IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• blqblq чадо
    ПАМУКА пада и
    моито дълго може
    да стане минусово
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      Днеска мисля сме за 1.45555
      При затваряне на М5 под 4385 и/или на Х4 под 4394, ще се създадат предпоставки за някакъв спад.

Нагоре има доста потенциал, но да видим как ще се развият нещата. Днес имам време да следя какво търгувате интрадей и ще ми е интерсно, дали ще успеете да го качите.

Успех на бикове и мечки!

Коментар

• Днеска мисля сме за 1.45555

Коментар

• Такааа, така така! Австралиец/йена. Дакс, Австралийски индекс. Доволно, а?
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Добрю ютрю

Успешен ден на всички ХОРА !!!

Коментар

• Добро утро и успешен ден на всичкото трейдър
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                ЦК-то ша каже,кои сме ний
                не е 'убаво ся да се мисли за 34 , виж по -мяса и звучи и се пише по-лесно 54 или 64 що не и 04
                тва мода от ЦК -то , да знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                  кой сепртември - 2012 ,... 13 ..........17
                  ЦК-то ша каже,кои сме ний
                  "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                    Туй към 9септември ли някъде
                    кой септември - 2012 ,... 13 ..........17

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                      Аха.Тогава не се изхвърляй като чикия на мокър пясък.

утре ще си още по-изнервен
                      като си включиш компа
                      и като зацепиш , дека аджеба .....било 2B -тo
                      сорри , да си го видял ...... котировките ще ти го покажат , ко не довиждаш
                      успех

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Черпенето го остави на мене като дойда във Варна ...Сега сядай да се образоваш , че скоро късите ти на 1.3400 току-виж излезли ....Тъй ми се чини на мене , ама кой съм аз че пазарът да се съобразява с особата ми ....
                        Туй към 9септември ли някъде

Коментар

• Корекцията при Е/$ завърши (поне в 1ч)

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            ... ще черпя ...
                            Черпенето го остави на мене като дойда във Варна ...Сега сядай да се образоваш , че скоро късите ти на 1.3400 току-виж излезли ....Тъй ми се чини на мене , ама кой съм аз че пазарът да се съобразява с особата ми ....
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от
                              Коуеги, ако бяхте забелязали какво днес ви анонсирах, сега щяхте да потривате ръце доволно,ама кой да ме послуша, тука само селянии ръсите
                              На казвам че не си прав но за автсралииеца аз бих изчакал данните за инфлацията( потребителските цени и продажбите на дребно в китаи- тази сутрин 05.00), ако инфлацията се е забавила малко а продажбите са нагоре определено, ще засили интереса към рискови активи и carry то, противното( по вискота инфлация) би се изтълкувало, като сигнал за ново затягане на монетарната политика от китаиската централна банка, което ще е зле за Австралииската икономика и aud/usd ще е подложен евентуално на разпродажба.
                              Last edited by miro; 10.05.2011, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Астролога , ама ти много ме следиш и ако продължаваш така , ше те взема на специален агентурен отчет ...Иначе линка си беше , верно , много конспирансЪ

http://www.youtube.com/watch?v=3OsI79uyUAQ
                                Астролога,не го слушай,той който е взел,не е прокопсал,давай си по твоему
                                Етито сори,трийме ако ти доставя удоволствие

Коментар

Working...
                                X