IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алберт Айнщайн:

Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z, където x е работата, y е забавлението, а z е да си държиш устата затворена.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
      ....Колчо аз имах предвид жените да разбират мъжете кво говорят ...че в много случай не ви се разбира ..в някой и поради прекалената консумация на алкохолни продукти ....ама вии нали сте по праволинейни все под носа си гледате че и две педи по надолу ....хиххи ....
      Да си линеен и то направо никък лошаво не ще е ...
      Пък ълкохолът, мисла никогаш не подбира полът на пиячът ...
      налЕ ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Мен пък ни ми ареса тва дет гу речи авера
        То най ти аресва ПЛЮСКАНЕТО,
        но в живия живот има и други работи
        СВИНЬО СВИНСКА :
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
          +1024
          Ще излезнеш просветен човек ти !!!
          Мен пък ни ми ареса тва дет гу речи авера
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            От свиня мас и от комунист власт се взимат само по един начин
            +1024
            Ще излезнеш просветен човек ти !!!
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
              Пак се издъних
              По-добре, че току виж си ми я откраднал
              Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

ххии ей Радо ти съвсем индианец ме направи верно не си ме виждал ...ама със сигурност ти казвам перца нямам в косата ..обаче все пак ти благодаря че имаш желание да обясниш ...
                Пак се издъних

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                  Ефче , ако си с МТ4 на лентата с инструменти има купища "Фибоначита"
                  (
                  ххии ей Радо ти съвсем индианец ме направи верно не си ме виждал ...ама със сигурност ти казвам перца нямам в косата ..обаче все пак ти благодаря че имаш желание да обясниш ...
                  Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                    дава 4увство на зараденост с въглехидрати без да поемаш такива...бих ползвал само на пфайзер
                    Аз съм доволен от този дето го показах. От 8 месеца го ползвам, по 5 единици от понеделник до петък.

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                      Мараба Пенчев, еи така та искам. Кът ши е сифистифилис ( май така го рече Грийди ). Докрай да е Ей ся вкарвам и дядо Фройд в игрътъ... или май не съм го изкарвал Е...ш ли ми мааата
                      От свиня мас и от комунист власт се взимат само по един начин
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• дава 4увство на зараденост с въглехидрати без да поемаш такива...бих ползвал само на пфайзер
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                          това което мога да кажа за растежния е 4е е добър продукт за драсти4но намаляване с дългосрочен ефект на телесните мазнини добър ефект върху целия организъм(с те4ение на възръста нивата в организма намаляват) спортистите го вземат заради плюсовете който предлага (мускулна маса,качество и сила) изисква се дълъг период на прием и относително големи дози.недостатък високата му цена.до преди 1.5 години цената му беше около 230 лв за 36 единици (стига за около 1-2 дена при спортистите) и сегашната му цена от около 650 лв
                          Аз си го намирам 250 евро за 100 единици

Коментар

ами най малкото да ви разбираме какво говорите ....
                            Ефче , ако си с МТ4 на лентата с инструменти има купища "Фибоначита"
                            -корекция на Ф
                            -разширение на Ф (ФЕ)
                            -ветрило на Ф
                            -времеви зони на Ф
                            -дъги на Ф
                            ...
                            ...
                            ...
                            -гащи на Ф
                            -чорапи на Ф

Отваряй ги едно по едно и така ще разбереш как работят .
                            Напр. пусни едно ФЕ на влечугото (EUR/GBP) от върха на 20.05 до дъното на 23.05. Ще се появи и трета точка , която ти показва 50% корекция и (евентуално) времето за което ще я достигне. А долу под цената ще видиш нива , които са потенциални таргети. Но нищо не е сигурно , докато не се случи!!

Коментар

• това което мога да кажа за растежния е 4е е добър продукт за драсти4но намаляване с дългосрочен ефект на телесните мазнини добър ефект върху целия организъм(с те4ение на възръста нивата в организма намаляват) спортистите го вземат заради плюсовете който предлага (мускулна маса,качество и сила) изисква се дълъг период на прием и относително големи дози.недостатък високата му цена.до преди 1.5 години цената му беше около 230 лв за 36 единици (стига за около 1-2 дена при спортистите) и сегашната му цена от около 650 лв
                              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Втори закон на Архимед:
                                "Колкото е по-лека една жена, толкова са по-тежки разходите по нея".
                                Мараба Пенчев, еи така та искам. Кът ши е сифистифилис ( май така го рече Грийди ). Докрай да е Ей ся вкарвам и дядо Фройд в игрътъ... или май не съм го изкарвал Е...ш ли ми мааата

Коментар

Working...
                                X