IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Аз ....аз да кажа ....може ли ?

Пълна глупост е тва Чунче ! Сериозна корекция скоро не будеть - поне до следващото заседание на ФЕД което да приключи тая "помощ" ....Ама след нея идва следващата ....Тъй ли не разбрахте че докато ФЕД печата неограничено и безконтролно ,доларЪТ ще си пада .....неограничено и безхаберно !

Айде нещо сериозно :

http://www.youtube.com/watch?v=8WukfC-6Gpc
    Само дето могат да решат
    да си приберат скъпо доларчетата
    раздадени в огромни количества
    последните няколко години!!!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Според мен сигнали, че силното евро не се вписва в паричната политика на ЕС са тези от онзи ден. когато започнаха масово да заливат пресата с информация колко тежко било положението с дълговата криза, за фалити на държави и тем подобни. Очаквам в най скоро време да пропищят още по силно.Не знам само защо си траят в момента и никои дума не обелва. Дали не чакат рибоците да удължат яко и......?
      Аз откога казвам, че дълговата криза я ползват като инструмент за монетарна политика... Сега според мен е интересно и кога ще пропищят немските износители. Очаквам корекция скоро.
      Custodite sortem vestram

Коментар

Сакса е пропуснал да ми прати покана, като 99 ти брачед на кралицата.
        Фицка коментирай това отдолу
        Ако става въпрос за стратегията, не я знам, но мисля, че прекалено много го издуха. Европа цъфнала и вързала ...
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• 4un4o ЧАДО
          то и търговски дефицит се
          появява по някое време,,,,,,,,

Коментар

...
            Аз ....аз да кажа ....може ли ?

Пълна глупост е тва Чунче ! Сериозна корекция скоро не будеть - поне до следващото заседание на ФЕД което да приключи тая "помощ" ....Ама след нея идва следващата ....Тъй ли не разбрахте че докато ФЕД печата неограничено и безконтролно ,доларЪТ ще си пада .....неограничено и безхаберно !

Айде нещо сериозно :

http://www.youtube.com/watch?v=8WukfC-6Gpc
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
              над 12%,но е стигало и до 18-20%. Средно е между 6-8%.
              Аз друго си мисля. Бернанке каза ,че петрола е стигнал своя връх. Дали не дава сигнал ,че долара е стигнал дъното си ?
              Според мен сигнали, че силното евро не се вписва в паричната политика на ЕС са тези от онзи ден. когато започнаха масово да заливат пресата с информация колко тежко било положението с дълговата криза, за фалити на държави и тем подобни. Очаквам в най скоро време да пропищят още по силно.Не знам само защо си траят в момента и никои дума не обелва. Дали не чакат рибоците да удължат яко и......?

П.П Днес се замислих върху арабската криза. Явно шейховете(арабската лига) са бръкнали с боксова ръкавица в задника на някои от великите сили. Как така изведнъж жителите на всички арабски държави се юрнаха да си търсят потъпканите права??? досега защов нито една арабска държава нямаше бунтове. защото имаха подкрепата на великите сили и на шпионските им мрежи. и всичко се потушаваше в зародиш. Сега когато шейховете най вероятно са се опънали на политиката на Запада започнаха и масовите бунтове против управниците във всички арабски държави и не без помоща на Запада. Хамериканците даже правиха опит да се оттеглят от интервенцията и сложиха на топа ЕС, но 99% съм сигурен че те стоят зад всичко.
              Last edited by 4un4o; 29.04.2011, 11:34.

