IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Ние,българите,бре,прасе!
    После никакви съдилища,оти съдиите ще земат кинтите за тях.Директно при бат Бойко да се разберат на четири очи ква помощ ша получим от мъвъфъто.Иии,хей,живот,здравей,здравей!
    Сбогом,бедност!
    Ам аз кът съм богат, нищо ли няма да ми дадете
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Милцюнер ли са ва
      Ние,българите,бре,прасе!
      После никакви съдилища,оти съдиите ще земат кинтите за тях.Директно при бат Бойко да се разберат на четири очи ква помощ ша получим от мъвъфъто.Иии,хей,живот,здравей,здравей!
      Сбогом,бедност!
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        То виртуално изнасилване досега не е изобретено!
        Яд ме е ,та чак ще се пукна!
        Требеше ние да го хванем Ебльо,кат натиска некое нашенче в Хилтън София.И после-дийл и сбогом бедност!
        Милцюнер ли си ва
        Last edited by fickata; 16.05.2011, 20:02.
        Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Абе вие да внимавате, ей го Ебльо на 20-ти е пак на съд
          То виртуално изнасилване досега не е изобретено!
          Яд ме е ,та чак ще се пукна!
          Требеше ние да го хванем Ебльо,кат натиска некое нашенче в Хилтън София.И после-дийл и сбогом бедност!
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Абе вие да внимавате, ей го Ебльо на 20-ти е пак на съд

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
              Баш от тях !!!!
              И аз, щот ний луди млади, мирни не стоим

Коментар

От ония възрастните, нали
                Реда, Наивника, Спарт, Боко, Комърджията, Астролога, Джей Зи, Ис, Пенчев и мн.други знайни и незнайни старци
                Баш от тях !!!!
                Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Ми браво я ,мълча гледам ,чета и се уча от батковците !!!!!!!!
                  П.П. френския си го знам от преди него няма да го уча .....
                  От ония възрастните, нали
                  Реда, Наивника, Спарт, Боко, Комърджията, Астролога, Джей Зи, Ис, Пенчев и мн.други знайни и незнайни старци

Коментар

Бравос !
                    Ми браво я ,мълча гледам ,чета и се уча от батковците !!!!!!!!
                    П.П. френския си го знам от преди него няма да го уча .....
                    Last edited by ef4e; 16.05.2011, 19:46.
                    Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Аз съм с къси USD/CHF от 0,8880 мисля ще може още 20 пипа да почакам...
                      Бравос !

Коментар

Някой ще ме подкрепи ли в късото 4218
                        Наивник аз те подкрепих обаче се изнасям ...ще стане и това но след още малко ....

Коментар

• Аз съм с къси USD/CHF от 0,8880 мисля ще може още 20 пипа да почакам...

Коментар

Здрасти Фицка , благодаря за поздравчето ..пък и незнам испански ..знам френски ! тук съм чета ви но не пиша ...да не си навличам гнева на някой !
                            Само кажи кои те заплашва
                            и ще го РАЗКУЛАЧА на момента !!!
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                              tres jolie, tres jolie....
                              ам ши жули я ...кат ти казах да подложим кърпата...

фиц глей как подпирам курсо - реда каза ако излезе 4167 ще черпи буркан мас
                              Има чалъм да му излезне на Реда, ако свали максимум 15 пипа още или тръгне сега

Коментар

Събрали се да умуват кво да правят с Ебльо
                                Кои,бре-Саркози и Берлускони ли?
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X