Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНай-после нещо свестно,че тез кат Реда... само глупости.
Дали не заспа вече
няма спокойствие--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Реде и Спарте, това не е за всеки, съгласен съм. Даже ми идваше да се откажа...
То ако беше за всеки, кой ще работи
Психическите натоварвания и останалите екстри.. ами то и в други бизнеси ги има. И обектвно погледнато даже не е толкова.. профитъбъл (не се сещам за думата на Български)
засега първа база е да не се фалира до СептемвриКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеНай-после нещо свестно,че тез кат Реда... само глупости.
Дали не заспа вече
Лека и успешна вечер на колегите!
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКоллко добре казано !!!!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеЗатворих всичко
Смятам да се съсредоча
следващите дни в долар>йена.
Там е голяма измама и ще има
яко МАНДРЪСАНЕCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеДобавка дълъг Дакс, цел 8000.че тез кат Реда... само глупости.
Дали не заспа вече
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСакън , недей....Пълно е с такива ,дето и 80 % ще ти обещаят ,само и само да ти прилапат акаунта
....
Ако не се справяш , по-добре се откажи .Няма лошо -- тая работа не е за всеки .....Честно ти казвам ( онзи ден го споделих и на живо ) , всички мои познати ги съветвам да не се занимават с форекс , не за друго , ами щото ги знам че няма да издържат психически и физически на огромните натоварвания....
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСакън , недей....Пълно е с такива ,дето и 80 % ще ти обещаят ,само и само да ти прилапат акаунта
....
Ако не се справяш , по-добре се откажи .Няма лошо -- тая работа не е за всеки .....Честно ти казвам ( онзи ден го споделих и на живо ) , всички мои познати ги съветвам да не се занимават с форекс , не за друго , ами щото ги знам че няма да издържат психически и физически на огромните натоварвания....
Ще си направят кефа да потъргуват
с реални парички
Инък верно си е тежкън особенно
първата и втората година.
След това се свиква май
Пък поне са повторяйми модели
повечето и се трупа рутина
и т.н.--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
....
За останалото си прав, ама какво да направя като ми харесват особенностите на пазара?
Той и предишния беше такъв, само дето беше спокойно-спокойно-спокойно-ЧАНЧ!-спокойно-спокойно
Тук може да се отвори мгого голяма тема, но сериозни поприща които нямат корпоративен привкус не останаха много...Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение....
Фицка, Спарте, дайте некой дето дава 20-30% и търгува вместо мен да не се напУегам, че мноу съм се напуегнал!....Пълно е с такива ,дето и 80 % ще ти обещаят ,само и само да ти прилапат акаунта
....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеИиии,Прасе инат си,ти нашта еврейска тв,не я ли гледаш,даже и очевидка включиха по телефонаЦял следобед МТВ върви на Огонъока
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар