Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеМилцюнер ли са ва
После никакви съдилища,оти съдиите ще земат кинтите за тях.Директно при бат Бойко да се разберат на четири очи ква помощ ша получим от мъвъфъто.Иии,хей,живот,здравей,здравей!
Сбогом,бедност!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТо виртуално изнасилване досега не е изобретено!
Яд ме е ,та чак ще се пукна!
Требеше ние да го хванем Ебльо,кат натиска некое нашенче в Хилтън София.И после-дийл и сбогом бедност!Last edited by fickata; 16.05.2011, 20:02.Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе вие да внимавате, ей го Ебльо на 20-ти е пак на съд
Яд ме е ,та чак ще се пукна!
Требеше ние да го хванем Ебльо,кат натиска некое нашенче в Хилтън София.И после-дийл и сбогом бедност!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеБаш от тях !!!!Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеОт ония възрастните, нали
Реда, Наивника, Спарт, Боко, Комърджията, Астролога, Джей Зи, Ис, Пенчев и мн.други знайни и незнайни старциВсичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеМи браво я ,мълча гледам ,чета и се уча от батковците !!!!!!!!
П.П. френския си го знам от преди него няма да го уча .....
Реда, Наивника, Спарт, Боко, Комърджията, Астролога, Джей Зи, Ис, Пенчев и мн.други знайни и незнайни старциМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеБравос !
П.П. френския си го знам от преди него няма да го уча .....Last edited by ef4e; 16.05.2011, 19:46.Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеАз съм с къси USD/CHF от 0,8880мисля ще може още 20 пипа да почакам...
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНякой ще ме подкрепи ли в късото 4218Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеЗдрасти Фицка , благодаря за поздравчето ..пък и незнам испански ..знам френски !
тук съм чета ви но не пиша ...да не си навличам гнева на някой !
и ще го РАЗКУЛАЧА на момента !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеtres jolie, tres jolie....
ам ши жули я ...кат ти казах да подложим кърпата...
фиц глей как подпирам курсо - реда каза ако излезе 4167 ще черпи буркан масМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСъбрали се да умуват кво да правят с ЕбльоФибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар