IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
    Грийди аз мисля тука сили няма да ни трябват ..акъл ще трябва акъллллл!!!!!!!
    Да де и аз за същото, затова една обилна закуска да има храна за мозъка да мисли, да мисли да е умен и да не изпадаме в чуденки
    Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      Добро утро мили хора .....
      много мило
      Добрютро,я кажете на къде ще го бутате тоя долар че имам злато и сребро а нещо загубих ориентация...

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
        Добро утро, добро утро, добре ли спахте, възтановихте ли силите за днешният ден
        Грийди аз мисля тука сили няма да ни трябват ..акъл ще трябва акъллллл!!!!!!!
        Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Добро утро, добро утро, добре ли спахте, възтановихте ли силите за днешният ден
          Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Добро утро мили хора .....
            Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от optiml Разгледай мнение
              здравеите слагам ордер да купи от 1.41 и да затвори на 1.4120 успех на вси4киииии
              ша ми хване маи ордера при иената имам купи от 81.95 пак за 20 пипа профит успех

Коментар

• влязох --дълго 4025 стоп 3970 тр 4130 -70
                успех на всички

Коментар

• Долар ден и от мен ...
                  Днеска ???
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добрий ден !
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Около 4020 очаквам конфигурация Парабола/сичкото стоп и наобратно за надоле от минутка до седмица/, която да даде силно движение надоле Сега отивам да ставам човек

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        То това си е нормално за
                        МАЙМУН !!!
                        Погледни какво съветва
                        Стамбата в съседната тема !!!!
                        Чета всичко Сложих му стоп на +5 щото имам и платена супа, а моя бъкет му е много скъпа супата и оставям да ми го вардите.

Коментар

• здравеите слагам ордер да купи от 1.41 и да затвори на 1.4120 успех на вси4киииии

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Тъпо и упорито си държа едно късо 75 от вчера сабахлям
                            То това си е нормално за
                            МАЙМУН !!!
                            Погледни какво съветва
                            Стамбата в съседната тема !!!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Тъпо и упорито си държа едно късо 75 от вчера сабахлям

Коментар

• добро утро
                                успех на всички

Коментар

Working...
                                X