да затваряме ли къси евра...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеПешка и линкове не се научи да пускаш като хората
Коментар
-
GBP/USD хаарлия да е вече на червено ... 40-50 пиПса ми трябват минимум.Last edited by студен_сок; 06.05.2011, 17:49.Мисионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеНа седмична ако затвори под 1.46 обръщаме платната надолу-имаме тъмен покривен облак -много силна комбинация -но е нуждно и пробив следващата седмица под днешното дъно.Успехи!
п.п.затваряне под 4490 се образува енгълфинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеЗвездите ми говорят и боба
http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOMМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеНикъкъв шанс младеж отиваме на 1.33333Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от somebody72 Разгледай мнениеЗдравейте,
Честит празник и честит Имен ден на всички именници!
Много здраве,успехи и късмет!
Обръщам се с молба за помощ!
Имам голяма позиция "bay EUR" на 1,4578 ....
с идеята за затваряне на 14610 и евентуално обръщане на платната.........така ,като гледам 15 мин.графика,няма почти никакъв шанс да се достигне нивото до новините.
Та въпроса ми е,смятате ли,че има шанс за корекция след вчерашния екшън? Благодаря предварително!
Поздрави!
Коментар
Коментар