If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ааааа не е така.
Днеска въобще не съм се ядосвал
Даже не се издразних , че ги отиграх
като някои хамсалак и не си прибрах
пиповете даже и когато бях закъснял
с прибирането пак си беше нещо !!!!!
То си личеше , че ще ходи доста надоле
по графиката.
Ам да си са ядосал бре Кво да напрая, че си тип лишен от емоции
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ам щот га ти зе стопа на длгата, му са ядоса и го подкара надоле, кат свинар прасета Пък Наивника са опита да ти играй контра
Ааааа не е така.
Днеска въобще не съм се ядосвал
Даже не се издразних , че ги отиграх
като някои хамсалак и не си прибрах
пиповете даже и когато бях закъснял
с прибирането пак си беше нещо !!!!!
То си личеше , че ще ходи доста надоле
по графиката.
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Алънееееее дека си да ни кажеш кога еврото ще стане 1.85 ,че да се посмеем всички?
п.п. второ седмично затваряне потвърждаващо ,че драматичния спад на еврото е започнал.На някои не им се иска но правим 3 от 3 на 3 на месечна и го потретвам дажем.декември 2012 ще сме на паритет.
Коко писа 2015 ти таз година, аз го слушам от 2009 ай успех
Алънееееее дека си да ни кажеш кога еврото ще стане 1.85 ,че да се посмеем всички?
п.п. второ седмично затваряне потвърждаващо ,че драматичния спад на еврото е започнал.На някои не им се иска но правим 3 от 3 на 3 на месечна и го потретвам дажем.декември 2012 ще сме на паритет.
Чудесата ставали и в петък ....За другата седмица всичко е ясно отсега ....Ами зайте да затворим къмто 1.4140 -- 1.4150 че да ни е по-лесно за 1.3900 и кусур надоле
Ай сиктир!
Професионалистите са го начертали, 3750-38 и връщане под 49, виж го даже е красиво
Чудесата ставали и в петък ....За другата седмица всичко е ясно отсега ....Ами зайте да затворим къмто 1.4140 -- 1.4150 че да ни е по-лесно за 1.3900 и кусур надоле
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар