Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеМалииий,Реде,много месо,много нещо.
А бре наистина напоследък нашто Жиуотно що тъй се губи денем?Кърти ли,англиченките на плажа ли се е цанил да обръща,кво прай?
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoil2 Разгледай мнениеКакво е станало в последната минута преди колуза в петък? Бечмарк трейдър дава минутен бар с най-ниска цена 1.4167, най-вискоа 1.4317 и затваряне 1.43165. Или е някаква грешка? На метатрейдър няма такова нещо.
http://store.picbg.net/pubpic/8D/47/...3342568d47.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНема се пУашиш, ще ти дам моето. До 200 БРТ еМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНямам капитанскоКу ма фанат водните катаджии .... можи и по-скъпо да ми легне
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВземаш един надуваем дюшек и гледаш от морето бре, аз ли да те уча??Ку ма фанат водните катаджии .... можи и по-скъпо да ми легне
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
800 € излиза цялото мероприятие, ама сам кат кукундел, скука
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЧе аз доколкото знам там и €€ €€ €€ €€ приемат
800 € излиза цялото мероприятие, ама сам кат кукундел, скукаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеЩото требеше да одя сам и не ми се арчиха $$$$
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА ТИ ЩО НЕ СЕ ЗАТЪТРИ ДО МОНАКО БРЕ виж го де епо моя няма и толкова
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар