If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От друга страна не знам колко се интересуват тук, но обръщам внимание на чудесната възможност за дълги в Австралийския индекс с цел поне около 5000 или 300 пункта ръст.
Никъв шанс да им простят! Сериозно казано, 100% ще има кръв
ПП виж на дневна, че сме на предишните дъна точно. Опитало се е да направи двойно дъно, но се е провалило, и сега пак дълбае. От опит знам много добре, че като почне след 2-но дъно/връх пак да дълбае, значи иска да продължи напред.
Виж също последните дневни свещи - средно около 100 пипса дължина, така че утре сме си баш атака на 24.
Кое 24?
Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Блажиш ли блажиш а
==================================
ПРАСЕТО ще го пожалим,
щото ще му резна задния бут и
ще ти го подаря, а другите ще
ги оставим за КОЛЕДА
Виж колко народ е тука бря Ти ако требе по 1 бут да подаряваш, цялата ферма требе да заколиш
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Никъв шанс да им простят! Сериозно казано, 100% ще има кръв
ПП виж на дневна, че сме на предишните дъна точно. Опитало се е да направи двойно дъно, но се е провалило, и сега пак дълбае. От опит знам много добре, че като почне след 2-но дъно/връх пак да дълбае, значи иска да продължи напред.
Виж също последните дневни свещи - средно около 100 пипса дължина, така че утре сме си баш атака на 24.
Умно!
Събудих се... Гаден сън сънувах... И аз ще гледам. Спирам да играя за днес. а тъй ме блазни да вкарам на червено четири, пет лотчета ... Ма аде... Сън.
Аз пък нищо не сънувах, ама като ми плеснаха един шамар, си плюнах на дългите позиции и избягах главоломно. Дето му казват военните "Направихме настъпление към тила" и то на бегом. Гадните мечки искаха да ми приберат печалбата от петък, ама нъцки. Предатели, бях мечок в петък, а те на своите посягат днес.
Коментар