IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Ходят ПРАСЕТА наоколо и
    няма спокойствие
    Добре уааа Айде чао
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Доходоносно, Астролог.
      Моля
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
        Най-после нещо свестно, че тез кат Реда... само глупости. Дали не заспа вече
        Ходят ПРАСЕТА наоколо и
        няма спокойствие
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Реде и Спарте, това не е за всеки, съгласен съм. Даже ми идваше да се откажа...

То ако беше за всеки, кой ще работи
          Психическите натоварвания и останалите екстри.. ами то и в други бизнеси ги има. И обектвно погледнато даже не е толкова.. профитъбъл (не се сещам за думата на Български)

засега първа база е да не се фалира до Септември
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
            Не знам за други, ама аз си лягам Лека и успешна вечер на колегите!
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Коллко добре казано !!!!
              Ама дали ще извадят заек от шапката... или нещо по-лошо???
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Затворих всичко
                Смятам да се съсредоча
                следващите дни в долар>йена.
                Там е голяма измама и ще има
                яко МАНДРЪСАНЕ
                Коллко добре казано !!!!
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  Добавка дълъг Дакс, цел 8000.

Коментар

• Затворих всичко
                    Смятам да се съсредоча
                    следващите дни в долар>йена.
                    Там е голяма измама и ще има
                    яко МАНДРЪСАНЕ

Коментар

• Добавка дълъг Дакс, цел 8000.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Сакън , недей ....Пълно е с такива ,дето и 80 % ще ти обещаят ,само и само да ти прилапат акаунта ....

Ако не се справяш , по-добре се откажи .Няма лошо -- тая работа не е за всеки .....Честно ти казвам ( онзи ден го споделих и на живо ) , всички мои познати ги съветвам да не се занимават с форекс , не за друго , ами щото ги знам че няма да издържат психически и физически на огромните натоварвания ....
                        Ти убаво ги съветваш,а като спрат ти кво ша правиш а
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

Сакън , недей ....Пълно е с такива ,дето и 80 % ще ти обещаят ,само и само да ти прилапат акаунта ....

Ако не се справяш , по-добре се откажи .Няма лошо -- тая работа не е за всеки .....Честно ти казвам ( онзи ден го споделих и на живо ) , всички мои познати ги съветвам да не се занимават с форекс , не за друго , ами щото ги знам че няма да издържат психически и физически на огромните натоварвания ....
                          +1024
                          Ще си направят кефа да потъргуват
                          с реални парички
                          Инък верно си е тежкън особенно
                          първата и втората година.
                          След това се свиква май
                          Пък поне са повторяйми модели
                          повечето и се трупа рутина
                          и т.н.

Коментар

Спарте, бъзикам се с Пешунгера
                            За останалото си прав, ама какво да направя като ми харесват особенностите на пазара?
                            Той и предишния беше такъв, само дето беше спокойно-спокойно-спокойно-ЧАНЧ!-спокойно-спокойно

Тук може да се отвори мгого голяма тема, но сериозни поприща които нямат корпоративен привкус не останаха много...
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                              ....
                              Фицка, Спарте, дайте некой дето дава 20-30% и търгува вместо мен да не се напУегам, че мноу съм се напуегнал!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                                Ииии,Прасе инат си,ти нашта еврейска тв,не я ли гледаш,даже и очевидка включиха по телефона
                                Глеам кот доди Цял следобед МТВ върви на Огонъока

Коментар

Working...
                                X