IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Не смятам че е точно така, защото банките дават толкова много пари само срещу солидни обезщетения-гаранции. Когато обаче имаш ипотека кой е по добрия вариант:?
    Да си намериш купувач и да си приключиш кредита или да оставиш банката да ти разпродаде имуществото на безценица. Единственото преструктуриране може да има по отношение на натрупаната до момента лихва , но не и за главницата. Така мисля аз.
    Понеже няма с какво да гарантират
    правят ипотека на задните части на гъркините !!!
    Те големи са им задниците и ще носят и
    кон да им го натресе няма да мръднат !!!
    Та гръците са си добре , ама гръкините им се
    очертава мандръсане отзад в близките
    40-50 години яко !!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Реде до @41 ше го закара ли бре
      Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Не вярвам да са ипотекирали острови.Може би гарантират със златните си резерви-имат над 100 тона от него.
        Колко струват сега 100 тона злато,че ме мързи да смятам?

П.П.Съвсем грубо сметнато това са 5-6 млрд долара-мизерна капка в морето им от дългове
        Яз къде три милярда и нещо еврака ге изкарах ...
        па дължат триста и трийс ..
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не смятам че е точно така, защото банките дават толкова много пари само срещу солидни обезщетения-гаранции. Когато обаче имаш ипотека кой е по добрия вариант:?
          Да си намериш купувач и да си приключиш кредита или да оставиш банката да ти разпродаде имуществото на безценица. Единственото преструктуриране може да има по отношение на натрупаната до момента лихва , но не и за главницата. Така мисля аз.
          Не вярвам да са ипотекирали острови.Може би гарантират със златните си резерви-имат над 100 тона от него.
          Колко струват сега 100 тона злато,че ме мързи да смятам?

П.П.Съвсем грубо сметнато това са 5-6 млрд долара-мизерна капка в морето им от дългове
          Last edited by Пенчев; 12.05.2011, 11:07.
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
            Проблема е , че дълга стана твърде голям
            и сега требе да дадът още , че да не загубят
            твърде голям процент от него !!!!
            То нали знаеш, че когато дължиш
            100 000 лева на банка , банката те гони като
            куче, обаче, ако дължиш 100 000 000 и нагоре,
            можеш доста да ги разиграваш !!!!

Коментар

• Ахахахахха
              Кабела на 5минутка къв к.р е нарисувал не е истина ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• И кво сега. Стопът отишъл. Реде ти взе ли пачката или и ти изгърмя?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Съглазен съм с Редката,
                  западот, сега се мъчи да спаси своите пъри, а не държавните финансиИ на гъркоманете ...

Коментар

какъв проблем са Гърците не мога да разбера. Проблема беше в това , че ШИКАЛКАВИХА ПО ГРЪЦКИ и искаха да преструктурират дълга си за да прецакат кредиторите. Ама кредиторите все големи Батета и бият яки шамари. Ей на сега вече отпуснаха алката и ще продават държавно имущество за да връщат кредитите. Ще поорежат и 12, 13, и 14 заплата на държавнте служители и разни там бонуси. и ще се напнат малко да поработят. Стига толкова ЛАЙФ сега ще има и малко ЖИЗНЪ
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Има, Колчо, има И е най-вероятен
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                        На ТОЗ пазар всичко е възможно ,но още в края на миналата седмица, както се очертаваше да затвори седмичния кендъл и с пробива на неговия лоу,според мен сценария за поевтиняването на еврото е по-вероятен.
                        Е да де ...
                        ели ше се кАчи, ели ке се сурне ...
                        трети варянт нема ...
                        налЕ ?

Коментар

какъв проблем са Гърците не мога да разбера. Проблема беше в това , че ШИКАЛКАВИХА ПО ГРЪЦКИ и искаха да преструктурират дълга си за да прецакат кредиторите. Ама кредиторите все големи Батета и бият яки шамари. Ей на сега вече отпуснаха алката и ще продават държавно имущество за да връщат кредитите. Ще поорежат и 12, 13, и 14 заолата на държавнте служители и разни там бонуси. и ще се напнат малко да поработят. Стига толкова ЛАЙФ сега ще има и малко ЖИЗНЪ
                          Моето мнение е,че преструктуриране ще има,но ще се направи всичко възможно да е някакъв ,,мек" вариант.Тука има и морална страна-държава от еврозоната на Великият ЕС си завлича кредиторите.Успехи!
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от be_gyzii Разгледай мнение
                            пробив на 1.4235 ще отприщи доста голям спад при долара,което ще е потвърждение че тренда си продължава
                            На ТОЗ пазар всичко е възможно ,но още в края на миналата седмица, както се очертаваше да затвори седмичния кендъл и с пробива на неговия лоу,според мен сценария за поевтиняването на еврото е по-вероятен.

Коментар

• Днес ще се изхождат 2ма федерални... няма прогнози, кой каквото разбере

ПС: Моето жиуотно нещо нявири муцуната, ама ще поляга ли, ще ляга ли...
                              Last edited by Nekaduren Astrolog; 12.05.2011, 10:17.
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Добро утро!
                                Никак не вървят добре нещата при нашите южни комшии.Дали фалитът няма да е още тази година?:

http://streetlightblog.blogspot.com/...-currency.html

Във всички случаи в момента Гърция е най-тежкият воденичен камък на врата на еврото.Продължавам да съм къс в Е/Д-първа цел 4150,после 3900
                                какъв проблем са Гърците не мога да разбера. Проблема беше в това , че ШИКАЛКАВИХА ПО ГРЪЦКИ и искаха да преструктурират дълга си за да прецакат кредиторите. Ама кредиторите все големи Батета и бият яки шамари. Ей на сега вече отпуснаха алката и ще продават държавно имущество за да връщат кредитите. Ще поорежат и 12, 13, и 14 заплата на държавнте служители и разни там бонуси. и ще се напнат малко да поработят. Стига толкова ЛАЙФ сега ще има и малко ЖИЗНЪ
                                Last edited by 4un4o; 12.05.2011, 10:15.

Коментар

Working...
                                X