Коментар

на този сайт;
                http://www.forextrade.bg/?p=video-lessons
                имаше видиоуроци. Стратегията на Линда Рашке и още няколко успели трейдъри. Сега обече не работи и не мога да си спомня името на един от трейдърите който използваше следната стратегия. Когато цената се отклони над 10% от ма200 примерно 14% и повече влизаше в обратна посока като твърдеше че цената ще се доближи на 5%-7% до ма 200 преди пак да тръгне по тренда.
                В момента на 4 часа цената се намира на разстояние 10 фигури от ма504, което за този няколко месечен тренд не се е случвало. затова очаквам дълбока корекция или обръщане.
                над 12%,но е стигало и до 18-20%. Средно е между 6-8%.
                Аз друго си мисля. Бернанке каза ,че петрола е стигнал своя връх. Дали не дава сигнал ,че долара е стигнал дъното си ?
                Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                  Вий не сте ли на сватба бре ?
                  Сакса е пропуснал да ми прати покана, като 99 ти брачед на кралицата.

Коментар

• Вий не сте ли на сватба бре ?
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• на този сайт;
                      http://www.forextrade.bg/?p=video-lessons
                      имаше видиоуроци. Стратегията на Линда Рашке и още няколко успели трейдъри. Сега обече не работи и не мога да си спомня името на един от трейдърите който използваше следната стратегия. Когато цената се отклони над 10% от ма200 примерно 14% и повече влизаше в обратна посока като твърдеше че цената ще се доближи на 5%-7% до ма 200 преди пак да тръгне по тренда.
                      В момента на 4 часа цената се намира на разстояние 10 фигури от ма504, което за този няколко месечен тренд не се е случвало. затова очаквам дълбока корекция или обръщане.
                      Last edited by 4un4o; 29.04.2011, 10:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                        Ми то на АВАТАРА е снимано
                        тъкмо като се е омазал напълно !!!
                        ===========================
                        Всеки си има стил и твоя не ми допада,
                        щото съм пробвал и не ми се получава.
                        Все пак КАКА 504 не ми пречи,
                        а се надявам да помага
                        За разлика от Сеца аз възприемам МА като филтър а не като ниво което може да спре цената. Когато ма504 има посока нагоре и цената е над нея единствената информация която ползвам е че в рамките на 1.75 дни средната цена се увеличава. или с две думи възходящ тренд на дневна. Същата кака на 1 час дава месечния тренд 21 работни дни.

Коментар

• Икономиката на САЩ в момента.
                          http://29.media.tumblr.com/tumblr_lk...qktno1_500.gif
                          Падне ли под 1.48 мажете ските.
                          Last edited by 4un4o; 29.04.2011, 10:02.

Коментар

Още малко ако се омаже и ще заприлича като на аватара
                            Аз я ползвам така:
                            Щом посоката и е нагоре влизам само дълго при коререкция към нея и после вход чрез ПА с много плитък стоп. Започне ли да става хоризонтална избягвам да търгувам. и си търся други валутни двойки с наклонена ма504.
                            Ми то на АВАТАРА е снимано
                            тъкмо като се е омазал напълно !!!
                            ===========================
                            Всеки си има стил и твоя не ми допада,
                            щото съм пробвал и не ми се получава.
                            Все пак КАКА 504 не ми пречи,
                            а се надявам да помага

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              Добро утро,браточки!
                              Ей,с туй дълго евро милионери станахте,м*м* му стара!Дайте малко хляб и на нас мечките,де.Ако до сряда ще стига 1.51,да стига,щото после затваряме дюкяна и ще го отворим пак докъм 3880.Успехи желая!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Поздрав: /п/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- /Мечките/
                              Добро утро
                              Пенчев те направо преядоха тез крави бе няма ли да се подуят и да се пукнат най-после.
                              Чакам ги до Сряда почвам да ги пуцам
                              Пък и на Реда негъра заспа и никва не я върши
                              Успешен ден на всички Хора

Коментар

• Добро утро,браточки!
                                Ей,с туй дълго евро милионери станахте,м*м* му стара!Дайте малко хляб и на нас мечките,де.Ако до сряда ще стига 1.51,да стига,щото после затваряме дюкяна и ще го отворим пак докъм 3880.Успехи желая!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Поздрав: /п/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- /Мечките/
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X