IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрееее, нека обсъдим каква е картинката на пазара в моментаааааа .
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Eeeeee, почивен ден и толкоз търкане
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        именно, но някакси остава горчив вкус в устата от факта , че 5 часа писане и забавление си замина с един замах на гумата.
        и още повече къде остава възпитателния ефект ?..другите така и няма да се научат да спамят ..и да се забавляват...
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
          е нали това беше идеята да спамим като няма търговия
          именно, но някакси остава горчив вкус в устата от факта , че 5 часа писане и забавление си замина с един замах на гумата.
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

а не беше лошо , като за почивен ден без търговия
            е нали това беше идеята да спамим като няма търговия
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Направо всичко което сътворихме взе че го затри ....
              а не беше лошо , като за почивен ден без търговия
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

еее ама как се разбираме от първия път ...
                ..подушвам , че сме от една порода..

Коментар

модератора е фен на юнайтед май.
                  не е на кеф нещо и трие с голямата гума.
                  целият ми спам замина да г.е
                  Направо всичко което сътворихме взе че го затри ....

Коментар

• модератора е фен на юнайтед май.
                    не е на кеф нещо и трие с голямата гума.
                    целият ми спам замина да г.е

Коментар

• Първоначално изпратено от БайБрадъра Разгледай мнение
                      .. и на мен това ми са трите любими неща: питие преди .. и цигара след..
                      еее ама как се разбираме от първия път ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e
                        ще ми я попадеш след ..... чао ....
                        .. и на мен това ми са трите любими неща: питие преди .. и цигара след..

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia
                          а ти какво .... с нагласа любовен сонет да ти изчурулика
                          Радвам се да те видя в групата на спамерите Много сме, силни сме...

Ефче зависи... ако сменим фрейма мои са окаже, че не е 90 , а 161,8...

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                            4344
                            Там е развръзката за цялата седмица
                            Ама туй не е спам, объркАл си се нещо
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• 4344
                              Там е развръзката за цялата седмица

Коментар

• Ей, личи си че днес няма търговийка, тука гробно мълчание.

Аз само да предложа, квото имате да спамите в темата, спамете weekend-ите а не през седмицата
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X