If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При затваряне на М5 под 4385 и/или на Х4 под 4394, ще се създадат предпоставки за някакъв спад.
Нагоре има доста потенциал, но да видим как ще се развият нещата. Днес имам време да следя какво търгувате интрадей и ще ми е интерсно, дали ще успеете да го качите.
Аха.Тогава не се изхвърляй като чикия на мокър пясък.
утре ще си още по-изнервен
като си включиш компа
и като зацепиш , дека аджеба .....било 2B -тo
сорри , да си го видял ...... котировките ще ти го покажат , ко не довиждаш
успех
Черпенето го остави на мене като дойда във Варна ...Сега сядай да се образоваш , че скоро късите ти на 1.3400 току-виж излезли ....Тъй ми се чини на мене , ама кой съм аз че пазарът да се съобразява с особата ми ....
Туй към 9септември ли някъде
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Черпенето го остави на мене като дойда във Варна ...Сега сядай да се образоваш , че скоро късите ти на 1.3400 току-виж излезли ....Тъй ми се чини на мене , ама кой съм аз че пазарът да се съобразява с особата ми ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коуеги, ако бяхте забелязали какво днес ви анонсирах, сега щяхте да потривате ръце доволно,ама кой да ме послуша, тука само селянии ръсите
На казвам че не си прав но за автсралииеца аз бих изчакал данните за инфлацията( потребителските цени и продажбите на дребно в китаи- тази сутрин 05.00), ако инфлацията се е забавила малко а продажбите са нагоре определено, ще засили интереса към рискови активи и carry то, противното( по вискота инфлация) би се изтълкувало, като сигнал за ново затягане на монетарната политика от китаиската централна банка, което ще е зле за Австралииската икономика и aud/usd ще е подложен евентуално на разпродажба.
Астролога , ама ти много ме следиш и ако продължаваш така , ше те взема на специален агентурен отчет ...Иначе линка си беше , верно , много конспирансЪ
Коментар