък и никой никого на сила не кара нищо.
        Аз не съдя сделките ти, а коментарите към линковете, които даваш.
        Успех!

Коментар

• anon6706 - аз съм доволен. Всеки сам решава от къде да влезе. Аз продадох USDCAD на 1.0627 макар,че ходи до 1.0644

Коментар

• Първоначално изпратено от lape_bg Разгледай мнение
            До тук добре оптимизъм се лееее въпроса сега е сменяме посоката или просто леко ни будалкат
            аз днеска изпуснах дългите - докато направя анализ и то отмина
            смятам 4е оттук нататък ще е муден пазара

Коментар

• До тук добре оптимизъм се лееее въпроса сега е сменяме посоката или просто леко ни будалкат

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън
                Доста добри попадения - Сигнали за вход в пазара

http://forex.finance5.bg/viewtopic.php?f=2&t=2207
                Алън, стига глупости си поствал, бе, човек.
                кои са ти добрите попадения?!

Buy GBP/USD 1.5470/90 stop 1.5460

ТУК ТИ Е УДАРЕН СТОПА!!!!

Петър Караиванов
                ГУРУ

27 Авг 2010 15:44

Re: Сигнали за вход в пазара
                Sell EUR/JPY at 108.35/50 stop 108.65/80
                ТУК ТИ Е УДАРЕН СТОПА!!!! ИЛИ НЕ - ТИ ЩЕ КАЖЕШ

Петър Караиванов
                ГУРУ

27 Авг 2010 15:46

Buy GOLD (XAU/USD) 1237/8 stop 1233 profit 1246 -> 1251
                ТУК ИМАШ НАДЕЖДИ ЗА НЕЩО.

Петър Караиванов
                ГУРУ

27 Авг 2010 15:49

Sell USD/CAD at 1.0650/70 stop 1.0698 target 1.0590 -> 1.0530
                ТАЗИ НЕ Е ЗАДЕЙСТВАНА.

Коментар

• .....

мдаа
                  сега като 4ета предишното изявление на фед
                  забелязах 4е няма if needed/демек сега е възможно продължението на QE което миналият път не можеше да се каже/ а просто прекъснаха
                  QE/говоря за това на 10 август/
                  а сега имаме if needed имаме и лоши данни
                  така 4е ме4ия сценарии по скоро отпада според мен
                  май не слу4айно реагираха толкова бързо и положително
                  най- много сега да избият стоповете с лек шорт
                  и после пак на дълги да тръгнат
                  Last edited by zloblivi_podritvaniq; 27.08.2010, 18:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                    анонски ама хиртро са го измислили с
                    сега колкото и лоши да излизат данните борсата няма да пада

ама нищо де поне ще знаеме как да направиме пари
                    Ще остана много учуден, ако днес ДАУ завърши над 10 000 или евро/долар над 1.2700, но човек се учи докато е жив и най-вече си плаща за това.
                    Успех на всички.

Коментар

Съгласен съм с теб нищо че по знаещият от мен Анон е мечо настроен....Шом Бернанке ще качва борсите при спад защо аз да продавам сега или при спада... като се пусне печатницита пак ще съм на плюс ....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        В момента спекулантите си разиграват коня, а лошото е, че аз не съм в посоката им.
                        Ще взема над 1.28 да пусна още малко къси и довечера може да се прибера от пазарите с подвита опашка.
                        на 1.2810/20 ще съм строил една камара огладнели мецани, които ще те подкрепят

..на 2880-2920 има още две камари
                        Last edited by masagor; 27.08.2010, 18:40.
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• .....

Коментар

• .....

според мен няма логика да купуват на базата на иф ниидед защото това на практика нищо не зна4и на този етап
                            трябва а се появят икономи4ески данни за да влзезе в действие това
                            може просто да си завършват движението на дълго днес и да зарибяват лонг тъпаци както лонг зву4и и самата новина

а може пък да са свързали изявлението на бернаке с интел - в този слу4ай движението нагоре е логи4но

проблемите на интел по скоро задействат сценария за добавъ4ен QE
                            Last edited by zloblivi_podritvaniq; 27.08.2010, 18:35.

Коментар

според мен ситуацията прили4е на последното заседание на фед

икономиката е зле но няма разширение на стимулите а казват 4е ще има ако е нуждно

зна4и играта от последните дни може да се повтори но ще трябват икономи4ески данни
                              такива скоро няма,така 4е би трябвало да отразят фундамента който е надолу на този етап

някакво мнение?
                              В момента спекулантите си разиграват коня, а лошото е, че аз не съм в посоката им.
                              Ще взема над 1.28 да пусна още малко къси и довечера може да се прибера от пазарите с подвита опашка.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Скъсил си ти - на босия цървулите си взел
                                Нищо им не е на сделката, да видим с Инфинеон как ще се отели вола.
                                Аааа, така си мислиш само. Тук ще чакам едноцифрена акция. По почина на Алкоа.

Нещо много оптимизъм излезе на пазарите и ще взема рано-рано да затворя кепенците днес.

Коментар

Working...
                                X